Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baya kilo verdim son 5 kilo veremedim şuan peynirli patatesli gözleme yerken yaziyorum
beni de alabilir misiniz
Ben de dahil olsam mı davet bildirimi ile bir anda aklım karıştı :) 5 aylık bebeğim var ve 20 kilo fazlam : ((((
Nasıl katılım şartları neler yapılıyor, bilgi alabilir miyim?
Bende 5 kilo vermek istiyorum
Ben de katılmak istiyorum nasıl ilerliyoruz 14 kilo verdim ama 10 kilo daha fazlam var 76 kiloyum napsakkk
Hosgeldiniz kizlaaarrrr eglenceli bol dedikodulu ve cok eksili grubumuza hosgeldinizzzzzzzz
katilmaknisteyenlerin kilosunu yazip hedef kilosunu yazmasi ve ilk sayfadaki kurallari okumasi yeterli

Benimde 10 kilo fazlam var bende katilmak isterim
Hosgeldinnnnn
Benide ekle panpa
Ekleyeliiimmm
E hadi bende geleyim
e hadi gel
Ben de gelmek isterdim ama emzirdiğim için nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorum yoksa diyet tecrübem var ama kızımı da aç koymak istemem zayıflıcam derken
Canim.bende emziriyorum gerci artik sonuna geldik ama ilk 10aylikti basladigimda kac aylik beben
3 kilo daha vermem lazım .
Kilo verme hizim düştü.
Son 1 aydır ne alıyor ne de veriyorum.
Son kilar en zor giden kilolar
Bende katilmak istiyorumm 7kilo vermem lazim
Bisicik degilmis hemen veririz
benide alın lütfen
buyur gel caniiim
Nasıl vericez kilo acaba gerçi benim üç kilo fazlam var yani 57 den 60 a çıktım
Azicik mis listeye girmeden halledriz bize kstilirsan
Kızlar beni de alın evlendikten sonra 10 kilo aldım veremedim ya 5 kilo versem bile rahatlayacağım
Hosgeldin cnm keyfi alinsn kilolsr diyosun beraber zayıflarız
Selammm tatlım nasılsın bu aralar yoğunum 6. Takımdaydım zaten işlerim var

Sen nasılsın bakalımmmm hala fit misinnnn
Baska takimdaysan git burdan
İyiyim kuzum ayni devam cok kilo aldm ben vermeye calisiyorum
bende istiyorum gerçekten ama emziriyorum kızım 4. aya yeni girdi nasıl olacak şartlar ne
Cnm besin kaliteni dusurmeden guzel diyet yaoabikiriz beraber sezeryan degilsn soorda yapabilirsin
Beni de alabilirsiniz. Hayatımda ilk defa rejim yapicam, çok korkuyorum
Korkunun ecele faydasi yoookk
kızlar üç ay önce doğum yaptım bana akıl verin nasıl bir diyet yapmaliyim veya şimdilik diyeti silmelimiyim kafamdan..az bı aç hissetsem göğüslerim sönüyor sanki
Canim sütun de azalma oluyosa bi ksc ay daha beklesen daha iyi sanki bol su rezene çayı az karbonhitrat ve bol sebze
Ne için aranıyor kuzucum.bildirim geldi hiç anlamadım zayıfım ve spor yapıyorum
Zayiflama arkadaslari heo beraber zayifliyoruzz
Ya ben çok istiyorum ama her gün yazmayı unutuyorum. sonuç herkes beni gruptan atıyor
Ne dmk unutmak bu ciddi bi is bsslayalm beraber bakalm unutuck misinnnn
Hosgeldn caniiimmm

e beni de yazın bari insülin direncim için savaşa başlıyorum hedefim kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeyi sürekli hale getirmek 1,60 boy 53 kg güncel
Çağırdınız geldik, peki napacağuk
Kilo vermek icin mi
Yer varsa bende katılmak istiyorum P Pinarbartu
Benide alın lütfen çok ihtiyacım var zayıflamaya
beni de alın :) ama ne yapmam gerektiği konusunda da aydınlatın lütfen.
Benide alıııın
Merhaba ben burda yeniyim de tam olarak nasıl işliyor sistem takıma nasıl katılıyoruz nasıl oluyor nasıl kilo veriyoruz :) ?
Ben de katılabılorım ama emzırıyorum ya , 4 aylık bebegım şuan
Beni de alın ama yeni üyeyim aydınlatın ne yapıyoruz acaba
Bende dahil olmak istiyorum
bende katılmak istiyorum.
Kizlar ilk sayfadaki kurallari okuyup hedef kilonuzu ve gubcel kilonuzu yazip baslayabilirsiniz bizimle zayiflamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…