• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aa nerden ceza aldin nereye ne yazdin da 😁 cnm seninde suren dolmus istersen listeye girebiliyosun girmek ister misin
Evet bende girmek istiyorum. Bu hafta kaçırdım bir sonraki hafta inşallah.
Cezayı küfürden almışım aslında küfür eden biri değilim ama kadinin biri yazmış hamileymiş kocası sürekli çok kötü davraniyormus hakeret ediyormuş git çocuğu aldır ( zaten 5 tane aldırmış) bosucam seni diyordum daha neler neler bide şiddet ile tehdit ediyormuş kadın da hala çok kocam stresli ne yapayım tarzı biseyler sormuş bende sen kocana bı s ile baslaya kelimeyi şöyle sonra bosanirken de neyi var neyi yok al dedim de orda s ile başlayan kelimeyi yazmışım 😀 ama böylesine başka ne denir ya adam seni sevmiyor zaten 5 tane aldirmissin yazık değil mi ya onlarda can aslında kadına yazmam gerekiyormuş

Evet bende girmek istiyorum. Bu hafta kaçırdım bir sonraki hafta inşallah.
Cezayı küfürden almışım aslında küfür eden biri değilim ama kadinin biri yazmış hamileymiş kocası sürekli çok kötü davraniyormus hakeret ediyormuş git çocuğu aldır ( zaten 5 tane aldırmış) bosucam seni diyordum daha neler neler bide şiddet ile tehdit ediyormuş kadın da hala çok kocam stresli ne yapayım tarzı biseyler sormuş bende sen kocana bı s ile baslaya kelimeyi şöyle sonra bosanirken de neyi var neyi yok al dedim de orda s ile başlayan kelimeyi yazmışım 😀 ama böylesine başka ne denir ya adam seni sevmiyor zaten 5 tane aldirmissin yazık değil mi ya onlarda can aslında kadına yazmam gerekiyormuş
Ayyy boyleleri de evlenmesin yaaa kocam kocam 5 cana kiymis bide istemiyosaniz alin onleminizi 🙄 Rabbim isteyene kiymet bilene versin evladi.. iyi demisin 😂

Menü sabah haşlanmış yumurta TK pekmez, salatalık domates közlenmiş biber üç kaşık yoğurt, zeytin iki dilim ekmek
Ara dut
Öğlen iki şiş adana bir dilim ekmek közlenmiş sebze
Akşam yoğurt zencefil zerdeçal tarçın
Şu 2 lt spor henüz yapmadim
Yarına 60 i göreyim istiyorum bakalım

Evet ya esimi ise gonderip uyuyorum tekrar 12 ye kadar fln 😁
Bartu uyuyormu ki
Ayy hamileyken Azerbaycandaydik (orda hamile kaldım daha doğrusu) eşimi ise yollayıp bı yatıyordum 10-11 alabildiğine 😂 sonra öğle yemeği falan yiyor bidaha yatıyordum işte akşam yemeği hazırlığı için bidaha kalk saat 10 demeden de geri yatıyordum Allah'ım ne özledim o günleri ya inşallah nasip olur ya Azerbaycan ya Türkmenistan 🤲
Kizlar dişim kirikti acayip agriyo kac gundur onunla ugrasiyorum doktora da gidemiyorum randevu bulunmuyo cok fenayiiimmmm
Nasıl kırıldı canım
Benim oğlum dişleri çıkar çıkmaz dış minesi aşınmaya başladı ilginçtir ki sadece üst dişlerinde var ve iki dişinin yarışı kırıldı arada ağrıyor diye ağlıyor da nasıl üzülüyorum 😔 daha çıkmasına da çok var yeni dişlerinin
Doktorda yeni dişleri gelecek zaten yapacak bişey yok dedi başka birine daha göstermemiz lazım ama bu sıralar da korkuyorum gitmeye

Back