Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Chloe yapıp fayda gören çok insan var aslında ben bir gün denedim güzel ama bel hareketleri ve dinlenme çok az yada hiç yok olunca bir hareketten diğerine hızlı hızlı geçince benimde belime iyi gelmedi ( çünkü zaten bel ağrım kaldı sezaryen mirası) hiç ağrısı olmayanlara etki etmiyor demekki yada bizmi yalnis yaptik birdaha denesemmi diye düşünmüyor değilim

Fayda gören çok olduysa zorlamadan devam edeyim o zaman, şu an karnım, popom öyle ağrıyor ki çalışmış oralar belli. Benimde 2 sezeryanım var.

Fayda gören çok olduysa zorlamadan devam edeyim o zaman, şu an karnım, popom öyle ağrıyor ki çalışmış oralar belli. Benimde 2 sezeryanım var.
Instagram kullanıyorsan fit Büşra diye bı sayfa var 8 gündür yapıyor kız ve 5 cm göbekten incelmiş 2-3 cm de belden baya fark var yani
Hava çok guzeelll keşke bugün serbest olsaydı yürüyüşe çıkardım
Nedenki yasakmi var

Kızın kaç yaşında?

Bugün strateji degistirdim. Gündüzden daha fazla yiyip akşam yemeni koşacağım bugünkü durumun
Sabah 1 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir yeşillik domotes 2 dilim ekmek
Öğlen yarım porsiyon mantı mercimek çorba fırında pişmiş sebze
Evet şuan eve geldim ve hicbiseye salsirmadim. Akşamda yürüyüş
Ay bu aralar iş öyle bir yoğun ki akşama kadar beynim patlıyor evde de çocuğu odasına ve yatağına alıştırmaya çalışıyorum. Bide eşimin ayağı burkuldu pek bir yardım etmiyor zaten bayram tatilinde annem bizde kaldığında annemle tartıştılar ondan aramız kotu bişey istiyesim yok.
Resmen alev alacak patliyacak durumdayım. Ama kararlıyım yeyerek motive olmayacağım güçlü olmaya çalışıyorum

Stresle yiyerek başetmeye çalışmak çok zor bende öyleyim stres oldukça yiyesim geliyor yedikçe de kilo alıyorum diye bidaha strese giriyorum falan kısır döngü aslında yesende geçiyor o zaman yemesende işte nefsimiz var
Akşam hiç yememe kararı bence doğru değil hiç olmazsa yoğurt kuruyemiş falan gecistirebilirsin gece uykuların kalitesizleşmezmi böyle

İnşaAllah bu zor zamanlar en kısa sürede geçer. Lütfen üzülme, akşamları biraz ye bence sebze yemeği yanında yoğurt :) Allah yardımcın olsun vazgeçme

Hayırlı akşamlar
4 haziran
Sabah : 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk beyaz peynir domates salatalık 3 kuru kayısı
Öğle: tavuk suyu çorba salata
Ara: Türk kahvesi 3 kuru kayısı 2 normal kayısı sütlü kahve
Akşam :karnıyarık cacık

Çok kayısılı bir gün oldu Chloe shred yaptım 6/14 bakalım yarın tartı nasıl gelecek

İnşaAllah bu zor zamanlar en kısa sürede geçer. Lütfen üzülme, akşamları biraz ye bence sebze yemeği yanında yoğurt :) Allah yardımcın olsun vazgeçme
Teşekkürler cnm akşam yemeğinde çılbır yedim 1.5 dilim ekmek yanında 1 kanat 1 tane tulumba tatlısı 50 dakika da tempolu yürüyüş

Sağol akşam daha yemedim yazmıştım. Evet bende yiyince sadece anlık rahatlıyorum kendimi incecik olarak hayal edip mutlu olmaya çalışıyorum suan

Sağol akşam daha yemedim yazmıştım. Evet bende yiyince sadece anlık rahatlıyorum kendimi incecik olarak hayal edip mutlu olmaya çalışıyorum suan
İnanki değiyor ve haftalık fotolarını çek ölçülerini not ala dahada motive olursun
Yarın tartı günü evde mısır patlatıyorlar
Yeme yeme şöyle düşün yesende 10 dakika sonra yememiş gibi olacaksın ve pişmanlık ta cabası
Yok kız yeni normal var artık

Bende bugün az yedim.nasil dayandım bilmiyorum ama yarın tartı var
O kadar kayisiya artık güzel bı wc ve bol eksi
Yarın tartı günü evde mısır patlatıyorlar
Ay şükür bizde öyle şeyler yok artık oğlum büyüdü o da istiyo diye yapmıyoruz o küçükken çok yiyoduk
Aaa ben çocukla çarşıya cikabiliyo muyum yani artikkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…