- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.301
Ay ne ameliyatiydi dış gebelikte galiba dimi
Denesem mı acaba ama sonradan vücut alisirsa diye korkuyorum öyle şeylere. Bı ara bende kabızlık vardı baya çekmiştim ondan
Hadi tekrar hayırlı olsun o zamanEvet onayalndi çok şükür pazartesi tabuyu alıyoruz ondan sonra vira bismillah taşınmacumaya kadar ibret hepsi spor yapmayı özledim ya ne yediğim belli ne içtiğim belli
Bı karabuğday detoksu yapmıştım ben yogurtlaydi tam hatırlamıyorum o baya verdiriyo ama bigun tam olarak yiyemiyodum yani igrendiriyo kendindenEvet canım dış gebelikti. Ben aç kalmadan veremiyorum yaa illa ölümüne açlık olacak
Brn eridigni hiç düşünmuyorumHadi tekrar hayırlı olsun o zamanolan çok hareket ediyosun yediğini eritiyosundur
Bı karabuğday detoksu yapmıştım ben yogurtlaydi tam hatırlamıyorum o baya verdiriyo ama bigun tam olarak yiyemiyodum yani igrendiriyo kendinden
Hadi tekrar hayırlı olsun o zamanolan çok hareket ediyosun yediğini eritiyosundur
Bı karabuğday detoksu yapmıştım ben yogurtlaydi tam hatırlamıyorum o baya verdiriyo ama bigun tam olarak yiyemiyodum yani igrendiriyo kendinden
Canım karbonhidrat çok yiyorsun bence salata falan onlara ağırlık verhayırlı geceler kızlar
kahvaltı yağda yumurta
2dilim ekmek
5zeytin
akşamüstü 3 ev yapımı poaca
yemek yapmadim maalesef bugün poaca yaptım yeşil düzensiz oldu
bolca ev işi yaptım
2lt su
Ben yogurtla yapmistim 1 gunde 600gr gitmisti aslinda 2 3 gun yapiliyo ama dayanamamistim etliki evet ama mide lazim onu yapmak icindeSizin söylemeniz üzerine araştırdım. Evet baya etkiliymiş ama pek yorum yapan yok. Peki siz kaç günde kaç kilo verdinizbenim yarın ilk işim sabahtan karabuğday almak olacak. Kefir ve 1 bardak karabuğday değilmi
Ben yogurtla yapmistim 1 gunde 600gr gitmisti aslinda 2 3 gun yapiliyo ama dayanamamistim etliki evet ama mide lazim onu yapmak icinde
Aldım canım bu nasıl bir tat yaaa. Off diyorum midem almıyo tadı çok kötü hele kokusu.. çiğnemeden yutmak gerek. 1 hafta yaparm demiştim ama bilmiyorum şuan. Kefir içiyorum yeşillikle beraber karabuğdayı yiyorum sadece ilk günüm
Nasıl geçti canımKizlaaarrr cok yogun 2 gunden sonra ben geldiiiimmm cok yorgunum her yerm agiyo vallanapiyosunuzzz
Fazla mi kacamak vsr sankiİyi geceler bugünkü yediklerim
Kahvaltı 1-2 dilim ekmek
Ara 2 kestane sekeri
Öğlen ıspanak 2-3 kaşık pilav çorba salata 2 dilim karpuz
Ara 1 dilim baklava
Akşam 1 tabak dolu taze fasulye 2 dilim ekmek
Gece birazcık meyve yiyebilirim
İyiydi sorunsuz gittik geldik şükür dünde piknik cikardilar orays gittim ama cok yoruldumNasıl geçti canım
Fazla mi kacamak vsr sanki
Evet baklava hiç olmadı meyve yemicem aksam
Ohh iyi değişiklik olmuştur bugun bende çok yogundum güya doğum gunumdu ama oturamadim hiç diyette hak getire ama günler tempolu geçiyor kilomuda hiç bilmiyorum acaba izne mi ayrılsamİyiydi sorunsuz gittik geldik şükür dünde piknik cikardilar orays gittim ama cok yoruldum
İyiki doğdun cnmOhh iyi değişiklik olmuştur bugun bende çok yogundum güya doğum gunumdu ama oturamadim hiç diyette hak getire ama günler tempolu geçiyor kilomuda hiç bilmiyorum acaba izne mi ayrılsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?