- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.991
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.381
Sagol canim valla bi anda oldu w dişim birden kirildi oyle sert carpma fln da olmadiGeçmiş olsun canım nasıl oldu peki kırılma
Korudugumu sanmiyorumGüzellik sen kilonu korudun mu ne yiyip içiyorsun nasıl gidiyor çok merak ediyorum
Gec uyuyo gecr gunduz uyuyo o da bnde firsattan istifade uyuyorumBartu uyuyormu ki
Ayy hamileyken Azerbaycandaydik (orda hamile kaldım daha doğrusu) eşimi ise yollayıp bı yatıyordum 10-11 alabildiğinesonra öğle yemeği falan yiyor bidaha yatıyordum işte akşam yemeği hazırlığı için bidaha kalk saat 10 demeden de geri yatıyordum Allah'ım ne özledim o günleri ya inşallah nasip olur ya Azerbaycan ya Türkmenistan
Nasıl kırıldı canım
Benim oğlum dişleri çıkar çıkmaz dış minesi aşınmaya başladı ilginçtir ki sadece üst dişlerinde var ve iki dişinin yarışı kırıldı arada ağrıyor diye ağlıyor da nasıl üzülüyorumdaha çıkmasına da çok var yeni dişlerinin
Doktorda yeni dişleri gelecek zaten yapacak bişey yok dedi başka birine daha göstermemiz lazım ama bu sıralar da korkuyorum gitmeye
Sorma Bide dış ağrısı çok fena ben çok çektiğim için nasıl içim gidiyor o anne ağrıyor diye ağladıkça inşallah yeni disler gelene kadar bidaha ağrımazSagol canim valla bi anda oldu w dişim birden kirildi oyle sert carpma fln da olmadi
Korudugumu sanmiyorumgecen ablamda tartilcaktim onunda tartinin pili bitmiş bu bi isaret olmali dedm diyete basladim bakalm
Gec uyuyo gecr gunduz uyuyo o da bnde firsattan istifade uyuyorum
Kuzum.bartununda on ust disi kirik agri mi yapiyoms onlar ay cok uzuldum su an minivik canlsri var zaten nasil dayanirlar o ağrıya
Fircaliyo musun dislerini bizim düştü de kirildi ben bartuya fircalatiyorum arada alissin diye ama daha kucuk tabiSorma Bide dış ağrısı çok fena ben çok çektiğim için nasıl içim gidiyor o anne ağrıyor diye ağladıkça inşallah yeni disler gelene kadar bidaha ağrımaz
Bartunun nasıl bilmiyorum ama benim oğlum önce dış minesi aşınmaya başlıyor sarı kısımları görünüyor sonra da incele incele kırılıyor işte neden anlamış değiliz doktorda mantıklı bı açıklama yapamadi genetik herhalde (benim ve ailemin dişler fena )
Cok sevindim canim gule gule oturun rabbim huzurla oturmayi nasip etsin insallahhhGünaydın herkese farkındayım takı mi çok bosladim kızlar dün evi tamamen taşındık ben bir göç şeklinde hala yazıyorum tabi işlemleri o kadar uzun sürdü ki şükür bitti amaevime geldim şu an oğlumu uyutoyueum yazayım size dedim az kaldı gelecem inşallah
Kendisi fırçalıyor canım ama düzenli değil tabi ve mümkün değil bana ellettirmiyor macunda sevmiyor çığlık atıyor görünce bende ısrar etmiyor hepten soğuyacak diyeFircaliyo musun dislerini bizim düştü de kirildi ben bartuya fircalatiyorum arada alissin diye ama daha kucuk tabi
Cok sevindim canim gule gule oturun rabbim huzurla oturmayi nasip etsin insallahhh
Ayy sorma sabahtan limonata dondurma soğuk kahve ne varsa yaptımCok sicaaakk csnim hic biseu yapmak istemiyo yemek yspmam lazim corba vsr yanina da soguk salata gibi bisey yapcam yeter bu sicakta
Bos fircalattir ya bndr macun kullanmiyorum simdiden kimyasala gerek yok zaten ilerde dokulck disleriKendisi fırçalıyor canım ama düzenli değil tabi ve mümkün değil bana ellettirmiyor macunda sevmiyor çığlık atıyor görünce bende ısrar etmiyor hepten soğuyacak diye
Bnde karpuz yiyeyim soguk sogukAyy sorma sabahtan limonata dondurma soğuk kahve ne varsa yaptım
Öyle yapıyorum canımBos fircalattir ya bndr macun kullanmiyorum simdiden kimyasala gerek yok zaten ilerde dokulck disleri
Ben öğle yemeği niyetine yemiştim yoğurt ileBnde karpuz yiyeyim soguk soguk
Bende yiyemeeim zatenÖyle yapıyorum canım
Ben öğle yemeği niyetine yemiştim yoğurt ile
Ama porsiyon kontrolü saglayamiyorum ben ya karpuz yerken
Ohh missBende yiyemeeim zatenmerdiven fln yikadik apartmani temizledik ev sahibi gekiyo 2 gun sonra yoruldumm
Sapur supur yikadik valla normalde ev sahibi kiziyo yikanmasina ama biylr daha temiz oluyoOhh miss
Olmazmi ya bütün tozu gider ben camları bile önce dışarıdan hortumla bı güzel tozunu alıyorumSapur supur yikadik valla normalde ev sahibi kiziyo yikanmasina ama biylr daha temiz oluyo
4.kattta oturuyorum ben su eve tasindigimdan beri salon camlsrimi disardn hic silmedimOlmazmi ya bütün tozu gider ben camları bile önce dışarıdan hortumla bı güzel tozunu alıyorum
Almadiysan iyi cnmMerhaba kızlar, tartıldım ama sonuç pekte iyi değilAdetim yaklaştı inanılmaz şiştim. İştahımda bi hayli açıldı ki sormayın tartı 62.900 hala allahtan almamışım stabil duruyor
Aynen canım öyle olmaz zaten benim alt kat olduğundan rahatım4.kattta oturuyorum ben su eve tasindigimdan beri salon camlsrimi disardn hic silmedimcunku o tarafta balkon yok digerleri balkona bakiyoda siliyom bi yikasam nasi guzel olcakta
Bi arkadasimiz vardi onceden o senin gibiydibide insulin direnci vardı ama isteyince veriyosunPolikistik over varya acayip tatlı istetiyo iştahı açıyo. Böyle bi inip bi çıkıyorum senelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?