- 1 Ekim 2020
- 52
- 55
- 3
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.541
O zaman hayırlı uğurlu olsun
Daha bu sabah diyete başlamak için tartilmistim
Güncel 55.9
Hedef 50 hadi bakalım
Hoş buldum teşekkürler şöyle yukarıya yazmıştımHosgeldin canim ❤❤ kilomu hedefini bildirirsen bsslayabiliriz
Cnm bol sivi sebze ve az karbonhidratla sütünü etkilemeden deneyebikirsinayy hayaller hayatlarbirkere katıldım tam hamıle kaldım olmadı şimdi istiyorum ama daha3 bucuk aylık bebeğim süt kalıtesini düşürmeden nası yapabilirimki
ilk sayfsdski kuralları okuyup güncel ve hedef kilonu bildirerek cnmBildirim geldi. Davete icabet etmek gerekir .Güncel 57,1 kg 5 kg vermek istiyorum .Nasıl ilerliyoruz
kurallari okuuuu kilonu ve hedefini bildir bize kattiiillbeni de alsanıza
İşte bütün mesele buo zaman beni de alın, yazarım ben her gün ne yedim içtim
İlk sayfadski kurallari okuyup hedef ve guncel kilonu yaz cnm ekliyorumguncel kilom 59 ama boyum cok uzun degil
ilk sayfadski kuralllaarrrrNasıl ilerliyoruuzzzzz canım P Pinarbartu
aliriz cnmmm kilonu guncl kilonu bildir bide kurallari okyuverr
O zaman hayırlı uğurlu olsun
Daha bu sabah diyete başlamak için tartilmistim
Güncel 55.9
Hedef 50 hadi bakalım
HosgeldnBeni de alın :) hemen geldim...
Tm cnm kendini ne zmn hazir ve uygn hisseedersenCanm şartlari okudum şimdide ben bunlara cok zor uyarm nobet usulu calisiyorum ve yogunum surekli giremem foruma yazamam ben cikaym gruptanP Pinarbartu
Bncede
evet canım sezeryan değilim şükür 4 gündür de ufak ufak yapıyorum evde sporCnm besin kaliteni dusurmeden guzel diyet yaoabikiriz beraber sezeryan degilsn soorda yapabilirsin
Kilom 60Hosgeldiniz kizlaaarrrreglenceli bol dedikodulu ve cok eksili grubumuza hosgeldinizzzzzzzz
katilmaknisteyenlerin kilosunu yazip hedef kilosunu yazmasi ve ilk sayfadaki kurallari okumasi yeterli ❤
Hoş buldumilk sayfsdski kuralları okuyup güncel ve hedef kilonu bildirerek cnm ❤
kurallari okuuuu kilonu ve hedefini bildir bize kattiiill
İşte bütün mesele buve sporr
İlk sayfadski kurallari okuyup hedef ve guncel kilonu yaz cnm ekliyorum ❤
ilk sayfadski kuralllaarrrrayni seyleri yaz yaz yoruldm hedef ve guncel kilonuda ❤
aliriz cnmmm kilonu guncl kilonu bildir bide kurallari okyuverr
❤❤
Hosgeldn ❤
Tm cnm kendini ne zmn hazir ve uygn hisseedersen ❤
Bncede ❤
Hosgeldin caniiimmmm10 kg vermek istiyorum benide alınnnn
Bolgesel spor la ve guzel bir diyetle hallolur bnceMerhaba bende 72 kiloyum ve boyum 157 kilonun çoğunluğu alt tarafımda çok zor kilo veriyorum nasıl Bi yol izlemeliyim bilmiyorum hedefim 65 ilk olarak
Ay keşke çok istiyorumHosgeldin caniiimmmm
Bolgesel spor la ve guzel bir diyetle hallolur bnce
Bnmde bacaklarim cok kalinAy keşke çok istiyorum
Bende öyle Bi ara düzenli leslie yapıyordum fark olmuştuBnmde bacaklarim cok kalinyürüyüş yapinxa hmn inceliyo ama yürüyüşe vaktm yok yani disari cikmaya vaktm yok evde spora baslicm insallah
Takım arkadaşları aranıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?