• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evettt sigara kahve yasak.ama çok nadir türk kahvesi içilebiliyo heralde.ama bende kursa gidiyorum mesela.ama yanıma incir ve kayısıyla gidiyodum.öğlende sebze haşlayıp suyunu şişeye koyup götürüyodum.sebzeyide saklama kabımnda götürdüm vallah.ama bünyeyey göre farklılık gösterirmi bilmiyoryum.ama yapan herkes mmemnun.

ben yemegi üzerine koyayım.. bezelyeli tavuk yapacam yanına makarna var evde.. kendim satece tavugunu yiyecem haşlama olarak... şu banyoyuda yakım gelim tatil bitti.. valla şu hafta sonu 2 gün tatil edenlere imreniyorum... ama genede bunada şükür işi olmayan bir sürü insan var degilmi.. neyse gelirim birazdan toparlıyım şu işlerimi bir yere kaçmayın sakınnnnnnnnn.. rossee uzun olacak ama lütfen bekliyorum senden tek tek bir günde ne yedigini hangi satlerde yedigini Şeniz

valla süpersin çok iyi bir yüryüşcü ve sporcu olarak tabi bir sene evvelini söylüyorum hiç ama hiç kesinlikle 1 saat koşmam söyleyeyim.. dogrusu şaşırdım.. ama süper bir saat yürüyüş bir saat koşu.. bellki bu haftada güzel vereceksin.. bende cuma gününkü kaçamagı eminim bugünle itibaren 0 indirmişimdir

canım ben ilk başlarda 10dakikada kesiliyordum ama kendime yediremedim açıkçası daha 22 yaşındayım ileride napacam diye düşünüp hırs yaptım hergün olmasada haftanın 5günü mutlaka yürüyüp koşuyorum şimdi 1saat yürüyüp ısındıktan sonra 1saati rahat koşuyorum inanılmaz ter atıyorum..canım kaçamağı eritmişsindir zaten daha cumaya çok var sen ozamana kadar toparlarsın senin hızını gördük :nazar:

buarada yediklerimi yazmadım
sabah:klasik kahwaltı 3dilim ekmek
ara:2kuru incir,5fındık
öğlen:yarım kıymalı pide,ayran
ara:elmalı metabolizma hızlandırıcı çay varya onu yaptım elmalarıyla beraber 2bardak ondan içtim
akşam:1kase domates çorbası, 2kaşık haşlanmış limonlu ıspanak
busaatten sonrada elmalı çaydan içerim biraz daha bugünlük bukadar

ben yemegi üzerine koyayım.. bezelyeli tavuk yapacam yanına makarna var evde.. kendim satece tavugunu yiyecem haşlama olarak... şu banyoyuda yakım gelim tatil bitti.. valla şu hafta sonu 2 gün tatil edenlere imreniyorum... ama genede bunada şükür işi olmayan bir sürü insan var degilmi.. neyse gelirim birazdan toparlıyım şu işlerimi bir yere kaçmayın sakınnnnnnnnn.. rossee uzun olacak ama lütfen bekliyorum senden tek tek bir günde ne yedigini hangi satlerde yedigini Şeniz

bak canımm .anlatayımm:sabah saat 5 te lavmanımı hazırlayıp yapıyodum.busaat 6 ya kadar bitiyo zaten.saat 7 ile 9 arasında meyve suları içilcek ama benim yanımda babm vardı uyanmasın diye ben sat 8 de 1 pancar,1kırmızı havuç,1 turuncu havuç.1-2 elmabunları robotun katı meyve sıkacağı yerüinden sıkıyodum.sonra biraz ıspanak niraz maydonoz 2-3 yaprak lahana yı doğrayıcıdan doğrayıpsüzgeçten suyunu sıkıyodum.bu çıkan su 500 ml olcal.2 yemek kaşığı zeytinyağı koyup bunu yavaş yavaş içiyodum. sonra saat 11 gibi felan yeşilçeyla 2 kayısı 2 incir yedim.öğlen bazen brokoli bazen ıspanak felan haşladım hem suyunu içtim hemde bunları limonlayıp yedim.öğleden sonra saat 15 gibi yine kayısı incir 2şer adet veya bikaç ceviz fındıkta olabilir ma bem kayısı yedim. akşam saat 18 de slata yaptım.marulmor lahana maydonoz felan doğrayıp limonlayıp yedim. saat 21 gibi ıhlamu yeşilçay felan içitm yine kayısı ve incirle.hee öğelden sonrada bol bol yeşiil çay içtim.bu kadar.bol ılk su.yatmadan önce sirkeli su içip yattım.

