bak canımm .anlatayımm:sabah saat 5 te lavmanımı hazırlayıp yapıyodum.busaat 6 ya kadar bitiyo zaten.saat 7 ile 9 arasında meyve suları içilcek ama benim yanımda babm vardı uyanmasın diye ben sat 8 de 1 pancar,1kırmızı havuç,1 turuncu havuç.1-2 elmabunları robotun katı meyve sıkacağı yerüinden sıkıyodum.sonra biraz ıspanak niraz maydonoz 2-3 yaprak lahana yı doğrayıcıdan doğrayıpsüzgeçten suyunu sıkıyodum.bu çıkan su 500 ml olcal.2 yemek kaşığı zeytinyağı koyup bunu yavaş yavaş içiyodum. sonra saat 11 gibi felan yeşilçeyla 2 kayısı 2 incir yedim.öğlen bazen brokoli bazen ıspanak felan haşladım hem suyunu içtim hemde bunları limonlayıp yedim.öğleden sonra saat 15 gibi yine kayısı incir 2şer adet veya bikaç ceviz fındıkta olabilir ma bem kayısı yedim. akşam saat 18 de slata yaptım.marulmor lahana maydonoz felan doğrayıp limonlayıp yedim. saat 21 gibi ıhlamu yeşilçay felan içitm yine kayısı ve incirle.hee öğelden sonrada bol bol yeşiil çay içtim.bu kadar.bol ılk su.yatmadan önce sirkeli su içip yattım.