- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.481
En güzel karantina da kilo verilebilir sözümün sonuna kadar arkasındayimAksama kadar ne güzel gitmis ama
İyi zuzucum çok pasif kalıyoruz onun dışında iyiKızlar nasılsınız
İyiyiz kuzzummm sen nasilsinnn bitti mi islerinKızlar nasılsınız
Valla bnde evde durdukca yiyenlerdenm o yizdn bsns pek yaramadiEn güzel karantina da kilo verilebilir sözümün sonuna kadar arkasındayimsağlıklı yemekler yapıp spor yapmak için güzel vakit bulabildim gece de ols a yarın işe gideceğim derdi olmadan spor yaptım valla yaradı Karantina o.acidan. bak dışarı cikilinca nasıl kaloriler bekliyor bizi
Evet ev işleri vardı benim bitti çok şükürİyi zuzucum çok pasif kalıyoruz onun dışında iyi
Çok şükür bitti bugün de diyetisyen bana liste verdi annmeler pazar gittikten sonra başlıyorum yani uyursam bayağı gider gibi duruyorİyiyiz kuzzummm sen nasilsinnn bitti mi islerin
Valla bnde evde durdukca yiyenlerdenm o yizdn bsns pek yaramadi
Hayırlı olsunTartım geldi şimdiden iyiki almışım diyorum tüm ölçümleri yapiyor. Yarına kaç çıkacağım çok merak ediyorum
Annenlerin gelmesi iyi olmus tek basina nasil basederdin o kadar seyleÇok şükür bitti bugün de diyetisyen bana liste verdi annmeler pazar gittikten sonra başlıyorum yani uyursam bayağı gider gibi duruyor
Başarılar sanaKızlar menum
Sabah iki küçük peynir bir dilim normal ekmek 6 adet zeytin
Öğlen bı biber dolması yogrut
Aksam kıymalı karni yarık ekmek iki idlim ekmek kaçtı ,çorba ev yapımı meyve suyu
Az önce de çay bı catal pasta aldım o
Valla kızlar karantina günleri iyi idi yarın sınavım var inşallah güzel geçer bakalım
Kaptan sana -1 kilo sözüm vardı bugün baya çabaladım yarın görcez artık sonucuİyiyiz kuzzummm sen nasilsinnn bitti mi islerin
Valla bnde evde durdukca yiyenlerdenm o yizdn bsns pek yaramadi
Kaptan sana -1 kilo sözüm vardı bugün baya çabaladım yarın görcez artık sonucu
Yazdm kuzum ama bana kalirsa izin dhaa kötü olur istersen mezun ol çünkü icimden bi ses izinden kilo alip donceksin diyoKızlar bende sabitim
P Pinarbartu canım bir iki hafta izne ayrılıp geleyimmi ben hiç istemiyorum ama belki iyi gelir
Listeye girdigin ilk hafta hic iyi olmamis menulerin ve kilo alman.. bu sekilde onu kiramadim bunu yedim vs kilo veremeyiz ki daha dikkatli olman lazimMerhaba kizlar ben bu hafta veremedim. Adet haftamdi tatlı krizine girdim. Tatlı yedim 2 gün sabah 61.4 çıktım tartıda 300 gram almisim. Bir günde görümcem yemeğe davet etti sadece börek ve puf vardı yemekte bende onlardan yedim. Haftasonu da abim cagirmisti yemeğe pilav tavuk tatlı vardı tatlı yemedim ama pilavla tavuk yedim. Bu hafta çok kötü iş çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?