Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay ne ameliyatiydi dış gebelikte galiba dimi
Denesem mı acaba ama sonradan vücut alisirsa diye korkuyorum öyle şeylere. Bı ara bende kabızlık vardı baya çekmiştim ondan

Evet canım dış gebelikti. Ben aç kalmadan veremiyorum yaa illa ölümüne açlık olacak

Evet onayalndi çok şükür pazartesi tabuyu alıyoruz ondan sonra vira bismillah taşınma cumaya kadar ibret hepsi spor yapmayı özledim ya ne yediğim belli ne içtiğim belli
Hadi tekrar hayırlı olsun o zaman olan çok hareket ediyosun yediğini eritiyosundur
Evet canım dış gebelikti. Ben aç kalmadan veremiyorum yaa illa ölümüne açlık olacak
Bı karabuğday detoksu yapmıştım ben yogurtlaydi tam hatırlamıyorum o baya verdiriyo ama bigun tam olarak yiyemiyodum yani igrendiriyo kendinden

iyi geceler kızlar
kahvaltı kabaklı kaşarlı yumurta
4zeytin
2dilim ekmek

bir avuç kiraz
onbeş yirmi tane fındık

iki parça tavuk göğüs
soğan salata
3 dilim ekmek _saat 5 gibiydi

2lt su
1saat tempolu yürüyüş

Sizin söylemeniz üzerine araştırdım. Evet baya etkiliymiş ama pek yorum yapan yok. Peki siz kaç günde kaç kilo verdiniz benim yarın ilk işim sabahtan karabuğday almak olacak. Kefir ve 1 bardak karabuğday değilmi

hayırlı geceler kızlar
kahvaltı yağda yumurta
2dilim ekmek
5zeytin

akşamüstü 3 ev yapımı poaca
yemek yapmadim maalesef bugün poaca yaptım yeşil düzensiz oldu

bolca ev işi yaptım
2lt su

hayırlı geceler kızlar
kahvaltı yağda yumurta
2dilim ekmek
5zeytin

akşamüstü 3 ev yapımı poaca
yemek yapmadim maalesef bugün poaca yaptım yeşil düzensiz oldu

bolca ev işi yaptım
2lt su
Canım karbonhidrat çok yiyorsun bence salata falan onlara ağırlık ver

hayırlı geceler kızlar
kahvaltı yarım tabak melemen
4zeytin
2dilim ekmek
peynir

akşam sadece salata yedim dün hamur işi yediğim için dengelemek istedim
1avuç çekirdek
2lt su

Ben yogurtla yapmistim 1 gunde 600gr gitmisti aslinda 2 3 gun yapiliyo ama dayanamamistim etliki evet ama mide lazim onu yapmak icinde

Ben yogurtla yapmistim 1 gunde 600gr gitmisti aslinda 2 3 gun yapiliyo ama dayanamamistim etliki evet ama mide lazim onu yapmak icinde

Aldım canım bu nasıl bir tat yaaa. Off diyorum midem almıyo tadı çok kötü hele kokusu.. çiğnemeden yutmak gerek. 1 hafta yaparm demiştim ama bilmiyorum şuan. Kefir içiyorum yeşillikle beraber karabuğdayı yiyorum sadece ilk günüm

Ben demistim plastik gibi kokusu var ilk haslarken bozuk mu diye dusunmustum

İyi geceler bugünkü yediklerim
Kahvaltı 1-2 dilim ekmek
Ara 2 kestane sekeri
Öğlen ıspanak 2-3 kaşık pilav çorba salata 2 dilim karpuz
Ara 1 dilim baklava
Akşam 1 tabak dolu taze fasulye 2 dilim ekmek
Gece birazcık meyve yiyebilirim

İyiydi sorunsuz gittik geldik şükür dünde piknik cikardilar orays gittim ama cok yoruldum
Ohh iyi değişiklik olmuştur bugun bende çok yogundum güya doğum gunumdu ama oturamadim hiç diyette hak getire ama günler tempolu geçiyor kilomuda hiç bilmiyorum acaba izne mi ayrılsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…