Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar aksamkı yemegımıde yemıs durumdayım
1 kase corba bıraz salata veeeeee
yalancı tavuk gogsu yedım
bıraz tadına bakıyım dedım baktıkca yedım offfffff tutamıyorum kendımı
napcam bennnnsenağlama zayıflayamıcammısenağlama
bende zayıf olmak İSTİYORUM senağlamasenağlama

siyahcimmm hayirli olsun canimmm :) bakiyorumda eski performansina dönmüşsün :) şu neslihanda belki sayende azcik gaza gelirde 70in altina düşebilir :))) sanmiyorum gerçi ama Allah'tan ümit kesilmez :)))

eyy 14.takim araniza kim katildi bilmiyorsunuz :)) bu hatun(siyah24) hemencik zayiflar,sollar herkesi söyliyeyim :))) bakmayin imzasinda 18 yazdigina..2-3 haftaya kalmaz onu 10a düşürür :)))

Allah yardimciniz olsun..saglikla kolaylikla zayiflayin inşaAllah :) banada 1-1.5 ay sonrasi için yer ayirin :))) yuvarlana yuvarlana gelicem sanirim :)))

hepinizi öpüyorum..tekrar kolayliklar dilerim

sıyah linklere baktım
puan toplama dıyetı guzel keske yapabılsemmm
otekı resımlerde baktım guzel millet nasıl zayıflamıs yaaaa ooofffff

sanırım hamılesın, dogumdan sonra beklerız canım
sen sımdı hamılelıgın tadını cıkar ye yıyebıldıgın kadarkaydirigubbakcemile3

Şeniz
ayyyyyyyyyyy kimler gelmiş kimlerrrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞeniz valla şu an nasıl mutlu oldum bilemzsin... yani başka bir şey beni bu kadar mutlu etmezdii. güzel sözlerin için cok tşk ler.. ama o kadar verdigim kilonun sendeki rolunu unutöma sakın.. arkadaşlar bu arkadaşımız benim en büyük manevi destekçimdi.. düştügümde beni kaldıran moral depomdur.. sen ugra gene arada bana mutlaka ..inşallah bu sefer emeklerinizi emeklerimi zayi etmiyecegim.. seni aramıza görmek valla süper olur.. yegenime sen ii bak kucagına al hemencik bekliyoruz aramıza.. hem beni örnek gösteriyon ama sende kendini unuttun galiba.. annecigine cok slm alrımı ilet

bu arada nesliiiiiiiiiiiiiiiii duydunmu mutahharaya çatlar valla şimdiii. belkide vermiştir bile bir kilo:roflol::roflol:

selam kızlar ben bu hafta şehirdışındaydım.aniden oldu haber bile veremedim kusura bakmayın şimdi geçmişi okuyayım hemencik

haftasonu diyete çok dikkat edemedim ya çok stresliyim.regl dönemime yaklaştım.eli kulagında bu yüzden gerginim sanırım.hasta olcakmıyım olmayacakmıyım diye stres oluyrm ne bulursam stresten yiyorum sankiii.ne olur dua edin hasta olmayayım bu ay yaaaaaaaaa

mutahhara hamilesin demi canım banada dua et hamile kişilerin duası kabul olurmuş.benimde bebişim olsun diye hayırlısıyla.tedavi görüyrm bu 2.ayım tedavinin.

siyahcım yaaa stresten yemek yeme özelliğin varmıdır seninde bazıları stres olunca hiçbişey yemez yaaa.ben hiç öle olamıyrm

önüme ne gelirse yemek istiyrm canım istediğinn değil inan ki sırf yeme olsun diyeee.offf hastamı olcam yoksa iştahım açıldı.gerçi benim hep iştahım açıktır.allahtan umut kesilmezz

önüme ne gelirse yemek istiyrm canım istediğinn değil inan ki sırf yeme olsun diyeee.offf hastamı olcam yoksa iştahım açıldı.gerçi benim hep iştahım açıktır.allahtan umut kesilmezz

banamı soruyon bu kadar kiloyu neden aldım sanıyon.. hayata inat yiyorum geberircesine tutamıyorum yedikçede acıkıyorum.. gece hele tatlı hele.. bak bir hafdaır tutoyrum diyetimi dün akşam bişeye canım sıkıldı oturdum yedim ve benim bünyem çok kolay verito çok kolay alıyo bu ii haber ama yaş gidiyor.. 35 lere ne kaldı hersene kolay alacagım ve artık yavaş yavaş geç vermeye başlayacagımm.. bebek konusuna gelincede inşallah olur dua edecegim sana.. canını sıkma

duan için teşekkür ederim canım.inşallah kabul olur.buarada ben eminim sen en kısa zamanda çok güzel zayıflayacaksın.

iyi aksamlaaar
siyah su puan şeyine biraz göz attım da baya güzel bi yol aslında tutmak icin biraz kural falan gerekiyo cünkü.. bu arada cok güzel bilgiler veriyosun cok sagol..
bu sabah biraz fazla kacırdıgım icin aksam 2 kücük kepce mercimek corbası ictim sonra da biraz meyve salatası yaptım ondan yedim bi catalda peynir yedim çok şiş hissediyorum kendimi sanki kilo almış gibi
öyle değildir umarım :bbo:

ohhhhhhhh walla oku oku bitireemdim gecmisi masallahimiz var ...ben geldim annemden dun ii gecti fazla kacamk olmadi bu sabah kavaltiya abimlere gitik tum gunluk kaloriyi kahvaltida aldim su boregi sigara biregi bohcalar.... ay daha saymayim bu aksam sadece salat ve tavuk eti yedim...... ufffffffff yaz geldi kilolar sabit ......neyse yarin sabah yuruyusu biraz fazla yapcam bugunku kaloriyi eritmem lazim artik

kızlar çok hızlısınız maşallah okuyamadım yazdıklarınızı ben artık istesemde çok yiyemiyorum spor yapsam çok iyi olucak
yarın spora başlamayı düşünüyorum
sabah klasik kahvaltı
öğle 1gözleme yeşil çay
akşam 2 tane küçük ama şekerpare yarım yeşil elma
aralarda leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…