- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.961
Chloe yapıp fayda gören çok insan var aslında ben bir gün denedim güzel ama bel hareketleri ve dinlenme çok az yada hiç yok olunca bir hareketten diğerine hızlı hızlı geçince benimde belime iyi gelmedi ( çünkü zaten bel ağrım kaldı sezaryen mirası) hiç ağrısı olmayanlara etki etmiyor demekki yada bizmi yalnis yaptik birdaha denesemmi diye düşünmüyor değilimGünaydın, dün akşam biraz kavurma, közlenmiş biber, yoğurt ve salata yedim. Yoğurt ve salatanın miktarı çok oldu. Eşim pasta almış küçücük 1 dilim yedim. 20 dk. Leslie ve 20 dk. Clohe ting hareketleri yaptım. Şöyle karına etkili hareketler yapmam lazım. Chloe nin hareketleri belime iyi gelmedi. Yarın bildirim günü. Ben bu akşamdan tartılıp yarın haber veririm. 4 gün için fazla bir fark göreceğimi düşünmüyorum. 66 ydım bakalım eksi görecek iyim.
Canım markası ne?Kizlar napiyosunuz gunaydinnnn
Ayy eşim süpürge almış bnmki iyi cekmiyodu evi bı supurdum bı dünya toz kir çıktıb.kun içinde yasiyomuşuz
Elekrolux canm eskisi de o markaydı zaten ama acayip toz topluyo inşallah böyle devam eder parkeler fln silmeye gerek kalmadı hiçCanım markası ne?
Eşimde bana grunding aldı torbasız çok hantal ama çıkan toz dolu sürahisi bi seferde doluyor.
Chloe yapıp fayda gören çok insan var aslında ben bir gün denedim güzel ama bel hareketleri ve dinlenme çok az yada hiç yok olunca bir hareketten diğerine hızlı hızlı geçince benimde belime iyi gelmedi ( çünkü zaten bel ağrım kaldı sezaryen mirası) hiç ağrısı olmayanlara etki etmiyor demekki yada bizmi yalnis yaptik birdaha denesemmi diye düşünmüyor değilim
Instagram kullanıyorsan fit Büşra diye bı sayfa var 8 gündür yapıyor kız ve 5 cm göbekten incelmiş 2-3 cm de belden baya fark var yaniFayda gören çok olduysa zorlamadan devam edeyim o zaman, şu an karnım, popom öyle ağrıyor ki çalışmış oralar belli. Benimde 2 sezeryanım var.
Nedenki yasakmi varHava çok guzeelll keşke bugün serbest olsaydı yürüyüşe çıkardım
Oda aynı şey değil mi?Ekmek diyorsan bende hiç mani olamıyorum o yüzden hiç yememe kararı aldım yemiyorumonun yerinr a101 de satılan galetalardan kullanıyorum
Kızın kaç yaşında?Canım hayırlısı olsun inşallah.
Virüs bitecek mi yoksa biz ona bağışıklık mı kazanacağız bilmiyorum
Küçük kızımın diş randavusü vardı 18 martta iptal edildi.
2 gecedir sabahlıyoruz ne yapcam şaştım kaldım.
Daha tam anlamıyla başlayamadılar.
Stresle yiyerek başetmeye çalışmak çok zor bende öyleyim stres oldukça yiyesim geliyor yedikçe de kilo alıyorum diye bidaha strese giriyorum falan kısır döngüBugün strateji degistirdim. Gündüzden daha fazla yiyip akşam yemeni koşacağım bugünkü durumun
Sabah 1 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir yeşillik domotes 2 dilim ekmek
Öğlen yarım porsiyon mantı mercimek çorba fırında pişmiş sebze
Evet şuan eve geldim ve hicbiseye salsirmadim. Akşamda yürüyüş
Ay bu aralar iş öyle bir yoğun ki akşama kadar beynim patlıyor evde de çocuğu odasına ve yatağına alıştırmaya çalışıyorum. Bide eşimin ayağı burkuldu pek bir yardım etmiyor zaten bayram tatilinde annem bizde kaldığında annemle tartıştılar ondan aramız kotu bişey istiyesim yok.