merhaba kızlar ben geldım
acayıp ıstahım acıldı sureklı bırseyler yemek ıstıyorumbenneyaptımki
napcam bılmıyorum pes etmek uzereyım :a015:
ben zayıflıyamıcam heraldesenağlama

tugbacıgım beden temızlıgı nasıl bırsey, nerden bakabılırım merak ettımde:uhm:

canım neden pes edesin iştahın açıldıysa başka bi yol bul pes etmek yerine mesela baktın yemeği kaçırdın sporu arttır, eline aldığın şeyi yemeden önce düşün sonra çok pişman olacam bunun yerine hafif bişe yeyim diye inanki yeme isteğin kalkıyor..
zayıflayamicam diye bişe yok hep beraber zayıflicaz inşallah..
bide daha önce söylemiştim ama gene söyleyeyim tümgün sıcak su içersen iştah gerçekten kapanıyor ben öyle yapıyorum elimde dewamlı sıcak su bardağı var..sıcak su midede soğuk sudan daha uzun süre kaldığı için tokluk yaratıyormuş yemekten önce 2bardak iç fazla bişe yiyemiyosun :lepi:

merhaba kızlar ben geldım
acayıp ıstahım acıldı sureklı bırseyler yemek ıstıyorumbenneyaptımki
napcam bılmıyorum pes etmek uzereyım :a015:
ben zayıflıyamıcam heraldesenağlama

tugbacıgım beden temızlıgı nasıl bırsey, nerden bakabılırım merak ettımde:uhm:

sibeliiimm.sakın ümitsizliğe düşme.hepimizde ara ara oluyo sendeki haller.bikaç güne kadar geçer.ama şu varki insan yemeye başlayınca bitürlü durduramıyo kendini.zayıflarsın zayıflarsıınn.sadece eline o zaralı mamacıkları alınca ağzına götürmeden iycre bi bakk.deki yermiycem seni.önceden yedim bu hale geldim.ama 2 aya kadar buluşcaz senle.sende bende sabredewyim de.bak ozamn nasıl bırakıyosun elinden.:1hug:

canım ben ilk başlarda 10dakikada kesiliyordum ama kendime yediremedim açıkçası daha 22 yaşındayım ileride napacam diye düşünüp hırs yaptım hergün olmasada haftanın 5günü mutlaka yürüyüp koşuyorum şimdi 1saat yürüyüp ısındıktan sonra 1saati rahat koşuyorum inanılmaz ter atıyorum..canım kaçamağı eritmişsindir zaten daha cumaya çok var sen ozamana kadar toparlarsın senin hızını gördük :nazar:
valla dogrudur ama koşamam ben ne yalan diyim.. bak spor salouna gidiyordum.. birde arkama bakıyordum millet durmuş bana bakıyo üstelik carnitin kuylanıyordum mütiş enerji veriyor... ama aklım kesmiyor 1 saat koşacagımı bilemedin 15 dakka.. ama sattlerce yürürüm bak bu kesin ben sporu bırakınca yoruluyorum .. bu arada kasımda 32 me basıyorum.. baya fark var aramızda.. senin yaşlarda pek yürüme mürüme bilmezdim ben.. :roflol:sonradan aklım başıma geldi.. bu kadar spor yapıyon bence mutlaka carnitin kullan
bak canımm .anlatayımm:sabah saat 5 te lavmanımı hazırlayıp yapıyodum.busaat 6 ya kadar bitiyo zaten.saat 7 ile 9 arasında meyve suları içilcek ama benim yanımda babm vardı uyanmasın diye ben sat 8 de 1 pancar,1kırmızı havuç,1 turuncu havuç.1-2 elmabunları robotun katı meyve sıkacağı yerüinden sıkıyodum.sonra biraz ıspanak niraz maydonoz 2-3 yaprak lahana yı doğrayıcıdan doğrayıpsüzgeçten suyunu sıkıyodum.bu çıkan su 500 ml olcal.2 yemek kaşığı zeytinyağı koyup bunu yavaş yavaş içiyodum. sonra saat 11 gibi felan yeşilçeyla 2 kayısı 2 incir yedim.öğlen bazen brokoli bazen ıspanak felan haşladım hem suyunu içtim hemde bunları limonlayıp yedim.öğleden sonra saat 15 gibi yine kayısı incir 2şer adet veya bikaç ceviz fındıkta olabilir ma bem kayısı yedim. akşam saat 18 de slata yaptım.marulmor lahana maydonoz felan doğrayıp limonlayıp yedim. saat 21 gibi ıhlamu yeşilçay felan içitm yine kayısı ve incirle.hee öğelden sonrada bol bol yeşiil çay içtim.bu kadar.bol ılk su.yatmadan önce sirkeli su içip yattım.

