How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın herkese a.s.aranıza katıldıgımda 78 kiloydum. sabah tartıldım 74,900 ama siz 75diyin.. biliyorum giden su ve vucudumun ödemi ama olsun ii bir motivasyon ve iyi bir başlangıç..
destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler Şeniz

günaydın herkese a.s.aranıza katıldıgımda 78 kiloydum. sabah tartıldım 74,900 ama siz 75diyin.. biliyorum giden su ve vucudumun ödemi ama olsun ii bir motivasyon ve iyi bir başlangıç..
destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler Şeniz

tebrik ederim canım valla süper durmadan devam etsin de kilo vermen
benimde en basta böyle olmustu sonradan durdu :uhm::sm_confused:

ben de sizden ögrendim ballı limonlu suya basladım bugun 2 kayısı yedim sabah ceyrek simit azıcık peynir ve domates..
bu hafta kaçamaksız geçirmek istiyorum..

bende az öncee kahvaltımı yaptım.çay maydonoz. bir ısırık börek .bugün öğleden sonra ve akşam salata yiycem.

bu aradada bende diyete başladım benimki kızgınlık diyeti eşime kızdım o yüzden kızlar yaza 2 ay kaldı acilen benimde vermem lazım

günaydın arkaşşlar nasılsınız maşşallah siyah kilo vermeye başlamışsın sendeki azim kimsede yok be

HOŞ GELDİN CANIM NASILSIN..İYİ VERMİŞSİN 6 KİLO AZIMSANACAK BİŞEY DEGİL.. BENDE 70 LERİ İR GÖREBİLSEM..MAŞALLAH DİYİN BEEEEEEE.VALLA BU SEFER O KADAR AZİM YOK BİŞEYLER YAPMAYA CALIŞIYORUM..
SENİ GÖRDÜGÜME SEVİNDİM GAYEMMMŞenizŞeniz

inanmıyorum ya hiç birinize sabahdan beri neredesiniz kimseler ugramıyo işteyim bilgisayar bulup ara ara giriyorum.... siz hele haftaya kilo aldım diyin ben sorarım size kötükedihüsokötükedihüso

tabi sürekli böle veremem zaten metobolizman durmuştur ... şaşırt gene başlarsın

evet sanırım öyle oldu canım ama ne şekilde şaşırtıcam onu bilmiyorum.
haftada bigün yiyodum bünye nasıl olsa bişeyler giriyo daha fazla yakıyım diyip yakıyodu ama şimdi oda olmuyo cünkü sonrasında da tutamıyorum agzımı. fisfisfis:utangac:

amanda aman birde üzülürmüş birde aglarmışşşşşŞeniz
o nasıl kahvaltı öle söle bakım dikkat et yediklerine :1hug:
canım dunkı yedıklerımden sonra bugun dıkkat edıcem
canım bırsey yemek ıstemıyor-tatlicadiarzu-
arada elma yedım
oglen: marol, salatalık domates yedım bır tabak sısıtım ıyıce
bende az öncee kahvaltımı yaptım.çay maydonoz. bir ısırık börek .bugün öğleden sonra ve akşam salata yiycem.
ısırık borek ha:mymeka:
28 mart yaklasıyor haberın olsun canım:jeyyar:
sozun vardı degılmı lülülülülülü
unuttuk sanmaalülülülülülü
bu aradada bende diyete başladım benimki kızgınlık diyeti eşime kızdım o yüzden kızlar yaza 2 ay kaldı acilen benimde vermem lazım
gayem hosgeldın, ne dıyetı yapıyorsun canım
kılo aldınmı, kac kılosunkı-tatlicadiarzu-

valla hanımlar carnitin ve clo dışında hiç bir ilaçtan haberim deneyimim yok.... Spor yapan hanımlara tavsiyem mutlaka denesinler carnitini.. Ben havalar ısınsın spora başlıyım başlayacagım... Hiç zayıflamak için ilaç kullanmadım sadece spor için kullandım

Back