Resmen alev alacak patliyacak durumdayım. Ama kararlıyım yeyerek motive olmayacağım güçlü olmaya çalışıyorum
İnşaAllah bu zor zamanlar en kısa sürede geçer. Lütfen üzülme, akşamları biraz ye bence sebze yemeği yanında yoğurt :) Allah yardımcın olsun vazgeçmeBugün strateji degistirdim. Gündüzden daha fazla yiyip akşam yemeni koşacağım bugünkü durumun
Ay bu aralar iş öyle bir yoğun ki akşama kadar beynim patlıyor evde de çocuğu odasına ve yatağına alıştırmaya çalışıyorum. Bide eşimin ayağı burkuldu pek bir yardım etmiyor zaten bayram tatilinde annem bizde kaldığında annemle tartıştılar ondan aramız kotu bişey istiyesim yok.
Resmen alev alacak patliyacak durumdayım. Ama kararlıyım yeyerek motive olmayacağım güçlü olmaya çalışıyorum
Teşekkürler cnm akşam yemeğinde çılbır yedim 1.5 dilim ekmek yanında 1 kanat 1 tane tulumba tatlısı 50 dakika da tempolu yürüyüşİnşaAllah bu zor zamanlar en kısa sürede geçer. Lütfen üzülme, akşamları biraz ye bence sebze yemeği yanında yoğurt :) Allah yardımcın olsun vazgeçme
Sağol akşam daha yemedim yazmıştım. Evet bende yiyince sadece anlık rahatlıyorum kendimi incecik olarak hayal edip mutlu olmaya çalışıyorum suanStresle yiyerek başetmeye çalışmak çok zor bende öyleyim stres oldukça yiyesim geliyor yedikçe de kilo alıyorum diye bidaha strese giriyorum falan kısır döngüaslında yesende geçiyor o zaman yemesende işte nefsimiz var
Akşam hiç yememe kararı bence doğru değil hiç olmazsa yoğurt kuruyemiş falan gecistirebilirsin gece uykuların kalitesizleşmezmi böyle
Yok muInstagram kullanıyorsan fit Büşra diye bı sayfa var 8 gündür yapıyor kız ve 5 cm göbekten incelmiş 2-3 cm de belden baya fark var yani
Nedenki yasakmi var
İnanki değiyor ve haftalık fotolarını çek ölçülerini not ala dahada motive olursunSağol akşam daha yemedim yazmıştım. Evet bende yiyince sadece anlık rahatlıyorum kendimi incecik olarak hayal edip mutlu olmaya çalışıyorum suan
Yeme yemeYarın tartı günü evde mısır patlatıyorlar
Yok kız yeni normal var artıkYok mu
Bende bugün az yedim.nasil dayandım bilmiyorumBugün strateji degistirdim. Gündüzden daha fazla yiyip akşam yemeni koşacağım bugünkü durumun
O kadar kayisiya artık güzel bı wc ve bol eksiHayırlı akşamlar
4 haziran
Sabah : 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk beyaz peynir domates salatalık 3 kuru kayısı
Öğle: tavuk suyu çorba salata
Ara: Türk kahvesi 3 kuru kayısı 2 normal kayısı sütlü kahve
Akşam :karnıyarık cacık
Çok kayısılı bir gün olduChloe shred yaptım 6/14 bakalım yarın tartı nasıl gelecek
Ay şükür bizde öyle şeyler yok artık oğlum büyüdü o da istiyo diye yapmıyoruz o küçükken çok yiyodukYarın tartı günü evde mısır patlatıyorlar
Aaa ben çocukla çarşıya cikabiliyo muyum yani artikkkkkkkkİnanki değiyor ve haftalık fotolarını çek ölçülerini not ala dahada motive olursun
Yeme yemeşöyle düşün yesende 10 dakika sonra yememiş gibi olacaksın ve pişmanlık ta cabası
Yok kız yeni normal var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?