Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy hayaller hayatlarbirkere katıldım tam hamıle kaldım olmadı şimdi istiyorum ama daha3 bucuk aylık bebeğim süt kalıtesini düşürmeden nası yapabilirimki
Cnm bol sivi sebze ve az karbonhidratla sütünü etkilemeden deneyebikirsin baktn olmadi ertelersn diyeti onlsrdn kiymetli degil hic bisey

En son Cuma günü tartılmıştım sanırım. 76 kiloyum. 65 kilo hedefim. Şuan işte olduğum için net birşey yazamıyorum. Yarın sabah güncel kilomu net bir şekilde yazarım.

Bildirim geldi. Davete icabet etmek gerekir .Güncel 57,1 kg 5 kg vermek istiyorum .Nasıl ilerliyoruz
ilk sayfsdski kuralları okuyup güncel ve hedef kilonu bildirerek cnm
beni de alsanıza
kurallari okuuuu kilonu ve hedefini bildir bize kattiiill
o zaman beni de alın, yazarım ben her gün ne yedim içtim
İşte bütün mesele bu ve sporr
guncel kilom 59 ama boyum cok uzun degil
İlk sayfadski kurallari okuyup hedef ve guncel kilonu yaz cnm ekliyorum
Nasıl ilerliyoruuzzzzz canım P Pinarbartu
ilk sayfadski kuralllaarrrr ayni seyleri yaz yaz yoruldm hedef ve guncel kilonuda
aliriz cnmmm kilonu guncl kilonu bildir bide kurallari okyuverr
O zaman hayırlı uğurlu olsun
Daha bu sabah diyete başlamak için tartilmistim
Güncel 55.9
Hedef 50 hadi bakalım

Beni de alın :) hemen geldim...
Hosgeldn
Canm şartlari okudum şimdide ben bunlara cok zor uyarm nobet usulu calisiyorum ve yogunum surekli giremem foruma yazamam ben cikaym gruptan P Pinarbartu
Tm cnm kendini ne zmn hazir ve uygn hisseedersen
P Pinarbartu fırsat bu fırsat bence bı spor grubu açmalıyız
Bncede

Merhaba bende 72 kiloyum ve boyum 157 kilonun çoğunluğu alt tarafımda çok zor kilo veriyorum nasıl Bi yol izlemeliyim bilmiyorum hedefim 65 ilk olarak

Hoş buldum ben de 65.2 yim. Hedefim önce 60 sonrasında 55 olabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…