- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.521
Benide alın
beni de
Baya kilo verdim son 5 kilo veremedim şuan peynirli patatesli gözleme yerken yaziyorum
beni de alabilir misiniz
Ben de dahil olsam mı davet bildirimi ile bir anda aklım karıştı :) 5 aylık bebeğim var ve 20 kilo fazlam : ((((
Nasıl katılım şartları neler yapılıyor, bilgi alabilir miyim?
Bende 5 kilo vermek istiyorum
Hosgeldiniz kizlaaarrrrBen de katılmak istiyorum nasıl ilerliyoruz 14 kilo verdim ama 10 kilo daha fazlam var 76 kiloyum napsakkk
Cok cok xok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim, iyiyim iyiyim. Sadece sırt ağrıları bitmedi. O da kimsede geçmiyormuş...
birşey soracam ben gebe kalmak için uğraşıyorumda sıkıntı olmaz değilmi ?benide alın lütfen
Tamam canımHosgeldiniz kizlaaarrrreglenceli bol dedikodulu ve cok eksili grubumuza hosgeldinizzzzzzzz
katilmaknisteyenlerin kilosunu yazip hedef kilosunu yazmasi ve ilk sayfadaki kurallari okumasi yeterli ❤
HosgeldinnnnnBenimde 10 kilo fazlam varbende katilmak isterim
EkleyeliiimmmBenide ekle panpa
e hadi gelE hadi bende geleyim
Canim.bende emziriyorum gerci artik sonuna geldik ama ilk 10aylikti basladigimda kac aylik bebenBen de gelmek isterdim ama emzirdiğim için nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorum yoksa diyet tecrübem var ama kızımı da aç koymak istemem zayıflıcam derken
Son kilar en zor giden kilolar3 kilo daha vermem lazım .
Kilo verme hizim düştü.
Son 1 aydır ne alıyor ne de veriyorum.
Bisicik degilmis hemen veririzBende katilmak istiyorumm 7kilo vermem lazim
buyur gel caniiimbenide alın lütfen
Azicik mis listeye girmeden halledriz bize kstilirsanNasıl vericez kilo acaba gerçi benim üç kilo fazlam var yani 57 den 60 a çıktım
Hosgeldin cnm keyfi alinsn kilolsr diyosunKızlar beni de alın evlendikten sonra 10 kilo aldım veremedim ya 5 kilo versem bile rahatlayacağım
Baska takimdaysan git burdanSelammm tatlım nasılsın bu aralar yoğunum 6. Takımdaydım zaten işlerim var
Sen nasılsın bakalımmmm hala fit misinnnn
Cnm besin kaliteni dusurmeden guzel diyet yaoabikiriz beraber sezeryan degilsn soorda yapabilirsinbende istiyorum gerçekten ama emziriyorum kızım 4. aya yeni girdi nasıl olacak şartlar ne
Korkunun ecele faydasi yoookkBeni de alabilirsiniz. Hayatımda ilk defa rejim yapicam, çok korkuyorum
Canim sütun de azalma oluyosa bi ksc ay daha beklesen daha iyi sankikızlar üç ay önce doğum yaptım bana akıl verin nasıl bir diyet yapmaliyim veya şimdilik diyeti silmelimiyim kafamdan..az bı aç hissetsem göğüslerim sönüyor sanki
Zayiflama arkadaslariNe için aranıyor kuzucum.bildirim geldi hiç anlamadım zayıfım ve spor yapıyorum
Ne dmk unutmak bu ciddi bi isYa ben çok istiyorum ama her gün yazmayı unutuyorum.sonuç herkes beni gruptan atıyor
Hosgeldn caniiimmmBenide alın
Hosgeldin canimDavete icabet etmemek ayıp olur
Ee o zaman beni de alın
e beni de yazın bari insülin direncim için savaşa başlıyorum hedefim kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeyi sürekli hale getirmek 1,60 boy 53 kg güncel
Çağırdınız geldik, peki napacağuk
Kilo vermek icin mi
Yer varsa bende katılmak istiyorum P Pinarbartu
Benide alın lütfen çok ihtiyacım var zayıflamaya
beni de alın :) ama ne yapmam gerektiği konusunda da aydınlatın lütfen.
Benide alıııın
Merhaba ben burda yeniyim de tam olarak nasıl işliyor sistem takıma nasıl katılıyoruz nasıl oluyor nasıl kilo veriyoruz :) ?
Ben de katılabılorım ama emzırıyorum ya , 4 aylık bebegım şuan
Beni de alın ama yeni üyeyim aydınlatın ne yapıyoruz acaba
Bende dahil olmak istiyorum
bende katılmak istiyorum.
Beni de
Kizlar ilk sayfadaki kurallari okuyup hedef kilonuzu ve gubcel kilonuzu yazip baslayabilirsiniz bizimle zayiflamayaBenide alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?