- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.361
Mezun uyede gecerli canimYaa 2 hafta sart mi ben istiyatif te kullaniliyo diye biliyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mezun uyede gecerli canimYaa 2 hafta sart mi ben istiyatif te kullaniliyo diye biliyodum
Tuh liste oaylasmayida kacirdim diger uyeyi beklerkenMezun uyede gecerli canim
Listeyi paylastim canim gec kalmasin diye sonra evde isim oluyor bakamiyorumTuh liste oaylasmayida kacirdim diger uyeyi beklerken
Kaptanım inan evdeki ustalar yeni gitti.Eee peki bugun tartilamicak misin bildirim icin
Sabahtn soyleseydin ayirirdim ama listeler paylasildi artikKaptanım inan evdeki ustalar yeni gitti.
Bu hafta beni izne ayırabilirmisin?
Tartı yoktu.
Tamam canımSabahtn soyleseydin ayirirdim ama listeler paylasildi artik
Günaydın canımGunaydin herkeseeeee
Ayy uyku çok fena bişeyGunaydin diyip tekrar uyudum kahvalti fln ortaligi topluyom cok uykucu oldum bu ara hic bi isim yetismiyooo
Evet ya esimi ise gonderip uyuyorum tekrar 12 ye kadar flnAyy uyku çok fena bişey
Evet bende girmek istiyorum. Bu hafta kaçırdım bir sonraki hafta inşallah.Aa nerden ceza aldin nereye ne yazdin da cnm seninde suren dolmus istersen listeye girebiliyosun girmek ister misin
Ayyy boyleleri de evlenmesin yaaa kocam kocam 5 cana kiymis bide istemiyosaniz alin onleminizi Rabbim isteyene kiymet bilene versin evladi.. iyi demisinEvet bende girmek istiyorum. Bu hafta kaçırdım bir sonraki hafta inşallah.
Cezayı küfürden almışım aslında küfür eden biri değilim ama kadinin biri yazmış hamileymiş kocası sürekli çok kötü davraniyormus hakeret ediyormuş git çocuğu aldır ( zaten 5 tane aldırmış) bosucam seni diyordum daha neler neler bide şiddet ile tehdit ediyormuş kadın da hala çok kocam stresli ne yapayım tarzı biseyler sormuş bende sen kocana bı s ile baslaya kelimeyi şöyle sonra bosanirken de neyi var neyi yok al dedim de orda s ile başlayan kelimeyi yazmışım ama böylesine başka ne denir ya adam seni sevmiyor zaten 5 tane aldirmissin yazık değil mi ya onlarda can aslında kadına yazmam gerekiyormuş
Geçmiş olsun canım nasıl oldu peki kırılmaKizlar dişim kirikti acayip agriyo kac gundur onunla ugrasiyorum doktora da gidemiyorum randevu bulunmuyo cok fenayiiimmmm
Güzellik sen kilonu korudun mu ne yiyip içiyorsun nasıl gidiyor çok merak ediyorumEvet ya esimi ise gonderip uyuyorum tekrar 12 ye kadar fln
Bartu uyuyormu kiEvet ya esimi ise gonderip uyuyorum tekrar 12 ye kadar fln
Nasıl kırıldı canımKizlar dişim kirikti acayip agriyo kac gundur onunla ugrasiyorum doktora da gidemiyorum randevu bulunmuyo cok fenayiiimmmm