- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.991
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.381
Sagol canim valla bi anda oldu w dişim birden kirildi oyle sert carpma fln da olmadiGeçmiş olsun canım nasıl oldu peki kırılma
Korudugumu sanmiyorum gecen ablamda tartilcaktim onunda tartinin pili bitmiş bu bi isaret olmali dedm diyete basladim bakalmGüzellik sen kilonu korudun mu ne yiyip içiyorsun nasıl gidiyor çok merak ediyorum
Gec uyuyo gecr gunduz uyuyo o da bnde firsattan istifade uyuyorumBartu uyuyormu ki
Ayy hamileyken Azerbaycandaydik (orda hamile kaldım daha doğrusu) eşimi ise yollayıp bı yatıyordum 10-11 alabildiğine sonra öğle yemeği falan yiyor bidaha yatıyordum işte akşam yemeği hazırlığı için bidaha kalk saat 10 demeden de geri yatıyordum Allah'ım ne özledim o günleri ya inşallah nasip olur ya Azerbaycan ya Türkmenistan
Nasıl kırıldı canım
Benim oğlum dişleri çıkar çıkmaz dış minesi aşınmaya başladı ilginçtir ki sadece üst dişlerinde var ve iki dişinin yarışı kırıldı arada ağrıyor diye ağlıyor da nasıl üzülüyorum daha çıkmasına da çok var yeni dişlerinin
Doktorda yeni dişleri gelecek zaten yapacak bişey yok dedi başka birine daha göstermemiz lazım ama bu sıralar da korkuyorum gitmeye
Kuzum.bartununda on ust disi kirik agri mi yapiyoms onlar ay cok uzuldum su an minivik canlsri var zaten nasil dayanirlar o ağrıya