- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.989
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.001
Siz aynı binadamisiniz canımKizlar ugraysmadim bugün evi topladm supurdum kac makina camasir yikadm astim katladim allahtan gunes varda cabuk kuruyo simdi bshceyi yikamays cikcm sonra sacimi boyicm bsrtuyu babaanneye postaladim butun islerimi bitirmem lazim
Yok kuzum 5dk mesafedeyiz kaynim gelmiste o geldi aldi sevmek icinSiz aynı binadamisiniz canım
Ne güzelYok kuzum 5dk mesafedeyiz kaynim gelmiste o geldi aldi sevmek icin
Bende özlüyorum da islerimi halletmek icin iyi oluyoNe güzelbizimkide gidiyor bazen akşama kadar ama biz özlüyoruz babası ile
Bazen soyleniyoruz çok konuşuyorsun diye ama en fazla 2 saat sonra deli gibi özlüyoruzBende özlüyorum da islerimi halletmek icin iyi oluyobugun islerim bitince hemen mesaj attim getirin diye
Neyse ki bu hafta liste hazirlanmicakÖdem var adet oluyorum 59 beklerken 60.6
Neden ki kaptancim bayram dolayısıyla miNeyse ki bu hafta liste hazirlanmicakhaftaya kadar odemin gider dikkatte edersn uyi kilo verirsin cnm haftsys yuzdeler 2 ye boluncek çünkü
Evet bayram diye bu hafta bildirim yok herkes ugrayamiyo çünkü bayramlardaNeden ki kaptancim bayram dolayısıyla mi
İyi bayramlar canim sagolasin. Kesinlikle biseylrr yapilmasi lazim.. insan cevresinden birinin basina gelince daha cok etkileniyo rabbim kalanlarina sabirlar versinmerhaba arkadaşlar. ben 10. takımdayım. son günlerde pek giremedim siteye. o nedenle yeni okudum. başınız saolsun. okuyunca çok üzüldüm. Rabbim Sümeyye arkadaşımızın da annesinin de mekanlarını cennet etsin, çocuklarına ve sevdiklerine sabır versindevletimizin bu konuda önleyici, koruyucu çok önemli adımlar atması lazım.
bu arada herkese iyi bayramlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?