- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.421
Ayy Allah kolaylık versin ya kardesimde biraktiriyormus 3 hafta sonra 2 olacak oda gece falan ağlıyor diyorEvet gec yazdm ama erken kalkmistm gercrktenbartuya emzirmeyi biraktiriyorum gecem gunduzum yok artik
Ben gunduz biraktiriuorum simdilik geceye 1 hafts sonra grcicemAyy Allah kolaylık versin ya kardesimde biraktiriyormus 3 hafta sonra 2 olacak oda gece falan ağlıyor diyor
Sorma ben hala çok üzülüyorum bide ben gece gündüz birden kestim geçen ağladım bile hatta tramva falan okumuştum netteBen gunduz biraktiriuorum simdilik geceye 1 hafts sonra grcicemay cok vicdan azabi çekiyorum ama artik zamani gelmisti
Bnde bu anda kestim baktm azaltarak olmuyo gidip gelip bakiyo simdi benimde gozumde yas agladim aglicamSorma ben hala çok üzülüyorum bide ben gece gündüz birden kestim geçen ağladım bile hatta tramva falan okumuştum nette
Bnde bu anda kestim baktm azaltarak olmuyo gidip gelip bakiyo simdi benimde gozumde yas agladim aglicam
Oyle tabi kimi cocuk hic emmiyo kimi erkenden birakiyo bende ilk emzirmede cok cekmistim biliyon o yuzden severek emziriyodum bartuda şükür emdi bu yaşa kadar artik yemek yesinlerbide benim oğlum arada bir anne ben bebek olayım buradan sakaciktan emiyor gibi yapayım diyor o zaman benim devreler hepten yanıyor eşimde kızıyor keşke her çocuk Hamza gibi emebilse diyor ama yine üzülüyorum işte
Bana tarcinli su iyi geliyodu bugun dene istersen canimSelam kızlar yarına bol eksiler gelir inşallah çok iyi geçsin bugünbende şişlik kabızlık bitmiyor ya kronik kabizim zaten ama tartıya yansıyor moral bozuyor herşeyi de denedik çare yok yarına iyi olur inşallah. Bugünü yine detoks yiyecekleri kaplayacak yeşiller semizotlari protein filan
Tam regl öncesi gunlerdeyim diyetisyenim de demişti onu dur deneyeyimBana tarcinli su iyi geliyodu bugun dene istersen canim
Ben de sorunum olunca iciyorum iyi geliyo hem odemde attiriyoTam regl öncesi gunlerdeyim diyetisyenim de demişti onu dur deneyeyim
62,700 canım Hala regl olamadım varya nasıl şişim14.TAKİM 681.Etap***
Luluuu94 (52.4///%)
Caroline84 (87///%) bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2 ye bolundu
Pamukprncess(61.1///%)
zuzuzuzu 1234 (75.6///%)bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bölündü
SiyahPapatyaa (62.9///%)yeniuye basl.t:18haziran basl.k:63.2 hedef 55
B bircocuklu (61.3//%) basl.t:31mayis basl k:63 hedef 57
14.takim ortalaması:%
Ballikko B bircocuklu kizlar bildirimleri buraya yapiyosunuz bu hafta
14.TAKİM 681.Etap***
Luluuu94 (52.4///%)
Caroline84 (87///%) bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2 ye bolundu
Pamukprncess(61.1///%)
zuzuzuzu 1234 (75.6///%)bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bölündü
SiyahPapatyaa (62.9///%)yeniuye basl.t:18haziran basl.k:63.2 hedef 55
B bircocuklu (61.3//%) basl.t:31mayis basl k:63 hedef 57
14.takim ortalaması:%
Ballikko B bircocuklu kizlar bildirimleri buraya yapiyosunuz bu hafta
Çok teşekkür ederim kilom 75.3 oldu buldum tslatiyi çok şükürFircaliyo musun dislerini bizim düştü de kirildi ben bartuya fircalatiyorum arada alissin diye ama daha kucuk tabi
Cok sevindim canim gule gule oturun rabbim huzurla oturmayi nasip etsin insallahhh
Bilmiyorum ki kuzum izine ayrilan kayboldu gelmiyo kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?