• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

okuyom zaten.açtım şimdi.ama önceden de okudum gibi geliyo bana.diyecek tek şeyy mükemmmeeelll.maşşşalllllaaah yanii.

ya siyahcım.bende de var l carnitin.hani çabuk bozulur diyolar yaa
bnozulmuşmıdur.ekim kasım ayında almıştım 15 gün felan spordan yarım saat önce içiyodum .sonra tansiyonum çıkınca tabi ilaçtan değil bıraktım.nolur banad bişey deee.

ya siyahcım.bende de var l carnitin.hani çabuk bozulur diyolar yaa
bnozulmuşmıdur.ekim kasım ayında almıştım 15 gün felan spordan yarım saat önce içiyodum .sonra tansiyonum çıkınca tabi ilaçtan değil bıraktım.nolur banad bişey deee.

tans,iyon başka şeyden cıkmıştır ben hiç bir yane tkisini görmedm çokda kulanmıştırım.. bozulmaya gelince valla bendede 9 ay önceden kalma 70 yakın tablet var. bugün sabah baktım son kullanma tarihi geçmemiş.. sanmıyorum bişiey olacagını.. valla ben kullanacagım seni bilmiyorum.. geçmemiş tarihi.. sadece biraz daha kilo vermeyi bekliyorum birde vucudum spora alışsın ben onu şöle rahat bir birbucuk saat spor yapınca alıyordum az spor yapıpda alınca valla ürüne hayıflanıyorum... havalar ısınsın bir yürümeye cıkım hemen başlayacagım.. bide 65 lere gelmeyi bekliyorum .. kullan bence kaydirigubbakcemile4

birde şöle bir dip not geceyimm. diyalizde calıştım bir ara bu güvenlik işimden önce orada doktor diyalize giren hastalara hemen hemen her hafta 2 kere carnitin cerdiriyorsu.. hastalara yazıyordu hastalar diyalize gelince inesini alıp getiriyorlar diyaliz esnasında igne yapılıyorsu.. ben bu ürüne 100 de 100 güveniyorum... yapacagınız tek bişey var arkadaşlar.. ürünü kullanınca bol bol su içmeye calışın zater terden ve lavabodan dışarı atıldıgını biliyorum.. birde doktor karpuzun cekirdeginde cok fazla miktarda carnitin oldugunu sölemişti...

oyy kıs ben bu işi varya araştıra araştıra ömrüm bitti.. bakma uygulamaya gecemiyorumm yada uyguluyup sonun getiremiyorum :mymeka::mymeka:

yok siyahım çatal karam benim tansiyonum carnşitinden çıkmadı.o dönemlerde yüksek tansiyon problemim ortaya çıktı.dolayısıyla bende sporu bıraktım.ee bırakıncada içmedim bidaha.üstünde nemi çabuk çeker o yüzden açılnca bi ayda bitse iyi olur yazıyoda.ve ben sadece spor yapacağımda yarım saat önce içiyodum .sonra 45 dakika nivea bady 45 dakika yürüyüş yapıyodum.sonrada duş.hem bide sauna eşofman giyiyodum.gerçi omnnun zayıflamaya katkısı varmı bilmiyom hiç

yok siyahım çatal karam benim tansiyonum carnşitinden çıkmadı.o dönemlerde yüksek tansiyon problemim ortaya çıktı.dolayısıyla bende sporu bıraktım.ee bırakıncada içmedim bidaha.üstünde nemi çabuk çeker o yüzden açılnca bi ayda bitse iyi olur yazıyoda.ve ben sadece spor yapacağımda yarım saat önce içiyodum .sonra 45 dakika nivea bady 45 dakika yürüyüş yapıyodum.sonrada duş.hem bide sauna eşofman giyiyodum.gerçi omnnun zayıflamaya katkısı varmı bilmiyom hiç

