• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy hayaller hayatlar:KK76:birkere katıldım tam hamıle kaldım olmadı şimdi istiyorum ama daha3 bucuk aylık bebeğim süt kalıtesini düşürmeden nası yapabilirimki:işsiz:
Cnm bol sivi sebze ve az karbonhidratla sütünü etkilemeden deneyebikirsin ❤️ baktn olmadi ertelersn diyeti onlsrdn kiymetli degil hic bisey 😍

En son Cuma günü tartılmıştım sanırım. 76 kiloyum. 65 kilo hedefim. Şuan işte olduğum için net birşey yazamıyorum. Yarın sabah güncel kilomu net bir şekilde yazarım.

Bildirim geldi. Davete icabet etmek gerekir .Güncel 57,1 kg 5 kg vermek istiyorum .Nasıl ilerliyoruz
ilk sayfsdski kuralları okuyup güncel ve hedef kilonu bildirerek cnm ❤️
beni de alsanıza :KK33:
kurallari okuuuu kilonu ve hedefini bildir bize kattiiill😍
o zaman beni de alın, yazarım ben her gün ne yedim içtim :KK70:
İşte bütün mesele bu 😂 ve sporr
guncel kilom 59 ama boyum cok uzun degil
İlk sayfadski kurallari okuyup hedef ve guncel kilonu yaz cnm ekliyorum ❤️
Nasıl ilerliyoruuzzzzz canım P Pinarbartu
ilk sayfadski kuralllaarrrr 😂 ayni seyleri yaz yaz yoruldm 😂hedef ve guncel kilonuda ❤️
aliriz cnmmm kilonu guncl kilonu bildir bide kurallari okyuverr
O zaman hayırlı uğurlu olsun :KK48:
Daha bu sabah diyete başlamak için tartilmistim :KK30:
Güncel 55.9
Hedef 50 hadi bakalım Hoppa
❤️❤️
Beni de alın :) hemen geldim...
Hosgeldn ❤️
Canm şartlari okudum şimdide ben bunlara cok zor uyarm nobet usulu calisiyorum ve yogunum surekli giremem foruma yazamam ben cikaym gruptan😑🙁 P Pinarbartu
Tm cnm kendini ne zmn hazir ve uygn hisseedersen ❤️
P Pinarbartu fırsat bu fırsat bence bı spor grubu açmalıyız 😂
Bncede ❤️😂😂

Merhaba bende 72 kiloyum ve boyum 157 kilonun çoğunluğu alt tarafımda çok zor kilo veriyorum nasıl Bi yol izlemeliyim bilmiyorum hedefim 65 ilk olarak

ilk sayfsdski kuralları okuyup güncel ve hedef kilonu bildirerek cnm ❤
kurallari okuuuu kilonu ve hedefini bildir bize kattiiill😍

İşte bütün mesele bu 😂 ve sporr

İlk sayfadski kurallari okuyup hedef ve guncel kilonu yaz cnm ekliyorum ❤
ilk sayfadski kuralllaarrrr 😂 ayni seyleri yaz yaz yoruldm 😂hedef ve guncel kilonuda ❤
aliriz cnmmm kilonu guncl kilonu bildir bide kurallari okyuverr

❤❤

Hosgeldn ❤

Tm cnm kendini ne zmn hazir ve uygn hisseedersen ❤

Bncede ❤😂😂
Hoş buldum :KK68: ben de 65.2 yim. Hedefim önce 60 sonrasında 55 olabilmek :KK36:

Back