- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.461
Buralardayimda kimse yazmayınca ne bileyimAynen yahuuu nerdesiniizzzzzuzuzuzu1234 ev yerleştiriyo Pamukprncess burda olmaya calisiyo yeni uyeleri Ballikko ve @bircocuklu bakalim gorecegiizzzz
Buralardayimda kimse yazmayınca ne bileyim
Bilmiyorum ki ilk zamanlar ne güzel aktiftik spor yapiyorduk falan ben bu aralar yapamıyorumYeni uye cagirayim bariii napimmm
Spor olarak bnde yuruyuse basladim hergun yürüyorum serin cikinca ev sahibi geldi bizimde ona git gel yoruldm bi ksc gündürBilmiyorum ki ilk zamanlar ne güzel aktiftik spor yapiyorduk falan ben bu aralar yapamıyorum
Evvrt bendee ama annemler bende gitsin başlayacağım inşallah sporaBilmiyorum ki ilk zamanlar ne güzel aktiftik spor yapiyorduk falan ben bu aralar yapamıyorum
Ay sorma hava çok sıcak hiç bir şey yapasim yok gerçekten hiç adapte olamıyorum moraller zaten yerde ben bitecek diye umutla beklerken virüs iyice çoğalıyor ve ailemin yanına gidemiyorum gidemeden birine bişey olacak diye ödüm kopuyor herkes yerinde sağ olsun Rabbim inşallah geç olsun da güç olmasınSpor olarak bnde yuruyuse basladim hergun yürüyorum serin cikinca ev sahibi geldi bizimde ona git gel yoruldm bi ksc gündür
İnşallah canım bende zorluyorum kendimi bugun biraz ip atladım bırakmak istemiyorum buraya kadar gelmişken izne ayril diyor bir yanım bir yanimda bırakmak istemiyor haftalardirda sabitimEvvrt bendee ama annemler bende gitsin başlayacağım inşallah spora
Brn geldim ayrılma yaaa birlikte dewam ederiz inşallahAy sorma hava çok sıcak hiç bir şey yapasim yok gerçekten hiç adapte olamıyorum moraller zaten yerde ben bitecek diye umutla beklerken virüs iyice çoğalıyor ve ailemin yanına gidemiyorum gidemeden birine bişey olacak diye ödüm kopuyor herkes yerinde sağ olsun Rabbim inşallah geç olsun da güç olmasın
İnşallah canım bende zorluyorum kendimi bugun biraz ip atladım bırakmak istemiyorum buraya kadar gelmişken izne ayril diyor bir yanım bir yanimda bırakmak istemiyor haftalardirda sabitim
Kuzum acilmadi mi ucuşlar dahaAy sorma hava çok sıcak hiç bir şey yapasim yok gerçekten hiç adapte olamıyorum moraller zaten yerde ben bitecek diye umutla beklerken virüs iyice çoğalıyor ve ailemin yanına gidemiyorum gidemeden birine bişey olacak diye ödüm kopuyor herkes yerinde sağ olsun Rabbim inşallah geç olsun da güç olmasın
İnşallah canım bende zorluyorum kendimi bugun biraz ip atladım bırakmak istemiyorum buraya kadar gelmişken izne ayril diyor bir yanım bir yanimda bırakmak istemiyor haftalardirda sabitim
Yok canım açılmadı açılsa bile korkuyorum işte öyle bı çelişki sözde 21 temmuzda açılacak amaKuzum acilmadi mi ucuşlar daha
Aksama kadar ne güzel gitmis amaKahvaltı omlet karpuz yarım dilim, kk peynir 5 zeytin iki dilim ekmek
Öğlen kuru sebze kavurma cacık
Akşam maalesef anneme gitmiştim sadece pide vardı kıymalı onu üç dilim ekmek yedim
Şu 2 lt spor pump it yaparım gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?