[B]çok güzel spor yapıyormuşsun.. bence hemen başla gene.. eskisi gibi kullan spordan yarım saat önce.. yalnız bir tavsiyem var eger senin yazdıgfını yanlış anlamadımsa.. ilk yürütüşünü yap sonra digerlerini....sauno eşorfman hiç kullnmadım bişey diyemem .. ama hemen başla bence gene :kahve::kahve: buyur sanada ikram edeyim :roflol:[/B]

senağlamasiyah benim zayiflayacagima inanmiyormusun:bak aksma 7 den sonra bisey yeemdim du bu gece de oyel yapcam sadece iki elma yicem bide spor yapcam bu gece :a015:COLOR]

senağlamasiyah benim zayiflayacagima inanmiyormusun:bak aksma 7 den sonra bisey yeemdim du bu gece de oyel yapcam sadece iki elma yicem bide spor yapcam bu gece :a015:COLOR]

ilk kendin inan.. bizim inanmamız bişey ifade etmez.. ilk olarak şu cizelgeni bir yap bakım senn... kızlar zaten buradasınız.. kilo veriyonuz.. yolun en kötüsünü başarmışsınız.. valla bir sesliden ümidim yok yoksa inanıyorum hepinize.. birde zaman gerekli bakalım napacaksınız.. kız şişko nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cumaya verecekmisin bir kilo.. bu neslide benim moral depommmmmmmmmmm:roflol::roflol:

kızlar ben kaçtım azcıkda herifle oturum dimi tv izliyim .. bugünü allahın izniyle kapatmış sayıyorum kazasız belasız atlattım.. kalın saglıcakla allaha emanet olun .. yaramazlık yapmayınnn :oklava: kacamak hiççççççççç:oklava:
:1hug:a.s.
kaydirigubbakcemile3

günaydın bayanlar nasılsınız?benim psikolojim düzeldi sayılır diyete devam kilo vermeliyim ama bu hafta vermemiş olabilirm.hem regl hemde 3 günlük stresten kaçamak yaptımsenağlama

hayırlı sabhlar canlarım ciğerlerim gözellerimmmm.vallaha hiç bişey yiyesim yokk.ağzımın tadı yok bugün pek.hep su içesim var.neyse ben şu ortalığı bi tyoplıyayım.12 ye kadar buralardayım.

hoş geldin destinam.yeni evinde güle güle otur inşallah.yerleşebildinmi.diyet nasssııı gidiyoooo

sagol tugbacım...yerlestım cok sukur ama cok cok yorulduk....hersey tekrar elden gectı annemle teyzem geldı ızmırden sagolsunlar cok yardımları oldu yoksa bıtmezdı...dıyet cok duzensız yedım hem yoruldum hemde aclıktan bazen tansıyonum dustu bugun bısmıllah dedık bakalım artık ...daha gecmısı okuyamadım sızde ne var ne yok şekerım?

hayırlı sabahlar
kızlar kahvaltımı yaptım geldım
1 tost, 2-3 zeytın kahve ıctım
ayrıce hersabah ılk once lımonlu sıcak su ıcıyorum, yagları yaksın dıyekaydirigubbakcemile3
sonra bıraz egzersız yaparımhihoyyyt

slm ben geldımmmm ıznım bıttı evımı tasıdım....
yenı evınde gule gule otur canım
cok yorulmussundur emınımkaydirigubbakcemile5
hayırlı sabhlar canlarım ciğerlerim gözellerimmmm.vallaha hiç bişey yiyesim yokk.ağzımın tadı yok bugün pek.hep su içesim var.neyse ben şu ortalığı bi tyoplıyayım.12 ye kadar buralardayım.

ne oldu kız hastamısın yoksa neden canın bırsey ıstemıyor:teselli:
yınede sen agzına bırseyler at metobolızman calıssın canım
hadı toparlanda gellll-tatlicadiarzu-

hayırlı sabahlar
kızlar kahvaltımı yaptım geldım
1 tost, 2-3 zeytın kahve ıctım
ayrıce hersabah ılk once lımonlu sıcak su ıcıyorum, yagları yaksın dıyekaydirigubbakcemile3
sonra bıraz egzersız yaparımhihoyyyt

Canım benim.limonlu su yağ yakmaktan ziyade.sabah kalkar kalkmaz aç karna içilince bağırsaktaki gazın tamamen atılmasına sebep oluyo.ve bağırsaklar rahatlıyo.
sen ne çok tost yiyon böyle beee.ama kahvaltıda olmasıda iyi tabii.hem çok uzun süre tok tutar.haydi canım haydiiiiiii.

Back