Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kızlar benim biraz moralim bozuldu. Şöyle ki maalesef pazar akşamı da çok dikkat edememiştim ama pazartesi sabah tartıda 68.9 çıktım ve tabii ki çok mutlu oldum. Dün tek öğün yaptım ve pazar akşamki gibi de abartı bir şey yapmadım ve saat 16:30'dan itibaren yemeyi kestim. Su, maden suyu ve türk kahvesi içtim o saatten sonra. Akşam yürüyüşe gittim falan. Ama bu sabah tartıda yine 69.6 çıktım. Cidden moralim çok bozuldu, motivasyonum düşüyor.

Benim dün menüm:

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kb beyaz peynir, 1 kb kaşar peyniri, 1 dilim tb ekmek, 1 tatlı kaşığı organik reçel(dayanamadım), domates, salatalık, 10 yeşil zeytin

Öğlen: Yarım kase ev yapımı yoğurt, 1 küçük tabak kıymalı patates yemeği, 1 dilim tb ekmek
Ara: Şekersiz Türk kahvesi

Akşam: 5 köfte, 2 yk bulgur pilavı, cacık, 1 dilim tb ekmek

Ara: 1 şeftali

Su:1.5 lt
Yürüyüş: 11000 adım

Anladım canım geçmiş olsun. Bende azalttım regli dönemim diye dün azaldı gerçekten. Bilgi için teşekkür ederim
Cok uzuldum o yavrularin piskolojisi nolcak simdi basiniz sagolsun kizlar cok aci icim yandi simdi
Sağol canım
Sarma ve köfte aynı günde olmamış canım. Yoksa yenilebilir.
Yetmedi

Sen baya disiplinlisin bu sefr sevdiiimmmm

Regl dendir cnm sporu bi kac gun ertele

Mercimek koftesi cok olms gibi ana baska da bisey yememissin zaten
Evwt ama dün çok acıktım tutmuyor yediklerim.
Bozmadım. Devam .
Geçen pazar 69.80 çıkmıştım oha dedim bu ne bugün sabah 65.50 çıktım. Regli devam ediyor.
Gunaydin kizlaarrrr bugün islerimi halledip bartuyu kaynanama birakip carsiya cikicm sac boyasi fln almam lazim hem bana da yürüyüş olur
Sana da değişiklik olur . Ne renk alacan boyayı
Günaydın kızlar Summeyye ye çok üzüldüm ya hatırlıyorum onu birebir sohbet etmesekte güzel kilo veriyordu hatta geçenlerde aklıma bile gelmişti nerede acaba diye
Evet hırslıydı allah rahmet eylesin
Ben de dün tek öğün yedim, öğleden sonra kahvaltı şeklinde. Yalnız birazcık ufak kaçamaklarım oldu.
Kaçamak derken ?
Harikasın. Yemek miktarları baya az. Bu şekilde idare edebilmek ne kadar güzel.
Biraz zorlaniyorum ama amaç aslında kilo vermem değil programı biliyorsan eğer infertilite çözüm bulan bayanlar var biraz ondan başladım kilo da veriyorum artı olarak. Günlük 30 dk yürüyüş te mecburi

Etrafımda katledilen 2 kadın birde çok etkilendim

Bende okudum gece . Birşeyler yapmayı çok istemiştim . Öldürür beni demişti
en son bana 12 temmuzda yazmıstı çok kötü seyler yasıyorum ailevi problemlerim var bir daha kk ya giremem listeden cıkar demiş bende merakta bırakma canım ne oldu yazdım ama cevap veremeden gitmişti ve bana cocuklarınla resmini atmıştı öncesi sonrası yapıp atmıstı ne de güzeldi

Her içtigin türk kahvesi ve çay için artı 1 bardak su içtin mi ?
Moralini bozma ve o kadar süre de aç kalma vücut ödem yapar canım akşam 6.30 da.Akşam yemeğine otur 7 de kapat yeme işini gerisi düzgün beslenme ile gelit zaten

Bayağı problem vardı annesinin kendisinin .
Eşi berbat biriydi . Dorty de çok yardım etmek istedi kabul etmedi . Bende öyle zaten en çok ona içim acıyor zorlamadım bir şey olur diye bak yine oldu.

