- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.991
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.441
İznemi ayrılmıştı kaçırmışım orayıBilmiyorum ki kuzum izine ayrilan kayboldu gelmiyo kimse
Ayy geriye gidip bulmaya üşendim açıkçası ya yoksa hiç huyum değildir biliyorsunBiride dememis ki listeye yazayim peh size
Kaptanım sana zahmet beni izne ayırırmısın.caroline84 bi sen kaldin bu haftada bildirim yapmazsan cok cok üzgünüm ki takimdan ayrılmak zorunda kalcaksin
Tm canim ben ayarlarım cok sevindim bildirim yapmana uzulcektm ayrilsaydinKaptanım sana zahmet beni izne ayırırmısın.
İnşallah evime dönünce düzenimi kurup yeniden aranıza dönerim.
Bide canım listeye % yi kilo alınca nasıl yapıyoruz bilemedim.
G. H 87
B.h 87. 5
Fark +0.5
0.5 *100/87=0.574
%-0.574
Böylemi olcak canım emin olamadım
Kendi adıma haftaya regl olur eksi gelirim inşallah kaptan hedef -1 kiloEvet kizlar bu hafta sıkı tutup haftaya dereceye girmemiz lazim cunku hafta sonuncu olduk
İnsallah kuzumKendi adıma haftaya regl olur eksi gelirim inşallah kaptan hedef -1 kilo
Benimde regl öncesi tabi olursamİnsallah kuzum
Havalar cok sicak yaa belki ondandir bnde olmuyom da bnm iğneden muhtemelenBenimde regl öncesi tabi olursamher ay bu stres te yetiyor ya iki aydır belirtide olmuyor baya şişlik sivilce falan oluyordu
Tek belirti bu sıra herşeye sinirliyim
Olabilir canımHavalar cok sicak yaa belki ondandir bnde olmuyom da bnm iğneden muhtemelen
Olmuyor böyle bencede herkes dağıldı zatenHafta sonu da bi allahin kulu yazmadi
Aynen yahuuu nerdesiniizzzzOlmuyor böyle bencede herkes dağıldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?