- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.861
Bende çok istedim salça yapayım da inşallah fırsat olur. Bende iğne yedim de geldim iyi değilim bir türlü yaKizlar napiyosunuzz eşim dün gitti bugün evi temizleyip ablama gecicem 2 gun salca işimiz var sonra burdayim allah nasip ederse
Allah kavustursun canimKizlar napiyosunuzz eşim dün gitti bugün evi temizleyip ablama gecicem 2 gun salca işimiz var sonra burdayim allah nasip ederse
Yaa cok gecmis olsun canim rahatsizsan hic zorlama salca isi cok zor cok yorucu malum daha kötü olursunBende çok istedim salça yapayım da inşallah fırsat olur. Bende iğne yedim de geldim iyi değilim bir türlü yakas gevşetici ağrı kesici iğne yedim tutulmuş ve ağrı vardi
Sagol kuzumAllah kavustursun canimkolay gelsin
Canim beni alma, benim memlekete gitme durumlarim olur yine ben adaydan devam ederim
Sagol canim aradim doktoruda bizim burda oluyo olman lazim doktorun randevu vermesi icinGecnis olsun cnm doktora gittin mi peki
Sagol canim, benim kilo problemim sadece basen ve bacaklarda zaten yapi olarak iri yapiliyim o yuzden kilo verince ilk yuzum gozum cokuyor malesef, yine oyle oldu bi arkadasimda, eczaci kendisi kolojen hapi kullan yuzun gozun boyle cokmez cildine iyi gelir dedi bende sadece 1 hafta kullandim butun dengem alt ust oldu once su tutmaya basladi sonrada wc problemiBenim de o haplarla ilgili bir bilgim yok ama wcye çıkabilmek için 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı içebilirsin. Benim de wc problemim oluyordu, geçen gün öğlen 12:30'dan sonra hiç yemek yemedim, sadece su, maden suyu, bir fincan da Türk kahvesi içtiydim. Ertesi gün çıkabildim.
Brni al canım gelenden girip yazamadım 67.80 çıktım sabah
Kuzum senin tarihe gore haftaya giriyosunP Pinarbartu beni aldın mı listeye?
Ay ben yeni girdim daha senin izin tarihi fln neydiBrni al canım gelenden girip yazamadım 67.80 çıktım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?