- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.401
Bi arkadasimiz vardi onceden o senin gibiydibide insulin direnci vardı ama isteyince veriyosun
Aaa bana da doktor polikistik over demişti düşük yaptıktan sonra ben düşükten önce böyle bir sorunum olduğunu bilmiyordum. Ne gibi yan etkileri var ki sende ben de şu hastaliklar gecsin de doktora gideceğim. Muayneye gitmedim.Bi arkadasimiz vardi onceden o senin gibiydibide insulin direnci vardı ama isteyince veriyosun
Aaa bana da doktor polikistik over demişti düşük yaptıktan sonra ben düşükten önce böyle bir sorunum olduğunu bilmiyordum. Ne gibi yan etkileri var ki sende ben de şu hastaliklar gecsin de doktora gideceğim. Muayneye gitmedim.
Hee o bende hep oluyor sürekli yemek istiyorum. Çift çizgisini bekliyor yazmışsın bebek mi düşünüyorsunuz?Canım aşırı tatlı isteği yapıyor insülin direnci oluyor genelde. Herhangi bir ilacı yok insülin çok artarsa ilaç veriyorlar ama biraz irade meselesi. Ben iradesizim
Hee o bende hep oluyor sürekli yemek istiyorum. Çift çizgisini bekliyor yazmışsın bebek mi düşünüyorsunuz?
İnşallah Allah gönlüne göre verir.Evet dış gebelik geçirdim maalesef. Şimdi ise hamile kalmak için çabalıyorum Allah nasip eder inşallah
Amin sağolasınİnşallah Allah gönlüne göre verir.
Sen doyduysan guzelEveeet bugün
Sabah
1 tatlıkaşığı tereyağında 2 yumurta omleti
40 gr beyaz peynir
Domates
Akşam
Bir porsiyon Etli taze fasulye
Yoğurt
Gece
Zerdeçallı tarçınlı kefir
Ve 5500 adım attım + 2 lt su
Ben doydum doydumSen doyduysan guzelaralarda 1 elma fln yesen
Ben kefir sevemedim yaaa bi tuhaf tadiBen doydum doydumkefir inanılmaz tok tutuyor. Gece tam acıkma noktamda kefiri içiyorum hemen uyuyorum elma vs çok acıktırıyor beni. Salata olabilir ama
TünaydınKizlar gunaydiiinnnnnn❤❤❤
Evet gec yazdm ama erken kalkmistm gercrktenTünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?