Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım nasıl oldu peki kırılma
Sagol canim valla bi anda oldu w dişim birden kirildi oyle sert carpma fln da olmadi
Güzellik sen kilonu korudun mu ne yiyip içiyorsun nasıl gidiyor çok merak ediyorum
Korudugumu sanmiyorum gecen ablamda tartilcaktim onunda tartinin pili bitmiş bu bi isaret olmali dedm diyete basladim bakalm
Gec uyuyo gecr gunduz uyuyo o da bnde firsattan istifade uyuyorum
Kuzum.bartununda on ust disi kirik agri mi yapiyoms onlar ay cok uzuldum su an minivik canlsri var zaten nasil dayanirlar o ağrıya

Sorma Bide dış ağrısı çok fena ben çok çektiğim için nasıl içim gidiyor o anne ağrıyor diye ağladıkça inşallah yeni disler gelene kadar bidaha ağrımaz
Bartunun nasıl bilmiyorum ama benim oğlum önce dış minesi aşınmaya başlıyor sarı kısımları görünüyor sonra da incele incele kırılıyor işte neden anlamış değiliz doktorda mantıklı bı açıklama yapamadi genetik herhalde (benim ve ailemin dişler fena )

Günaydın herkese farkındayım takı mi çok bosladim kızlar dün evi tamamen taşındık ben bir göç şeklinde hala yazıyorum tabi işlemleri o kadar uzun sürdü ki şükür bitti ama evime geldim şu an oğlumu uyutoyueum yazayım size dedim az kaldı gelecem inşallah

Fircaliyo musun dislerini bizim düştü de kirildi ben bartuya fircalatiyorum arada alissin diye ama daha kucuk tabi
Cok sevindim canim gule gule oturun rabbim huzurla oturmayi nasip etsin insallahhh

Cok sicaaakk csnim hic biseu yapmak istemiyo yemek yspmam lazim corba vsr yanina da soguk salata gibi bisey yapcam yeter bu sicakta

Fircaliyo musun dislerini bizim düştü de kirildi ben bartuya fircalatiyorum arada alissin diye ama daha kucuk tabi

Cok sevindim canim gule gule oturun rabbim huzurla oturmayi nasip etsin insallahhh
Kendisi fırçalıyor canım ama düzenli değil tabi ve mümkün değil bana ellettirmiyor macunda sevmiyor çığlık atıyor görünce bende ısrar etmiyor hepten soğuyacak diye

Olmazmi ya bütün tozu gider ben camları bile önce dışarıdan hortumla bı güzel tozunu alıyorum
4.kattta oturuyorum ben su eve tasindigimdan beri salon camlsrimi disardn hic silmedim cunku o tarafta balkon yok digerleri balkona bakiyoda siliyom bi yikasam nasi guzel olcakta

Merhaba kızlar, tartıldım ama sonuç pekte iyi değil Adetim yaklaştı inanılmaz şiştim. İştahımda bi hayli açıldı ki sormayın tartı 62.900 hala allahtan almamışım stabil duruyor

Polikistik over varya acayip tatlı istetiyo iştahı açıyo. Böyle bi inip bi çıkıyorum senelerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…