Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dogum gunun kutlu olsun kuzuummmm❤❤ gec oldu ama devam edemiyosan izne ayril yada mezun ol madem
Sağol canım
Yok mezun olmak istemiyorum iznede ayrılmak istemiyorum aslında ama gerçekten adapte olamıyorum bu aralar takimada faydam olmuyor en fazla 3-4 hafta dinlenip geri dönsem (inşallah yani ) daha iyi olacak gibi geliyor

Dün
Tüm gün Boyunca 1 Litre Sade Kefir
ve 3 Yemek kaşığı haslanmıs yağsız karabuğday yedim.
Biraz yeşillik eşliğinde. 1 kilom gitmiş ödemdir sanırım

Valla bu ara kimsenin takıma faydası yok bu haftaki yüzdeden çok korkuyorum

Selam kizlar nasılsınız?
Bugünkü yediklerim sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir öğle çorba salata 4 köfte aşure akşama balık salata yicem

Aşureyi nerden buldnnda yedin ay çok severim bol kalorili fln
Aşure yemekte çıktı almayacaktim ama çorba güzel değildi hepsini yemedim. Köfteler zaten minicikti pilav ekmek zaten almadim. Asure en küçük plastik bardakta verilmişti bunu yesem aksama kadar tutar dedim. Çok mu olmuş bilemedim.

Bi yerden sonra insan tıkanıyo bana da bu ara bi şevk geldi diyete başladım kilomu da bilmiyorum ama bakalım az vereyim tartilcm
Evet canım hele benim 1 senedir hep başlayıp bozdum ama bı sevk geldi o şevkle 10 kilodan fazla gitti şükür ama şimdi geri dönmek istemiyorum ben en iyisi ayrilmayayim izne ya ah ahh

iyi geceler
kahvaltı 1yumurta
peynir 5 zeytin
2dilim ekmek
bolca salatalik
akşam
iki lahmacun
bolca salatalik
2.5lt su oda boyadim hiç oturmadim

Bugünkü yediklerim
Kahvaltı 1 dilim peynir 2 dilim kadar ekmek
Öğle 2 kıymalı biber dolması çorba salata yarım şeftali
Akşama tavuklu sebze çorbası yiyeceğim 2 kasıkta kremalı mantarlı makarna yiyebilirim

Hergun tatli yemiyosan cok degil brncee ama cumaya yakin pek kacamak onermiyoruz
Kaç kilosun canım boyun kaç
Kilom 54 civari sanirim tartim.boxuldu boy 158
Evet canım hele benim 1 senedir hep başlayıp bozdum ama bı sevk geldi o şevkle 10 kilodan fazla gitti şükür ama şimdi geri dönmek istemiyorum ben en iyisi ayrilmayayim izne ya ah ahh
Ayrilma bnce de cunku sen daha vermek istiyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…