Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksama kadar ne güzel gitmis ama
En güzel karantina da kilo verilebilir sözümün sonuna kadar arkasındayim sağlıklı yemekler yapıp spor yapmak için güzel vakit bulabildim gece de ols a yarın işe gideceğim derdi olmadan spor yaptım valla yaradı Karantina o.acidan. bak dışarı cikilinca nasıl kaloriler bekliyor bizi

Kızlar nasılsınız
İyiyiz kuzzummm sen nasilsinnn bitti mi islerin
Valla bnde evde durdukca yiyenlerdenm o yizdn bsns pek yaramadi

Kızlar menum
Sabah iki küçük peynir bir dilim normal ekmek 6 adet zeytin
Öğlen bı biber dolması yogrut
Aksam kıymalı karni yarık ekmek iki idlim ekmek kaçtı , çorba ev yapımı meyve suyu
Az önce de çay bı catal pasta aldım o

Valla kızlar karantina günleri iyi idi yarın sınavım var inşallah güzel geçer bakalım

Başarılar sana

Sabah iki haşlanmış yumurta domates salatalık yarım dilim karpuz kk peynir
Ara vişne
Öğlen cacık bir kaşık makarna
Ara yeşilçay
Akşam fit domates çorbası
Ara yarım bardak süt
Şu 3 lt spor pump it up 30 dk

14.TAKİM 682.Etap***

Luluuu94 (52.4///%)sabit
Caroline84 (87.5///)
Pamukprncess(61.5/60.8/0.7/%1.13)
zuzuzuzu 1234 (75.6///)sabit
SiyahPapatyaa (62.7///)
bircocuklu (61.1///)

14.takim ortalaması:

Kaptanım a yardım edeyim dedim kızlar vücut analizime göre diyetisyen yorumladı çok çok ödem var ve vücudun yağ oranı çok yüksek çıktı

14.TAKİM 682.Etap***

Luluuu94 (52.4///%)
Pamukprncess(61.5///%)
zuzuzuzu 1234 (75.3///%)
SiyahPapatyaa (62.7///%)
bircocuklu (61.1///%)

14.takim ortalaması:%

14.TAKİM 682.Etap***

Luluuu94 (52.4///%)sabit izne ayrilmak istiyor
Pamukprncess(61.5/60.8/0.7/%1.13)
zuzuzuzu 1234 (75.3///%)sabit
SiyahPapatyaa (62.7///%)
bircocuklu (61.1///%)

14.takim ortalaması:%

Merhaba kizlar ben bu hafta veremedim. Adet haftamdi tatlı krizine girdim. Tatlı yedim 2 gün sabah 61.4 çıktım tartıda 300 gram almisim. Bir günde görümcem yemeğe davet etti sadece börek ve puf vardı yemekte bende onlardan yedim. Haftasonu da abim cagirmisti yemeğe pilav tavuk tatlı vardı tatlı yemedim ama pilavla tavuk yedim. Bu hafta çok kötü iş çıkardım

Listeye girdigin ilk hafta hic iyi olmamis menulerin ve kilo alman.. bu sekilde onu kiramadim bunu yedim vs kilo veremeyiz ki daha dikkatli olman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…