- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.321
Sağol canım benimİyiki doğdun cnm
Dogum gunun kutlu olsun kuzuummmmOhh iyi değişiklik olmuştur bugun bende çok yogundum güya doğum gunumdu ama oturamadim hiç diyette hak getire ama günler tempolu geçiyor kilomuda hiç bilmiyorum acaba izne mi ayrılsam
Sağol canımDogum gunun kutlu olsun kuzuummmm❤❤ gec oldu amadevam edemiyosan izne ayril yada mezun ol madem
Valla bu ara kimsenin takıma faydası yokSağol canım ❤
Yok mezun olmak istemiyorum iznede ayrılmak istemiyorum aslında ama gerçekten adapte olamıyorum bu aralar takimada faydam olmuyor en fazla 3-4 hafta dinlenip geri dönsem (inşallah yani) daha iyi olacak gibi geliyor
Valla bu ara kimsenin takıma faydası yokbu haftaki yüzdeden çok korkuyorum
Bi yerden sonra insan tıkanıyo bana da bu ara bi şevk geldi diyete başladım kilomu da bilmiyorum ama bakalım az vereyim tartilcmHergun 3 litreden fazla su içen ben 1 litre anca oluyordur 2 gundur midem bulanıyor ne biçim bı bikkinliksa artık
Aşureyi nerden buldnnda yedinSelam kizlar nasılsınız?
Bugünkü yediklerim sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir öğle çorba salata 4 köfte aşure akşama balık salata yicem
Ooo çok iyi gitmissss o zmn bu hafta listedesin diyelim miDün
Tüm gün Boyunca 1 Litre Sade Kefir
ve 3 Yemek kaşığı haslanmıs yağsız karabuğday yedim.
Biraz yeşillik eşliğinde. 1 kilom gitmiş ödemdir sanırım
Aşure yemekte çıktı almayacaktim ama çorba güzel değildi hepsini yemedim. Köfteler zaten minicikti pilav ekmek zaten almadim. Asure en küçük plastik bardakta verilmişti bunu yesem aksama kadar tutar dedim. Çok mu olmuş bilemedim.Aşureyi nerden buldnnda yedinay çok severim bol kalorili fln
Ya bu diyete nasıl katlaniyorsun açlık krizine girmiyor musun?Dün
Tüm gün Boyunca 1 Litre Sade Kefir
ve 3 Yemek kaşığı haslanmıs yağsız karabuğday yedim.
Biraz yeşillik eşliğinde. 1 kilom gitmiş ödemdir sanırım
Bi yerden sonra insan tıkanıyo bana da bu ara bi şevk geldi diyete başladım kilomu da bilmiyorum ama bakalım az vereyim tartilcm
Evet canım hele benim 1 senedir hep başlayıp bozdum ama bı sevk geldi o şevkle 10 kilodan fazla gitti şükür ama şimdi geri dönmek istemiyorum ben en iyisi ayrilmayayim izne ya ah ahhBi yerden sonra insan tıkanıyo bana da bu ara bi şevk geldi diyete başladım kilomu da bilmiyorum ama bakalım az vereyim tartilcm
10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?Evet canım hele benim 1 senedir hep başlayıp bozdum ama bı sevk geldi o şevkle 10 kilodan fazla gitti şükür ama şimdi geri dönmek istemiyorum ben en iyisi ayrilmayayim izne ya ah ahh
3ay gibi bı zamanda canım yavaş yavaş gitti10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
Hergun tatli yemiyosan cok degil brncee ama cumaya yakin pek kacamak onermiyoruzAşure yemekte çıktı almayacaktim ama çorba güzel değildi hepsini yemedim. Köfteler zaten minicikti pilav ekmek zaten almadim. Asure en küçük plastik bardakta verilmişti bunu yesem aksama kadar tutar dedim. Çok mu olmuş bilemedim.
Kilom 54 civari sanirim tartim.boxuldu boy 158Kaç kilosun canım boyun kaç
Ayrilma bnce de cunku sen daha vermek istiyosunnEvet canım hele benim 1 senedir hep başlayıp bozdum ama bı sevk geldi o şevkle 10 kilodan fazla gitti şükür ama şimdi geri dönmek istemiyorum ben en iyisi ayrilmayayim izne ya ah ahh
Hergun tatli yemiyosan cok degil brncee ama cumaya yakin pek kacamak onermiyoruz
Kilom 54 civari sanirim tartim.boxuldu boy 158
Ayrilma bnce de cunku sen daha vermek istiyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?