rosse tam anlatmışsın tşk ederim.. ama sigara hadi kaveyi içmedim aklım kesiyo onun yerine yeşil çay severimde ama sigara hiç aklım almıyor hele bu seferde yap bakalım belki bir dahaki sefere..
bu arada kıslar şu elma sirkeli sıcak su.. bugün dediler mutlaka yatıncada için öle yatın.. metobolizması duranlar ne yaptımsada kilo veremiyorum diyenler hemen denesin

sibel bak ne anlatayım sana .. bankada calışıyordum kahvaltı bilmezdim.. bankaca alışkanlık olmuştu sabah hemen pogacaya sarılırdık.. ben 2 tane yer doymazdım valla. sonra diyete başlayınca bak naptım gecen sene.. azcık evde kahvaltı yaptım.. sonra pogacayı bir tanesini parcalara böldüm acıkınca bir sısık aldım bire düşürdüm.. inan bir parca alıyordum sonra açlıgım geçiyordu.. zaman sonra bir pogacanın bir simitin neredeyse 3 dilim ekmege eş oldugunu duydum onuda kesdim yavaş yavaş.. hiç bişey yapamasan bile cok az cok az ye inan kapanıyo iştahın.. ama sakın ben başaramayacam deme valla sinir oldum ha bilesinnnnnnnnnnnnnn:oklava::oklava:
yav neredeyse 15 gün önce ögünde bir ekmek yiyen hatta doymayan ben tatlı delisi ben şimdi yemiyorsam sen hayda hayda yemezsin ya.. geceleri bile kalkıp yiyordum.. kafanda bitir işi bir.. bak bu kadar insan destek oluyo... hiç bişey bulamasan cuma aklına gelsin biz geleim.. sorumlulugun gelsin.. inan insan yediginede pişman oluyor.. unutma bu işi başaracak olan sensin.. ve bi gurup olarak sana güveniyoruz ŞenizŞeniz

valla dogrudur ama koşamam ben ne yalan diyim.. bak spor salouna gidiyordum.. birde arkama bakıyordum millet durmuş bana bakıyo üstelik carnitin kuylanıyordum mütiş enerji veriyor... ama aklım kesmiyor 1 saat koşacagımı bilemedin 15 dakka.. ama sattlerce yürürüm bak bu kesin ben sporu bırakınca yoruluyorum .. bu arada kasımda 32 me basıyorum.. baya fark var aramızda.. senin yaşlarda pek yürüme mürüme bilmezdim ben.. :roflol:sonradan aklım başıma geldi.. bu kadar spor yapıyon bence mutlaka carnitin kullan

ben bişe kullanmıyorum canım ama çok pahalı bişey değilse alayım onu çünkü son 2haftadır acayip spor yapıyorum spor yapmayınca bihafta kilo versem sonrakinde duruyordu şimdi durmuyor çok şükür spor yapmak çok iyi geliyor :teytey:

