- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.991
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.501
Canım kilom fazla ayrılmak istemiyorum.Tm canim ben ayarlarım cok sevindim bildirim yapmana uzulcektm ayrilsaydin
Bayramdan sonra dönsem geri inşallah almam hatta az daha eksiye dönerek gelmek istiyorum mezun olsam daha kötü olacak gibi geliyor bana dacok iyi vermissin canım bi hafta icin guzel kilo
Yazdm kuzum ama bana kalirsa izin dhaa kötü olur istersen mezun ol çünkü icimden bi ses izinden kilo alip donceksin diyo
Tm canim sen ayarlarsin zaten cogu kilonu verdin masallah gerisinide hallederizBayramdan sonra dönsem geri inşallah almam hatta az daha eksiye dönerek gelmek istiyorum mezun olsam daha kötü olacak gibi geliyor bana da
Ayrilmasammi yaTm canim sen ayarlarsin zaten cogu kilonu verdin masallah gerisinide hallederiz
Ya bu sicaklarda insanhareket etmeye useniyoAyrilmasammi yayok ama en geç 3-4 hafta sonra geri eksi dönmek şartıyla ayrilayim en iyisi inşallah ❤
O arada artık spor falan başlayalım mı ne dersin
Sorma ya az az yapayım diyorum bende amaYa bu sicaklarda insanhareket etmeye useniyo
Kilim yikadim az once her yerimden ter akti ama her yerimdenSorma ya az az yapayım diyorum bende ama
Kilim yikadim az once her yerimden ter akti ama her yerimden
7de bitti liste isiCanım evde değildim 2 gundur. Aksam geldim tokken tartıldım 61.800
Evet haklısın kaptan listeye girdiğim ilk hafta fiyasko oldu benim için. Bu hafta en az yarım kilo vereceğimListeye girdigin ilk hafta hic iyi olmamis menulerin ve kilo alman.. bu sekilde onu kiramadim bunu yedim vs kilo veremeyiz ki daha dikkatli olman lazim
İnsallah canımEvet haklısın kaptan listeye girdiğim ilk hafta fiyasko oldu benim için. Bu hafta en az yarım kilo vereceğim
Günaydın canım napıyorsunGünaydın kizlaaarrrrr ❤
İyiyum kuzum cok erken uyandik bugün bartu 2. Ye uyudu bende kahvemi icicem şimdi sen napiyosunnnGünaydın canım napıyorsun
Bende kahvemi içsem karpuzmu yesem diye düşünüyorumİyiyum kuzum cok erken uyandik bugün bartu 2. Ye uyudu bende kahvemi icicem şimdi sen napiyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?