• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım nasıl oldu peki kırılma
Sagol canim valla bi anda oldu w dişim birden kirildi oyle sert carpma fln da olmadi
Güzellik sen kilonu korudun mu ne yiyip içiyorsun nasıl gidiyor çok merak ediyorum
Korudugumu sanmiyorum 😂 gecen ablamda tartilcaktim onunda tartinin pili bitmiş bu bi isaret olmali dedm diyete basladim bakalm 😁
Bartu uyuyormu ki
Ayy hamileyken Azerbaycandaydik (orda hamile kaldım daha doğrusu) eşimi ise yollayıp bı yatıyordum 10-11 alabildiğine 😂 sonra öğle yemeği falan yiyor bidaha yatıyordum işte akşam yemeği hazırlığı için bidaha kalk saat 10 demeden de geri yatıyordum Allah'ım ne özledim o günleri ya inşallah nasip olur ya Azerbaycan ya Türkmenistan 🤲

Nasıl kırıldı canım
Benim oğlum dişleri çıkar çıkmaz dış minesi aşınmaya başladı ilginçtir ki sadece üst dişlerinde var ve iki dişinin yarışı kırıldı arada ağrıyor diye ağlıyor da nasıl üzülüyorum 😔 daha çıkmasına da çok var yeni dişlerinin
Doktorda yeni dişleri gelecek zaten yapacak bişey yok dedi başka birine daha göstermemiz lazım ama bu sıralar da korkuyorum gitmeye
Gec uyuyo gecr gunduz uyuyo o da bnde firsattan istifade uyuyorum 😂
Kuzum.bartununda on ust disi kirik agri mi yapiyoms onlar ay cok uzuldum su an minivik canlsri var zaten nasil dayanirlar o ağrıya

Sagol canim valla bi anda oldu w dişim birden kirildi oyle sert carpma fln da olmadi

Korudugumu sanmiyorum 😂 gecen ablamda tartilcaktim onunda tartinin pili bitmiş bu bi isaret olmali dedm diyete basladim bakalm 😁

Gec uyuyo gecr gunduz uyuyo o da bnde firsattan istifade uyuyorum 😂
Kuzum.bartununda on ust disi kirik agri mi yapiyoms onlar ay cok uzuldum su an minivik canlsri var zaten nasil dayanirlar o ağrıya
Sorma Bide dış ağrısı çok fena ben çok çektiğim için nasıl içim gidiyor o anne ağrıyor diye ağladıkça inşallah yeni disler gelene kadar bidaha ağrımaz 😔
Bartunun nasıl bilmiyorum ama benim oğlum önce dış minesi aşınmaya başlıyor sarı kısımları görünüyor sonra da incele incele kırılıyor işte neden anlamış değiliz doktorda mantıklı bı açıklama yapamadi genetik herhalde (benim ve ailemin dişler fena )

Günaydın herkese farkındayım takı mi çok bosladim kızlar dün evi tamamen taşındık ben bir göç şeklinde hala yazıyorum tabi işlemleri o kadar uzun sürdü ki şükür bitti ama 🥰🥰😍😍 evime geldim şu an oğlumu uyutoyueum yazayım size dedim az kaldı gelecem inşallah

Sorma Bide dış ağrısı çok fena ben çok çektiğim için nasıl içim gidiyor o anne ağrıyor diye ağladıkça inşallah yeni disler gelene kadar bidaha ağrımaz 😔
Bartunun nasıl bilmiyorum ama benim oğlum önce dış minesi aşınmaya başlıyor sarı kısımları görünüyor sonra da incele incele kırılıyor işte neden anlamış değiliz doktorda mantıklı bı açıklama yapamadi genetik herhalde (benim ve ailemin dişler fena )
Fircaliyo musun dislerini bizim düştü de kirildi ben bartuya fircalatiyorum arada alissin diye ama daha kucuk tabi
Günaydın herkese farkındayım takı mi çok bosladim kızlar dün evi tamamen taşındık ben bir göç şeklinde hala yazıyorum tabi işlemleri o kadar uzun sürdü ki şükür bitti ama 🥰🥰😍😍 evime geldim şu an oğlumu uyutoyueum yazayım size dedim az kaldı gelecem inşallah
Cok sevindim canim gule gule oturun rabbim huzurla oturmayi nasip etsin insallahhh

Cok sicaaakk csnim hic biseu yapmak istemiyo yemek yspmam lazim corba vsr yanina da soguk salata gibi bisey yapcam yeter bu sicakta 🥴

Fircaliyo musun dislerini bizim düştü de kirildi ben bartuya fircalatiyorum arada alissin diye ama daha kucuk tabi

Cok sevindim canim gule gule oturun rabbim huzurla oturmayi nasip etsin insallahhh
Kendisi fırçalıyor canım ama düzenli değil tabi ve mümkün değil bana ellettirmiyor macunda sevmiyor çığlık atıyor görünce bende ısrar etmiyor hepten soğuyacak diye

Merhaba kızlar, tartıldım ama sonuç pekte iyi değil 🙄 Adetim yaklaştı inanılmaz şiştim. İştahımda bi hayli açıldı ki sormayın🤭 tartı 62.900 hala allahtan almamışım stabil duruyor

Polikistik over varya acayip tatlı istetiyo iştahı açıyo. Böyle bi inip bi çıkıyorum senelerdir😔

Back