• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba arkadaşlar;

Telefonum sonunda yapıldı. Bir düğün ve KPSS geçti. Misafirlerim gitti. Yarın tartılıp kilomu yazıp sizin de desteklerinizle yeniden başlayacağım.

Herkese çok güzel bir gün diliyorum.

Tempolu yürüyüş 84 dk

*SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135 + 175 + 237.5 + 127.5+187.5+210

Mirjam = 240+70+90

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84
=

tgb1907 = 220 + 295 + 195

nurdeva = 110 + 60 + 122 + 60 + 60

Benim durumum icler acisi 🙈 wc problemim malesef cozulmedi bir turlu 😓 bugun keten tohumuda yedim normalde gobegim yoktur benim ama simdi cikti resmen😭 kolojen haplari boyle yaparmi insani normalde tersi olmasi geremiyomuydu🙁

Merhaba arkadaşlar;

Telefonum sonunda yapıldı. Bir düğün ve KPSS geçti. Misafirlerim gitti. Yarın tartılıp kilomu yazıp sizin de desteklerinizle yeniden başlayacağım.

Herkese çok güzel bir gün diliyorum.
merhaba canım hoş geldin bugün başlama hedef bildirimini yaparsab hemen aday listesine ekleyeyim seni . sınavın nasıl geçti,
Dunku menu

Sabah
Yesil cay

Ogle
Ton balıklı salata

Kayisi cayi

Aksama dogru
Peynir zeytin domates 2 yumurta

Aksam misafirlikteydim ilk defa gittigim icin bir adet kek ve bir borek yedim

2 lt yakin su ictim
planlanan misafirlik ise akşama doğru yediklerini yememen daha iyi olurdu su neden hep 2 lt arttırsana kuzum 2 lt çok az hava çok sıcak zaten
Bugun menu
Sabah
Yok

Oglen 3 kaşık kadar menemen ve avuc icindende kucuk ekmek

Aksam
Havuclu kabak yogurt

2 lt ye yakın su.
13319 adim yuruyus
adım sayısına gel maşallah .
Benim durumum icler acisi 🙈 wc problemim malesef cozulmedi bir turlu 😓 bugun keten tohumuda yedim normalde gobegim yoktur benim ama simdi cikti resmen😭 kolojen haplari boyle yaparmi insani normalde tersi olmasi geremiyomuydu🙁
o haplar ne işe yarıyor bilmiyorum kuzum ilk kez duydum sankı . neden içiyorsun. sanki hava da birşey var bende çıkamıyorum. kabak detoksu yapsan 1 gün boyunca acaba çıkabilir misin sonrasında

***14.TAKİM 691.Etap***

Pamukprncess(61.7///%)
zuzuzuzu 1234 (73///%) bildirimde bulunmadiğı için yüzde 2ye bölündü
bircocuklu (61,40///%)
almora34 (64,90/64,50/0,40%)

Mirjam (74,20///%)

14.Takım Ortalamasi :%

Benim de o haplarla ilgili bir bilgim yok ama wcye çıkabilmek için 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı içebilirsin. Benim de wc problemim oluyordu, geçen gün öğlen 12:30'dan sonra hiç yemek yemedim, sadece su, maden suyu, bir fincan da Türk kahvesi içtiydim. Ertesi gün çıkabildim.

planlanan misafirlik ise akşama doğru yediklerini yememen daha iyi olurdu su neden hep 2 lt arttırsana kuzum 2 lt çok az hava çok sıcak zaten

adım sayısına gel maşallah .

Ya su cok icemiyorum bu aralar aslında biraz arttirmam lazim dediğin gibi.Valla kac gundur yurumekten yoruldum bugun arabaya bindim 😅

Ben de tartılarak haftaya başlıyorum. Güncel kilom 75.7 kg. Sabah patatesli poğaça kokularıyla güne başladım ama gagamı tuttum çok şükür. Yine başladı irademle imtihanım :(

90dk tempolu yürüyüş

*SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135 + 175 + 237.5 + 127.5+187.5+210

Mirjam = 240+70+90

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84
=

tgb1907 = 220 + 295 + 195 + 225

nurdeva = 110 + 60 + 122 + 60 + 60

Back