tek sorun benim kronik bronşitim var koşarken öksürük yakalarsa vay halime saatlerce geçmiyor öksürüp duruyorum

ben bişe kullanmıyorum canım ama çok pahalı bişey değilse alayım onu çünkü son 2haftadır acayip spor yapıyorum spor yapmayınca bihafta kilo versem sonrakinde duruyordu şimdi durmuyor çok şükür spor yapmak çok iyi geliyor :teytey:

tek sorun benim kronik bronşitim var koşarken öksürük yakalarsa vay halime saatlerce geçmiyor öksürüp duruyorum

valla araştır var bburada carnitin ile bilgi gerçi bir kaç gün önce biri daha sordu yazdım.. ama spor yapıyorsan süper bişey carnitin kasların arasındaki yagları eritiyor.. kilo vermesen bile çok güzel inceltiyor.. bak birde sır verim sana enerji veriyor.. eger bir saat koşuyorsan 2 sat yorulmadan koşabilirsim.. bu arada selülüte bire bir haberin olsun

kızlar ben kaçıyorum yemegim hazır milelti doyurayım banyomda hazır malum yarın iş başı... bu arada evdekilre makarna bezelyeli tavuk yaptım ben tavugu sadece kendime bir but haşladım ekmeksiz onu yemeyi düşünüyorum.. hadin dua edin yarın kilo bildirimi yapacagım inşallah aldıklarımı vermişimdir.. 2 gündür diyetime bata bir sagdık kaldım.. sonradan gelmeye calışırım umarım yani.. gelemzsemde hepiniz allaha emanet olun hayırlı geceler .. kocaman öptümmmmmmmmmmm...ŞenizŞeniz :roflol:

Kızlar ben ikindi eşimin istegini kıramadım çay ve fındık yedim sonra 1 kivi akşam yemegi olarak yoğurt çorbası içtim artık birşey yemem inş

sibelcim iştahın açılması seni yıldırmasın canım bende öyleydim şu son haftalar neyseki bugün başladım kendimi firenlemeye birkaç kilo almam çok korkuttu beni eski halime dönmek istemiyorum dönersemde heralde bunalıma girerim vallla

Tuğbacım aferin :1hug:sana kız nekadar kilo verdin bunları yaptığında
haticede yapacaktı ne yaptı o yapabildimi birde giren :uhm:çıkan kimler oldu ben yokken canım sen burdaydın bilirsin

bugun cok yedim ya tutamadım kendimi ama hiç canım istemedi yediklerimi sırf yemek icin sanki ama tutamadım da şimdi çatlıcak gibiyimsenağlama
resmen oturdu yani :bbo:
yarın artık adam akıllı spora baslamayı düsünüyorum hatta siyahın dedigi ilactan da alıcam..

spogotcum dünde ben aynını yaptım yatana kadar tıka basaydım ben birtrlü spora başlayamıyorum okadr üşeniyorumki anlatamm

ayyyyyyy cok yoruldum ben bugun mutfagi temizledim tum kolarim kirildi...neyse guzel tarafi 2 saat spora bedel oldu bu :) bugunmenum= sabah kalsik kahvalti oglen saat 12 idi ama saat 16 da kellogs k sutlu bi kase aksam 6 kasik yumurtali makarna (ekmeksiz) sade yogurt 1 dilim elma gece sadece elma ve cay artik.... siyahcim ben baklavayi hic sevmem aslinda uyku sersemligime gelmis tatli ile hic mi hic aram yok benim

siyahcım ve sedacım bende onu demek istedim önemli olan arada sizinle paylaşımda bulunup motive olmak.sorun olmaz yani benim için demek istedim kızlar.buarada sedacım süpersin yaaa.ben o kadar spor yapsam tığ gibi olurum valla.tebrik ederim seni.bende yarın 1 saat yürüyüşe başlayacam gaza geldim ha.inşallah hava ii olur

Back