• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:deli::deli:

Eklentiler

• FB_IMG_1595780080063.jpg
    FB_IMG_1595780080063.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 18
Ben de hazir baklava daha cok seviyorum ve artk herkes hazir almaya basladi 🤪😂😂😂

Erken bildirim yaptin ama 2 gun sonra 😂😂😂😂😂😂😂 gelms gecmis olsun bu sicakta misafirrrr🙈
Aynen yaa biraz erken bildirdim😅😅 bizim burasi sicak degil 19-20 derece en fazla hafta sonu 29 olucakmis onu bekliyoz insallah 😁

Kızlar yitik şifa ahmet apa nın programi oluyor bir bayan bundan yıllar önce yazmış uygulamış uygulatmıs şifa için yapılıyor face de grup var bakabilirsiniz . bende ilerisini düşünmeden başladım biraz zor geldi ilk gün diye sanırım ama aç kalmanın hafifliği muhteşem.

Neden oyle dedin kuzum ? Rabbim sıralı ölüm versin uzme kendini.. ananen nasil peki onu sormayi unuttum ne durumda hem psikolojik hem beden olarak
Biraz bencilce tabi ama KPSS için hazırlanıyorum ya bir yandan artık beynimde hiçbir şey algılayamaz oldum.
Anneannem ilk iki gün çok sakindi. Hicbir şey umrunda değil gibi davrandı. Sonraki gün terliği ayağından çıkaramamış. Yere düşmüş sol ayağında morarmalar oluştu fakat doktora hala gitmek istemiyor.
Ben bir ara baya baya kendimi kaybettim. Ara ara gene insanların korktuğu gibi deliriyorum ama bir şekilde atlatıcam sanırım. Sürekli benim yanımda biri oluyor. Bir ara bende ölsem dedem benide al diye dua ettim. Sanırım ondan korkuyorlar.

Biraz bencilce tabi ama KPSS için hazırlanıyorum ya bir yandan artık beynimde hiçbir şey algılayamaz oldum.
Anneannem ilk iki gün çok sakindi. Hicbir şey umrunda değil gibi davrandı. Sonraki gün terliği ayağından çıkaramamış. Yere düşmüş sol ayağında morarmalar oluştu fakat doktora hala gitmek istemiyor.
Ben bir ara baya baya kendimi kaybettim. Ara ara gene insanların korktuğu gibi deliriyorum ama bir şekilde atlatıcam sanırım. Sürekli benim yanımda biri oluyor. Bir ara bende ölsem dedem benide al diye dua ettim. Sanırım ondan korkuyorlar.
Deme öyle kuzum rabbim sıralı ölüm versin 🤲 sende toparlarsn kendini insan nelere alismiyo ki.. ölen ölüyo kalan sağlar devam ediyo

Oyle yapicam insallah ama ben normalde cok disiplinli bir insanim ve biseye basladimmi onu basarmadan asla vazgecmem niye boyle yaptimki 😣
İnsanlık hâli çünkü olabilir arada. Hem yukarıda da yazmışsınız 16 kişilik misafiriniz varmış. Kolay değil o kadar kişiyi ağırlamak. Bu da dinlenme gününüz olmuş olsun, yeni haftada aynı disiplinle devam edersiniz. Canınızı sıkmayın sakın.

Ayyy kizlar dişimi cektirdim sonunda ama acayip cnm yaniyo su an 🤦 kirildi cekrrken cerrahi müdahale yaptılar baya ugrasti doktor
Geçmiş olsun canım. Ben de kendimden biliyorum baya kötü oluyor. Bir de ağız kaslarım yıpranmıştı. 1 hafta her lokmamı inleyerek yemiştim.

Günaydın herkese :)
Cumartesi günü abimin yanında hastanede refakatçi olarak kaldım. Dolayısıyla doymak için ne bulduysam yedim diyebilirim. Tost, meyve suyu, gazlı içecek gırla gitti. O yüzden bu cumartesini saymıyorum.

Pazar günü menümü takdim edeyim

Kahvaltı: 1 kb peynir, 1 kb kaşar, 1 haşlanmış yumurta,10 zeytin, domates,salatalık, şekersiz çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle: 1 orta şekerli türk kahvesi, 1 şeftali
Akşam: 1 tabak taze fasülye, 3 yk pirinç pilavı, 1 dilim tb ekmek, 1 kase cacık,
Ara: 1 tatlı tabağı meyve

❤❤minnak adaylar ❤ ❤

##yuzde hesaplama#

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)

Cuma günü regl dolayısıyla kilo sabit kalmıştı. Pazartesi tekrar tartıldım.
Geçen hafta:75
Bu hafta:73.7
Aradaki fark:1.3 kg
Blackcat: (75/73,7/1,3/2,16)

Mesajı alıntılayamadım galiba :(

Cuma günü regl dolayısıyla kilo sabit kalmıştı. Pazartesi tekrar tartıldım.
Geçen hafta:75
Bu hafta:73.7
Aradaki fark:1.3 kg
black cat: (75/73,7/1,3/2,16)

Gunaydin kizlarr
Dun yol yorgunu oldugum icin paylasim yapamadim.
Pazar menusu

Sabah
bol yesillik peynir zeytin
Yol boyunca
cerez, soda,sutsuz gevrek yedim
Aksam
bir adet kabak dolmasi bir adet yaprak sarmasi ve yogurt corbasi minik kase

Birde kayisili form cayi ictim
1 lt su anca vardır spor taabiki yok 12 saat oturdum🤣

Geçmiş olsun canım. Ben de kendimden biliyorum baya kötü oluyor. Bir de ağız kaslarım yıpranmıştı. 1 hafta her lokmamı inleyerek yemiştim.
Bende ayni durumdayim zaten çene kaymasi vardi simdi iyice acamiyorum agzimi gecrr insallah bsyrama kadar
Günaydın herkese :)
Cumartesi günü abimin yanında hastanede refakatçi olarak kaldım. Dolayısıyla doymak için ne bulduysam yedim diyebilirim. Tost, meyve suyu, gazlı içecek gırla gitti. O yüzden bu cumartesini saymıyorum.

Pazar günü menümü takdim edeyim

Kahvaltı: 1 kb peynir, 1 kb kaşar, 1 haşlanmış yumurta,10 zeytin, domates,salatalık, şekersiz çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle: 1 orta şekerli türk kahvesi, 1 şeftali
Akşam: 1 tabak taze fasülye, 3 yk pirinç pilavı, 1 dilim tb ekmek, 1 kase cacık,
Ara: 1 tatlı tabağı meyve
Gecmis olsun abine de size de canim bugun pazartesi herseye yeniden basliyoruz 🤩

Back