- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.941
Evet canım ya zaten en son buraya ocakta girmiş çok üzüldüm.Evet bizim sümeyye eşi ile arası iyi değildi. Aklıma konuşmalarımız geldi cesaret edemiyordu çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ya zaten en son buraya ocakta girmiş çok üzüldüm.Evet bizim sümeyye eşi ile arası iyi değildi. Aklıma konuşmalarımız geldi cesaret edemiyordu çok üzüldüm
Bende yeni girdim siteye kazen paylaşmış o zaman gördüm
Şimdi okudum üzüldüm aklıma dorty in yardim etmek istemesi geldi off içim acıdı
Ben hiç bilmiyordum durumunu ahhh çok üzüldüm evlatları da varmış. Hem anne hem kız başıma ağrı girdi içim acıdıŞimdi okudum üzüldüm aklıma dorty in yardim etmek istemesi geldi off içim acıdı
2 çocuk vardı ortada kaldılar şimdi .Ben hiç bilmiyordum durumunu ahhh çok üzüldüm evlatları da varmış. Hem anne hem kız başıma ağrı girdi içim acıdı
Çok üzüldüm ya Rabbim evlatlarını hayırlı kişiler ile karşılaştırsın inşaallah2 çocuk vardı ortada kaldılar şimdi .
Benim de içimde bir huzursuzluk vardı tüm gün bu saat oldu uyuyamadım kk ya bakayım dedim .
Önceden de girişimi oldu adamın hatta sığınma evleri var vs diye konuşmuştuk
amin.Çok üzüldüm ya Rabbim evlatlarını hayırlı kişiler ile karşılaştırsın inşaallah
İyiyim arada bakıyorum bu ara biraz yorgun hissediyorum Kendimi özellikle bel ve bacak agrım çok bir haftadır. Sen nasılsın bakıyorum da pek kimse yok eskisi gibi.A
amin.
Sen nasılsın canım
Maşallah zeman hızlı geçmiş 3 ay kadar kalmış doğuma. Bebek büyüyor diye sanırım ağrıların? Geçmiş olsun canım.İyiyim arada bakıyorum bu ara biraz yorgun hissediyorum Kendimi özellikle bel ve bacak agrım çok bir haftadır. Sen nasılsın bakıyorum da pek kimse yok eskisi gibi.
su ile bağlantısı var mı ilk kez duyuyorumMerhabalar,
Benim bu gunku menum
Sabah, 1 yumurta,
birkac zeytin,
Biraz beyaz peynir
Bir avuc kadar findik
Domates salatalik
Oglen yok
Aksam yesil fasulye, tavuk, cacik
Su regl gunlerim cok yakin o yuzden cok icmedim kansizlik demir eksikligi sorunum var doktorumun tavsiyesi gunlerim yaklasinca su miktarini azaltiyorum yoksa cok kanamam oluyor ve demirim dusuyor
Spor, 12000 adim yuruyus
Klupten biri miydi cok çok üzüldüm bitsin artik kadin cocuk cinayetleri...Evet canım ya zaten en son buraya ocakta girmiş çok üzüldüm.
2 çocuk vardı ortada kaldılar şimdi .
Benim de içimde bir huzursuzluk vardı tüm gün bu saat oldu uyuyamadım kk ya bakayım dedim .
Önceden de girişimi oldu adamın hatta sığınma evleri var vs diye konuşmuştuk
Evet canım öyle olsun Allah hayırlı işler nasip etsin size de inşallahMaşallah zeman hızlı geçmiş 3 ay kadar kalmış doğuma. Bebek büyüyor diye sanırım ağrıların? Geçmiş olsun canım.
Benim işler yoğun bu covidden dolayı ek is yükü çıktı girmiyordum pek bugün rahatladım çok şükür aha sık girerim
Evet canım ya hatta 2019da 14. Takımda yarısmaya katılmış.Klupten biri miydi cok çok üzüldüm bitsin artik kadin cocuk cinayetleri...
sümeyye vardiya o canım eşi problemliydi hatırlarsanKlupten biri miydi cok çok üzüldüm bitsin artik kadin cocuk cinayetleri...
Sağol bonus ;(Başınız sağolsun arkadaşlık etmiş konuşmuşsunuz o kadar.
Hepimizin başı sağolsun.
Hiç sohbetim yoktu ismen tanıyodum sadece
İçimizde biriken yıkıntılar iyice büyüyor...
Amin sağol canımEvet canım öyle olsun Allah hayırlı işler nasip etsin size de inşallah
sümeyye vardiya o canım eşi problemliydi hatırlarsan
Sağol bonus ;(
Çok konuşmuştuk zamanında yardım edebilseydik keşke sığınma evleri var demistik korkmuştu gitmemişti offf iiçim cız etti valla
Amin sağol canım