• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ŞOK ŞOK ŞOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dün yedigimi biliyorsuunuz kacamak yok hatta az bile yemiştimsabah bir saat yürüyüp gün boyu hareket halindeydin dün sabah tartıldıgımda 73,500 çıkmıştım bugüne mutlaka o kadar şeye yarım kilo yada 200 gr veririm demiştim ama sabah bir tartıldım şoka girdim vermeyi bırakın 400 almıştım sabah tartıldıgımda kilom 73,900 çıktı.. gözler,ime inanamadım bir daha bir dAHA CIKTIM TARTIYA AMA YOK.. AKLIMA Ddegua geldi.. turşu yemiştim ve akşamda yogurtlu brokolim baya tyuzluydu ama bu kadarda fark edecegini tahmin etmemiştimm... valla hala şoktayım .. kendime gelmedim...
naıyormuşuz kesinlikle tuz cıkıyo hayatımızdan turşu asla neyse bu hafta öle olsun artık kilom 63,900 ..
bu arada diger turşu yiyen arkadaşı cok merak ediyorum mutlaka bana cevap yazsın... hiç gülme nesli genede kilo verdim..
bu arada herkese günaydın.. babam amaliyat olmadı doktor iptal etti.. bir yakınını kaybetmiş iyi degilim bu şekilde girmek istemyorum amaliyata dedi.. şimdi çıkıyorum ha unutmöadan şu mışıl mışıl uyuyan arkadaşada tehessüflerimi bildiririm.. saat 5,30 da kalktım bir saat yürüdüm 7,5 da işe gittim işime başladım Çok üzgünüm çoook

siyah anlamadım ben kaç kilo verdin bu hafta sen

cumanız mübarek olsun şekerler

tşk ler canım seninde...
bu arada kıslar pazar günü yada cumartesi kendime bir öglen ara verip istedigimi yiyecektim.. ama vazgeçtim bu hafta yokkk bana ceza artık cok tuzda yok turşuda yok.. yaktı bu tuz beni yaktıııııııııııııııııııı

tebrıkler sıyahcımmm....bende kendıme hızlı verırım derdım ama sen bayagı hızlıymıssın valla neslıhanın dedıgı kadar varmıs....

hayırlı cumalaaaarrrrr.bende 79 olmuşum.amaaaan neslihaaannn cım seninle uğraşıp cevap yazacak kadar senn gibi boş değilim.hadi canım haydiiiiiii.sen biraz oynaş bakalım.nankkköööörrrr kediiiiii.insan dilinin ucuyla bari teşekkür ederdi.ben o kopyalamyı yapmasydım sen zor bulurdun nerde olduğunu.

14. TAKIM**97.ETAP**
nukeray (59.5/58.5/1.0/1.68% )
serince84 (66.0/67.0/-1.0/-1.52% )
s2000(68.0/67.8/0.2/0.29% )
haysem (61.0/61.0/0.00/0.00% )
rose14 (80.0/79.0/1.0/1.25%)
neslihan (70.5//% )
eylulce(83.9/82.9/1.0/1.19% )
spagot(65.1/64.8/0.3/0.46% )
begum(geri donmek uzere ayrildi )(75.3)
destinam(79.0/78.0/1.0/1.27%)
sıyah24 (58.0/73.9/-15.9/-27.41%
)cok eski uye

14.TAKIM TOPLAM KILO (692.7/%)

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR arkadaslar
bu hafta kılo veren arkadasları tebrık edıyoruma.s.
Sıyah gercekten cok hızlısın geldıgınden bu yana 4 kılodan fazla verdın, cok ıyı gıdıyorsun haydı devammkaydirigubbakcemile4

hayırlı cumalaaaarrrrr.bende 79 olmuşum.amaaaan neslihaaannn cım seninle uğraşıp cevap yazacak kadar senn gibi boş değilim.hadi canım haydiiiiiii.sen biraz oynaş bakalım.nankkköööörrrr kediiiiii.insan dilinin ucuyla bari teşekkür ederdi.ben o kopyalamyı yapmasydım sen zor bulurdun nerde olduğunu.

tugba kız tebrıkler sonunda 7li rakamlara dustun, bundan sonra hızlı gıdersın heralde, yakında senı 6lı rakamlarda goruruz :lepi:
bıde kılo cızelgenı degıstırırsen super olcak-tatlicadiarzu-
83de takılmıs-tatlicadiarzu-

günaydın 14. takımın çıtırları
kızlar 2 gündür migren krizim ttutu başımı kaldıramıyorum pc ye bile zorlanarak bakıyorum
bu hafta 1 kilo vermişim
iyileşir iyileşmez burdayım

tugba kız tebrıkler sonunda 7li rakamlara dustun, bundan sonra hızlı gıdersın heralde, yakında senı 6lı rakamlarda goruruz :lepi:
bıde kılo cızelgenı degıstırırsen super olcak-tatlicadiarzu-
83de takılmıs-tatlicadiarzu-

sağol canım yaaa.evet sonundaaaa.ama inşallah kilo vermeem durmaz.böyle gidip haftada 1 kiloya yakın versem bile yetr.ama bilemiyorum.
kilo çizelgesine gelince evet bende değiştirmeyi düşünüyorum artık.

günaydın 14. takımın çıtırları
kızlar 2 gündür migren krizim ttutu başımı kaldıramıyorum pc ye bile zorlanarak bakıyorum
bu hafta 1 kilo vermişim
iyileşir iyileşmez burdayım

gecmıs olsun canım
tebrık ederım 1 kılo vermıssın, hedefıne 1.5 kılo kaldı ne guzela.s.

kılo verenlerı bende tebrık edıyorum...bu hafta ne guzel herkes vermıs...

tubacım sende cok ıyı vermıssın arkadasım ...

tebrik ederim canım 7lilere inmişsin a.s.
kilo veren herkesi kutluyorum bu hafta iyiyiz yerimseniben

sağolun canlarım ciğerlerim.bende tüm kilo veren arkadaşlerımı tebrik ediyorum.inşallah devamı geliir.

Back