- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.421
siyahcimmm hayirli olsun canimmm :) bakiyorumda eski performansina dönmüşsün :) şu neslihanda belki sayende azcik gaza gelirde 70in altina düşebilir :))) sanmiyorum gerçi ama Allah'tan ümit kesilmez :)))
eyy 14.takim araniza kim katildi bilmiyorsunuz :)) bu hatun(siyah24) hemencik zayiflar,sollar herkesi söyliyeyim :))) bakmayin imzasinda 18 yazdigina..2-3 haftaya kalmaz onu 10a düşürür :)))
Allah yardimciniz olsun..saglikla kolaylikla zayiflayin inşaAllah :) banada 1-1.5 ay sonrasi için yer ayirin :))) yuvarlana yuvarlana gelicem sanirim :)))
hepinizi öpüyorum..tekrar kolayliklar dilerim
siyahcimmm hayirli olsun canimmm :) bakiyorumda eski performansina dönmüşsün :) şu neslihanda belki sayende azcik gaza gelirde 70in altina düşebilir :))) sanmiyorum gerçi ama Allah'tan ümit kesilmez :)))
eyy 14.takim araniza kim katildi bilmiyorsunuz :)) bu hatun(siyah24) hemencik zayiflar,sollar herkesi söyliyeyim :))) bakmayin imzasinda 18 yazdigina..2-3 haftaya kalmaz onu 10a düşürür :)))
Allah yardimciniz olsun..saglikla kolaylikla zayiflayin inşaAllah :) banada 1-1.5 ay sonrasi için yer ayirin :))) yuvarlana yuvarlana gelicem sanirim :)))
hepinizi öpüyorum..tekrar kolayliklar dilerim
yarın yürüyüşe başlamalıyım yaaa.kafamı dağıtsam ve diyete tekrar motive olsam ii olur yardım edin bana kızlarrr
önüme ne gelirse yemek istiyrm canım istediğinn değil inan ki sırf yeme olsun diyeee.offf hastamı olcam yoksa iştahım açıldı.gerçi benim hep iştahım açıktır.allahtan umut kesilmezz
banamı soruyon bu kadar kiloyu neden aldım sanıyon.. hayata inat yiyorum geberircesine tutamıyorum yedikçede acıkıyorum.. gece hele tatlı hele.. bak bir hafdaır tutoyrum diyetimi dün akşam bişeye canım sıkıldı oturdum yedim ve benim bünyem çok kolay verito çok kolay alıyo bu ii haber ama yaş gidiyor.. 35 lere ne kaldı hersene kolay alacagım ve artık yavaş yavaş geç vermeye başlayacagımm.. bebek konusuna gelincede inşallah olur dua edecegim sana.. canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?