- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.961
bana resmini atmıştı evet o inanılmaz çok üzüldüm , hatta yazısmalarımızı okudum simdiŞimdi okudum üzüldüm aklıma dorty in yardim etmek istemesi geldi off içim acıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana resmini atmıştı evet o inanılmaz çok üzüldüm , hatta yazısmalarımızı okudum simdiŞimdi okudum üzüldüm aklıma dorty in yardim etmek istemesi geldi off içim acıdı
Etrafımda katledilen 2 kadın birde çok etkilendimHepimiz çok etkilendik canım hele muhabbeti olanlar daha çok
Bende okudum gece . Birşeyler yapmayı çok istemiştim . Öldürür beni demiştibana resmini atmıştı evet o inanılmaz çok üzüldüm , hatta yazısmalarımızı okudum simdi
Bi alinti yapsaniza bnde bakayim adini bulamadimEtrafımda katledilen 2 kadın birde çok etkilendim
Bende okudum gece . Birşeyler yapmayı çok istemiştim . Öldürür beni demişti
Sümeyye idi o zamanlar nick değiştirdi iki kere falan sonrasındaSlm kızlar ben geldim sonunda ...özledim valla ya ...
Aldım görürsün canım evikoydeydi internet sorunu olurdu bazen senin doğum zamanına denk geldi sanırım ama tanırsınBi alinti yapsaniza bnde bakayim adini bulamadim
Yetecek mi patlıcan lı yoğurt tok tutmayabilirAksam icin patlican kozledim yoğurtla yerim birazda corba var kahvaltiyi az yapmistim cok aciktim
Başınız sagolsun canım.Biraz bencilce tabi ama KPSS için hazırlanıyorum ya bir yandan artık beynimde hiçbir şey algılayamaz oldum.
Anneannem ilk iki gün çok sakindi. Hicbir şey umrunda değil gibi davrandı. Sonraki gün terliği ayağından çıkaramamış. Yere düşmüş sol ayağında morarmalar oluştu fakat doktora hala gitmek istemiyor.
Ben bir ara baya baya kendimi kaybettim. Ara ara gene insanların korktuğu gibi deliriyorum ama bir şekilde atlatıcam sanırım. Sürekli benim yanımda biri oluyor. Bir ara bende ölsem dedem benide al diye dua ettim. Sanırım ondan korkuyorlar.
Evet ise yariyo bende, azaliyo resmen 2 yildir boyle yapiyorum kroniek anemi hastaligim var yillardir bircok sey denedik, ilac bende ise yaramiyo kan ve demir dusunce damar yoluyla ilac veriyorlar sonunda internist bu yontemi onerdi simdi biraz daha iyi elhamdulillah..su ile bağlantısı var mı ilk kez duyuyorum
Internist anlamina baktim (dahiliye doktoru) demekmisEvet ise yariyo bende, azaliyo resmen 2 yildir boyle yapiyorum kroniek anemi hastaligim var yillardir bircok sey denedik, ilac bende ise yaramiyo kan ve demir dusunce damar yoluyla ilac veriyorlar sonunda internist bu yontemi onerdi simdi biraz daha iyi elhamdulillah..
Cok uzuldum o yavrularin piskolojisi nolcak simdi basiniz sagolsun kizlar cok aci icim yandi simdi2 çocuk vardı ortada kaldılar şimdi .
Benim de içimde bir huzursuzluk vardı tüm gün bu saat oldu uyuyamadım kk ya bakayım dedim .
Önceden de girişimi oldu adamın hatta sığınma evleri var vs diye konuşmuştuk
YetmediYetecek mi patlıcan lı yoğurt tok tutmayabilir
Sen baya disiplinlisin bu sefr sevdiiimmmmBugün ku menü
10.00
Sade türk kahvesi
Kahvaltı 12.30 13.00 arası
Lor peynirli semiz
3 Tam ceviz dom salatalık
Akşam 18.30 19.00 arası sırası ile
1kase cacik
2 3 yk yeşil fasulye
1 yk nohutlu bulgur
1 tabak tavuk sote pasta tabağı boyutu
Suyu yemeklerden 30 dk önce 1 bardak yemekten 1.5 2 saat sonra şeklinde ayarlıyorum toplamda 2 litreyi geçiyor
Regl dendir cnm sporu bi kac gun erteleMenum Sabah,
1 yumurta birkac zeytin
Azcik beyaz peynir
Domates salatalik
Bir avuc kadar badem
4 tane erik
Oglen yok
Aksam, bi kase tarhana corbasi, Kendi yaptigim tavuk doner, salata
Su bugun reglmin ilk gunu sebebiyle 1 lt kadar ictim
Spor yok kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum
Mercimek koftesi cok olms gibi ana baska da bisey yememissin zatenGunaydinn herkese dunku menu yu paylasayim hemen
Sabah
haslanmis yumurta peynir domates salatalik
Oglen
Yogurt corba 3 yaprak sarma (sicakta baska.corba icilmiyor
Aksam
6 sıkım mercimek kofte salata ve ayran
Gun icinde 2 bardak kiraz sapli cay ve 2 lt su
Harikasın. Yemek miktarları baya az. Bu şekilde idare edebilmek ne kadar güzel.Bugün ku menü
10.00
Sade türk kahvesi
Kahvaltı 12.30 13.00 arası
Lor peynirli semiz
3 Tam ceviz dom salatalık
Akşam 18.30 19.00 arası sırası ile
1kase cacik
2 3 yk yeşil fasulye
1 yk nohutlu bulgur
1 tabak tavuk sote pasta tabağı boyutu
Suyu yemeklerden 30 dk önce 1 bardak yemekten 1.5 2 saat sonra şeklinde ayarlıyorum toplamda 2 litreyi geçiyor