- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.901
ucukgenclik canım başınsağolsun allah sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tartıldım bugün denemek için tartiyi eyvah eyvah .O ne nasil bisey
Bnm de tarti bayramdn sonra gelcek bakam o zamana ne olcm cok sistim ben 60a yaklastm kesin yine
Kac ciktinBen tartıldım bugün denemek için tartiyi eyvah eyvah .
Tartılmayı bırakmamak lazım aslında.
Sende bir tartıl başla 3.ay kısa zaman
Aynen yaa biraz erken bildirdim bizim burasi sicak degil 19-20 derece en fazla hafta sonu 29 olucakmis onu bekliyoz insallahBen de hazir baklava daha cok seviyorum ve artk herkes hazir almaya basladi
Erken bildirim yaptin ama 2 gun sonra gelms gecmis olsun bu sicakta misafirrrr
Ben de akşam yemeğinde bozdum bugün maalesef. Olsun moral bozmak yok kaldığımız yerden devam ederizSelam kizlar, ben bugun cok dagittim yaa,
Ben en iyisi hic yazmiyim
Yarin bomba gibi menulerle gelicem insallah
Hiç demeyimKac ciktin
Biraz bencilce tabi ama KPSS için hazırlanıyorum ya bir yandan artık beynimde hiçbir şey algılayamaz oldum.Neden oyle dedin kuzum ? Rabbim sıralı ölüm versin uzme kendini.. ananen nasil peki onu sormayi unuttum ne durumda hem psikolojik hem beden olarak
Amin. Allah razı olsun.ucukgenclik canım başınsağolsun allah sabır versin
Deme öyle kuzum rabbim sıralı ölüm versin sende toparlarsn kendini insan nelere alismiyo ki.. ölen ölüyo kalan sağlar devam ediyoBiraz bencilce tabi ama KPSS için hazırlanıyorum ya bir yandan artık beynimde hiçbir şey algılayamaz oldum.
Anneannem ilk iki gün çok sakindi. Hicbir şey umrunda değil gibi davrandı. Sonraki gün terliği ayağından çıkaramamış. Yere düşmüş sol ayağında morarmalar oluştu fakat doktora hala gitmek istemiyor.
Ben bir ara baya baya kendimi kaybettim. Ara ara gene insanların korktuğu gibi deliriyorum ama bir şekilde atlatıcam sanırım. Sürekli benim yanımda biri oluyor. Bir ara bende ölsem dedem benide al diye dua ettim. Sanırım ondan korkuyorlar.
Oyle yapicam insallah ama ben normalde cok disiplinli bir insanim ve biseye basladimmi onu basarmadan asla vazgecmem niye boyle yaptimkiBen de akşam yemeğinde bozdum bugün maalesef. Olsun moral bozmak yok kaldığımız yerden devam ederiz
İnsanlık hâli çünkü olabilir arada. Hem yukarıda da yazmışsınız 16 kişilik misafiriniz varmış. Kolay değil o kadar kişiyi ağırlamak. Bu da dinlenme gününüz olmuş olsun, yeni haftada aynı disiplinle devam edersiniz. Canınızı sıkmayın sakın.Oyle yapicam insallah ama ben normalde cok disiplinli bir insanim ve biseye basladimmi onu basarmadan asla vazgecmem niye boyle yaptimki
Geçmiş olsun canım. Ben de kendimden biliyorum baya kötü oluyor. Bir de ağız kaslarım yıpranmıştı. 1 hafta her lokmamı inleyerek yemiştim.Ayyy kizlar dişimi cektirdim sonunda ama acayip cnm yaniyo su an kirildi cekrrken cerrahi müdahale yaptılar baya ugrasti doktor
❤❤minnak adaylar ❤ ❤
##yuzde hesaplama#
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
Cuma günü regl dolayısıyla kilo sabit kalmıştı. Pazartesi tekrar tartıldım.
Geçen hafta:75
Bu hafta:73.7
Aradaki fark:1.3 kg
Blackcat: (75/73,7/1,3/2,16)
Bende ayni durumdayim zaten çene kaymasi vardi simdi iyice acamiyorum agzimi gecrr insallah bsyrama kadarGeçmiş olsun canım. Ben de kendimden biliyorum baya kötü oluyor. Bir de ağız kaslarım yıpranmıştı. 1 hafta her lokmamı inleyerek yemiştim.
Gecmis olsun abine de size de canim bugun pazartesi herseye yeniden basliyoruzGünaydın herkese :)
Cumartesi günü abimin yanında hastanede refakatçi olarak kaldım. Dolayısıyla doymak için ne bulduysam yedim diyebilirim. Tost, meyve suyu, gazlı içecek gırla gitti. O yüzden bu cumartesini saymıyorum.
Pazar günü menümü takdim edeyim
Kahvaltı: 1 kb peynir, 1 kb kaşar, 1 haşlanmış yumurta,10 zeytin, domates,salatalık, şekersiz çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle: 1 orta şekerli türk kahvesi, 1 şeftali
Akşam: 1 tabak taze fasülye, 3 yk pirinç pilavı, 1 dilim tb ekmek, 1 kase cacık,
Ara: 1 tatlı tabağı meyve