• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum naptın geçmiş olsun nasıl oldu dişin .
son 3 günüm kaldı çok yoğunum . sonra dönerim buralara aksilik olmazsa .
Cektirdim kurtuldummm 🤩 gerci su an acisindan pipetli corba iciyorum ama olsun gecicek 😂 gel artikkk bizimde 3 ay sonra dugun var bnde tam gaz baslicam bayram gecsinde

Cektirdim kurtuldummm 🤩 gerci su an acisindan pipetli corba iciyorum ama olsun gecicek 😂 gel artikkk bizimde 3 ay sonra dugun var bnde tam gaz baslicam bayram gecsinde
şu 3 gün geçsin bayramdan sonra kilo tutarsa girerim listeye :) eşim pil almış tartıya çalışıyor dedi 5 6 gün sonra tartılırım. biraz vereyim :)

Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
Amin. Allah razı olsun.
Başınız sagolsun. Mekânı cennet olsun.
Amin. Allah razı olsun.
Ne zaman oldu canım bu 😔 gerçekten çok zor yaa insan ne kadar hazır gibi görünse de öleceklerine ne kadar alıştırsan da kendini yine gerçekten çok çok zor 😔
Çarşamba günü vefat etti. Perşembe günü defnedildi. Ama o kadar zamansız öldükü keşke eylül ya da ekim ayında vefat etseydi.
Başın sağolsun canım.Mekanı cennet olsun
Allah razı olsun.
Baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlarım sizden allah razı olsun. Sizinde vefat eden sevdiğiniz insanlar için baş sağlığı dilerim.

kızlar nasılsınız :)
bugün yitik şifanın 1.seviyesine başladım sadece 1. seviyeyi yapacam umarım kolay geçer
O ne nasil bisey
şu 3 gün geçsin bayramdan sonra kilo tutarsa girerim listeye :) eşim pil almış tartıya çalışıyor dedi 5 6 gün sonra tartılırım. biraz vereyim :)
Bnm de tarti bayramdn sonra gelcek bakam o zamana ne olcm cok sistim ben 60a yaklastm kesin yine

.

Çarşamba günü vefat etti. Perşembe günü defnedildi. Ama o kadar zamansız öldükü keşke eylül ya da ekim ayında vefat etseydi.

Neden oyle dedin kuzum ? Rabbim sıralı ölüm versin uzme kendini.. ananen nasil peki onu sormayi unuttum ne durumda hem psikolojik hem beden olarak

Selam herkese dun hic bakamadim cok misafirim vardi ev kalabalikti yazamadim kusura bakmayin, dun diyetimi bozmadim ama bugun 1 yasindaki kizimin dogum gununu kutladik Bugun gun boyu degilde aksaminda azcik pastasindan yedim 🙈 neyse Benim bu gunku menum
Sabah, 2 yumurtadan otlu omelet,salatalik domates,
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, zeytin

Oglen, 3 kahve ictim sekersiz

Aksam 3 kofte, azcik sebze turlusu, mercimek corbasi, salata ve biraz kabak mezesi

Su ne kadar ictim bilmiyorum 🙈 cok korturdum gun boyu arada icmeye calistim
Spora zamanim olmadi gun boyu kosturdum ama biliyorum o sayilmaz😉

Gunaydin herkese dun menü veremedim. Kayda deger birsey yoktu
Gevrek, kek, patates salatasi falan sacma bir menuydu yani 😅
Bavul falan hazirladim yola ciktik bugun memlekete gidiyoruz bayram icin bu hafta tarti veremeyebilirim ama eger eczane falan gidersem tartilirim😊

Yuruyuse alıştım cok sukur bir de sabah 6.30 ta falan gidiyorum iyi oluyor gune erken baslamak

O nasil oluyor acaba 😊
Bnm kucuk cocugum oldugu icin ondan ayri hareket edemiyorum anca akşam üstü çıkabiliriz onda da pek halim kalmiyo acikcasi
Gunaydin herkese dun menü veremedim. Kayda deger birsey yoktu
Gevrek, kek, patates salatasi falan sacma bir menuydu yani 😅
Bavul falan hazirladim yola ciktik bugun memlekete gidiyoruz bayram icin bu hafta tarti veremeyebilirim ama eger eczane falan gidersem tartilirim😊
Bu hafta tarti yok zatn cnm bayram haftalari tarti olmuyo hayirli yolculuklar ❤️

Bnm kucuk cocugum oldugu icin ondan ayri hareket edemiyorum anca akşam üstü çıkabiliriz onda da pek halim kalmiyo acikcasi

