- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.841
günaydın kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim durumum icler acisi wc problemim malesef cozulmedi bir turlu bugun keten tohumuda yedim normalde gobegim yoktur benim ama simdi cikti resmen kolojen haplari boyle yaparmi insani normalde tersi olmasi geremiyomuydu
merhaba canım hoş geldin bugün başlama hedef bildirimini yaparsab hemen aday listesine ekleyeyim seni . sınavın nasıl geçti,Merhaba arkadaşlar;
Telefonum sonunda yapıldı. Bir düğün ve KPSS geçti. Misafirlerim gitti. Yarın tartılıp kilomu yazıp sizin de desteklerinizle yeniden başlayacağım.
Herkese çok güzel bir gün diliyorum.
planlanan misafirlik ise akşama doğru yediklerini yememen daha iyi olurdu su neden hep 2 lt arttırsana kuzum 2 lt çok az hava çok sıcak zatenDunku menu
Sabah
Yesil cay
Ogle
Ton balıklı salata
Kayisi cayi
Aksama dogru
Peynir zeytin domates 2 yumurta
Aksam misafirlikteydim ilk defa gittigim icin bir adet kek ve bir borek yedim
2 lt yakin su ictim
adım sayısına gel maşallah .Bugun menu
Sabah
Yok
Oglen 3 kaşık kadar menemen ve avuc icindende kucuk ekmek
Aksam
Havuclu kabak yogurt
2 lt ye yakın su.
13319 adim yuruyus
o haplar ne işe yarıyor bilmiyorum kuzum ilk kez duydum sankı . neden içiyorsun. sanki hava da birşey var bende çıkamıyorum. kabak detoksu yapsan 1 gün boyunca acaba çıkabilir misin sonrasındaBenim durumum icler acisi wc problemim malesef cozulmedi bir turlu bugun keten tohumuda yedim normalde gobegim yoktur benim ama simdi cikti resmen kolojen haplari boyle yaparmi insani normalde tersi olmasi geremiyomuydu
Benim de o haplarla ilgili bir bilgim yok ama wcye çıkabilmek için 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı içebilirsin. Benim de wc problemim oluyordu, geçen gün öğlen 12:30'dan sonra hiç yemek yemedim, sadece su, maden suyu, bir fincan da Türk kahvesi içtiydim. Ertesi gün çıkabildim.Benim durumum icler acisi wc problemim malesef cozulmedi bir turlu bugun keten tohumuda yedim normalde gobegim yoktur benim ama simdi cikti resmen kolojen haplari boyle yaparmi insani normalde tersi olmasi geremiyomuydu
planlanan misafirlik ise akşama doğru yediklerini yememen daha iyi olurdu su neden hep 2 lt arttırsana kuzum 2 lt çok az hava çok sıcak zaten
adım sayısına gel maşallah .
SuperrrrGünaydın kızlar
Tartıldım ve sonuç 67.9
Geçen cuma 69.6'ydı
69.6 / 67.9 / 1.7 / 2.44
benim rakip ucmus gitmişGünaydın kızlar
Tartıldım ve sonuç 67.9
Geçen cuma 69.6'ydı
69.6 / 67.9 / 1.7 / 2.44