Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazartesi tartisina.cikayim dedim bir 61 dedi bir 62 eni sonu benim tartı bozuk bunu kabullenip diyetisyenlerin kullandığı kas su oranı gösteren tartı alacağım inşallah kargoda hasar almazsa cumaya yetişir evdeki eski tartı 60.9 gösterdi ve bence doğruydu artık 60 imdir herhalde regl de oldum

Canlar geldim menüm
Sabah bir litre su ise gittim
Öğlen peynir zeytin yumurta iki dilim ekmek
Akşam çorba bir dilim ekmek nohut yemeği ve üç kasik pilav
Evvet ev bitti ve ben biraz şiş olarak başladım bugün menüm çok fena farkındayım ama düzene koyacağım inşallah

Spor olarak bnde yuruyuse basladim hergun yürüyorum serin cikinca ev sahibi geldi bizimde ona git gel yoruldm bi ksc gündür
Ay sorma hava çok sıcak hiç bir şey yapasim yok gerçekten hiç adapte olamıyorum moraller zaten yerde ben bitecek diye umutla beklerken virüs iyice çoğalıyor ve ailemin yanına gidemiyorum gidemeden birine bişey olacak diye ödüm kopuyor herkes yerinde sağ olsun Rabbim inşallah geç olsun da güç olmasın
Evvrt bendee ama annemler bende gitsin başlayacağım inşallah spora
İnşallah canım bende zorluyorum kendimi bugun biraz ip atladım bırakmak istemiyorum buraya kadar gelmişken izne ayril diyor bir yanım bir yanimda bırakmak istemiyor haftalardirda sabitim

Brn geldim ayrılma yaaa birlikte dewam ederiz inşallah

Kuzum acilmadi mi ucuşlar daha

Ay nasi gec uyandim bugün dün sular yoktu bizim burda bulaşıkları yikadim ortaligi temizledim su ne kadar onemli valla butun islerim durdu

Kahvaltı omlet karpuz yarım dilim, kk peynir 5 zeytin iki dilim ekmek
Öğlen kuru sebze kavurma cacık
Akşam maalesef anneme gitmiştim sadece pide vardı kıymalı onu üç dilim ekmek yedim
Şu 2 lt spor pump it yaparım gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…