Suyu zaten çok içtiğim için saymıyordum çaydan kahveden sonra. Çay ve kahve içtiğimizde extradan su içmemiz gerektiğini de bilmiyordum zaten. Bir de sanırım tartıya sık çıkmak iyi değilmiş. Haftada 1 çıksam yeter de dayanamıyorum ki.

Ahh yaa dün gece o kadar kötü bir rüya gördüm ki bende hala etkisinden çıkamadım hayır olur inşallah sonra da bu haber sürekli ölüm geliyor aklıma oğluma bakıp bakıp duruyorum
Ölüm herşeyi o kadar çok anlamsizlaştiriyor ki

Ayyyy cok yoruldum bugünnnn carsiya gittim eve gelip merdiven sildim fln her yerimden ter akti bi banyoya girip yemek yerim artik

Merhabalar herkese..
Benim bu gunku menum
Sabah domatesli omlet,
Bir kac zeytin, azcik beyaz peynir
Salatalik
Bir avuc kadar badem
1 seftali

Oglen, tereyagli turk kahvesi sekersiz

Aksam, bir tane birber dolmasi ( bulgurlu yaptim) 1 kase dunden kalma tarhana corbasi, salata
Su, bugunde 1 lt kadar ictim reglmin 2. Gunu oldugu icin
Spor yine yapmadim su regl bi gecsin platese baslamak istiyorum tabii cocuklardan firsat bulursam

Bu arada yumurtayi farkli sekilde nasil yapabilirim bilgisi olan varmi? normalde cok severim ama hergun 2 tane yemek biraz tiksinmeye basladim ama karatay diyetininde olmazsa olmazi

Mercimek koftesi cok olms gibi ana baska da bisey yememissin zaten

[QUOTE="SchonerDuft, post: 64675294, member:
Sarma ve köfte aynı günde olmamış canım. Yoksa yenilebilir.
[/QUOTE]

Ah kızlar ne sartlar altinda diyet yapmya calistigimi bilseniz Hasta olacaksin onu ye bunu ye zayiflamisin yeter bosver basksindayim kac gundur

Ben de dün tek öğün yedim, öğleden sonra kahvaltı şeklinde. Yalnız birazcık ufak kaçamaklarım oldu.
O kacamaklar diyetin tuzu biberi
Plates yapanlari ayakta alkisliyorum ben bir iki kere yaptim bir hafta gelemedim kendim bir de ben topla degil top benimle oynuyor sanki
Bu arada yumurtayi farkli sekilde nasil yapabilirim bilgisi olan varmi? normalde cok severim ama hergun 2 tane yemek biraz tiksinmeye basladim ama karatay diyetininde olmazsa olmazi
Haslama Bende sevmem zorla yiyorum. Daha dogrusu beyazini yiyemiyorum. Bazen iyice cirpip yagda yapiyorum cok seviyorum oyle beyazi gormuyorum

Bugun ku menu

Sabah peynir domates salatalik(miktarlari yazmiyorim hepsinden azar azar)

Oglen bir corek bir bardak kola (katmer gibbi) gunde 1.5 lt -2 lt kola icen biri olarak artik ayda bir icmemi cok gormeyinn lutfennn

Aksam bir tabak taze fasulye

Kahve ve 2 lt su temizlik spordan sayilsaydi keske

Platesi cok seviyorum iste o acilar bana cok iyi geliyor ben evde kendim sakin kafayla yaparim desarj oluyorum resmen. Hollandali bir arkadas plates icin oda spormu ben fitnessa gidiyorum cok etkili felan dedi bende dedim gel beraber sadece dene dedim bir gun beraber yaptik gece mesaj atti hertarafim sizliyo uyuyamiyorum diye

Kolayi bnde çok aşırı icerim ama bsrtuda istiyo bnden görünce o yuzdn artk pek icmiyorum eşim gazoz soguk cay fln aliyo onlar hic tat vrrmiyo niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…