Bu hafta tarti yok zatn cnm bayram haftalari tarti olmuyo hayirli yolculuklar ❤
Masallah Allah bagislasin. Cocukla ilgilenmekte bir spor bence 😅 Ay iyi bari sevindim 😊 teşekkürlerr
Kizlarrr bayrama az kaldi bu bayram şükür gezme yapmicaz cok fazla tatli yemicem 😁
Not: ben baklava cok severimde

Benim isim zor kayinvalidem gormeyeli 8 kilo verdim. Simdi herseyi yedirmeye caliscak zayifladim diye 😁 Ev baklavasi pek sevemiyorum tatlilardan katmere bayiliyorum fistikli burma bir de onlara hayir diyemem ama zaten ikram edilmez o yuzden sıkıntı yok 🤣

Selam herkese dun hic bakamadim cok misafirim vardi ev kalabalikti yazamadim kusura bakmayin, dun diyetimi bozmadim ama bugun 1 yasindaki kizimin dogum gununu kutladik Bugun gun boyu degilde aksaminda azcik pastasindan yedim 🙈 neyse Benim bu gunku menum
Sabah, 2 yumurtadan otlu omelet,salatalik domates,
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, zeytin

Oglen, 3 kahve ictim sekersiz

Aksam 3 kofte, azcik sebze turlusu, mercimek corbasi, salata ve biraz kabak mezesi

Su ne kadar ictim bilmiyorum 🙈 cok korturdum gun boyu arada icmeye calistim
Spora zamanim olmadi gun boyu kosturdum ama biliyorum o sayilmaz😉
Pardon aksam yedigim 6 cigkofteyle kucuk bir dilim pastayi unutmusum😁🙈

❤❤minnak adaylar ❤ ❤

mirjam mirjam (81/79.3/2.8/%2.27) basl.k:81 basl.t:17temmuz hedef: 65

Lenochka Lenochka (71.5///%) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef:

beratti beratti (65///%) basl.k:18temmuz basl.k:65 hedef:58

C cliff (77///%) basl.k:77 basl.t:18temmuz hedef:62

@Ayisigi3232 (70///%) basl.k:70 basl.t:20temmuz hedef:60

B black cat (75///%) basl.k:75 basl.t:22temmuz hedef65

##yuzde hesaplama#

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)

kizlar.bildirimleri bu liste uzerinden yapiyosunuz hesaplamayi ornekle gosterdim siz deneyin ben hats olursa duzeltirim en son listeyi alintilamayi unutmayin bastaki sondaki eklentileri silin o zmn alinti seklinde paylasilmaz

Kusura bakmayin kaptanim gercekten cok yogundum belcikadan misafirim vardi evde 16 kisi bunlardan 5i cocuktu🤦‍♀️ dusunun artik bugun hic bisey yapmama karari aldim kendime tatil veriyorum😁 hala kahvalti sofrasinda cay icmekteyim 😊

Masallah Allah bagislasin. Cocukla ilgilenmekte bir spor bence 😅 Ay iyi bari sevindim 😊 teşekkürlerr

Benim isim zor kayinvalidem gormeyeli 8 kilo verdim. Simdi herseyi yedirmeye caliscak zayifladim diye 😁 Ev baklavasi pek sevemiyorum tatlilardan katmere bayiliyorum fistikli burma bir de onlara hayir diyemem ama zaten ikram edilmez o yuzden sıkıntı yok 🤣
Ben de hazir baklava daha cok seviyorum ve artk herkes hazir almaya basladi 🤪😂😂😂
❤❤minnak adaylar ❤ ❤

mirjam mirjam (81/79.3/2.8/%2.27) basl.k:81 basl.t:17temmuz hedef: 65

Lenochka Lenochka (71.5///%) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef:

beratti beratti (65///%) basl.k:18temmuz basl.k:65 hedef:58

C cliff (77///%) basl.k:77 basl.t:18temmuz hedef:62

@Ayisigi3232 (70///%) basl.k:70 basl.t:20temmuz hedef:60

B black cat (75///%) basl.k:75 basl.t:22temmuz hedef65

##yuzde hesaplama#

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)

kizlar.bildirimleri bu liste uzerinden yapiyosunuz hesaplamayi ornekle gosterdim siz deneyin ben hats olursa duzeltirim en son listeyi alintilamayi unutmayin bastaki sondaki eklentileri silin o zmn alinti seklinde paylasilmaz

Kusura bakmayin kaptanim gercekten cok yogundum belcikadan misafirim vardi evde 16 kisi bunlardan 5i cocuktu🤦‍♀️ dusunun artik bugun hic bisey yapmama karari aldim kendime tatil veriyorum😁 hala kahvalti sofrasinda cay icmekteyim 😊
Erken bildirim yaptin ama 2 gun sonra 😂😂😂😂😂😂😂 gelms gecmis olsun bu sicakta misafirrrr🙈

Back