- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.981
Bı paket hepsini bı öğünde yemiyorum canım bı paket bana dört gün falan gidiyor ekmekten daha az kolari o yüzden ekmek yediğim zaman daha fazla ekmek tüketiyorum galetan o yüzden o da bir seçenek olur diye düşündümOda aynı şey değil mi?
Geçmiş olsun csnim yaparsın sen ne güzel demişsin yeyerek motive olmayacağım diyeBugün strateji degistirdim. Gündüzden daha fazla yiyip akşam yemeni koşacağım bugünkü durumun
Sabah 1 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir yeşillik domotes 2 dilim ekmek
Öğlen yarım porsiyon mantı mercimek çorba fırında pişmiş sebze
Evet şuan eve geldim ve hicbiseye salsirmadim. Akşamda yürüyüş
Ay bu aralar iş öyle bir yoğun ki akşama kadar beynim patlıyor evde de çocuğu odasına ve yatağına alıştırmaya çalışıyorum. Bide eşimin ayağı burkuldu pek bir yardım etmiyor zaten bayram tatilinde annem bizde kaldığında annemle tartıştılar ondan aramız kotu bişey istiyesim yok.
Resmen alev alacak patliyacak durumdayım. Ama kararlıyım yeyerek motive olmayacağım güçlü olmaya çalışıyorum
Heee dur tamam çocukla gidemezsin ben seni kastettiydimBende bugün az yedim.nasil dayandım bilmiyorumama yarın tartı var
O kadar kayisiya artık güzel bı wc ve bol eksi
Ay şükür bizde öyle şeyler yok artık oğlum büyüdü o da istiyo diye yapmıyoruz o küçükken çok yiyoduk
Aaa ben çocukla çarşıya cikabiliyo muyum yani artikkkkkkkk
O kadar kayisiya artık güzel bı wc ve bol eksi
Ne edin çocuğu eve mi bağlıyım sen dur ben bı yuruyup gelcem diyeHeee dur tamam çocukla gidemezsin ben seni kastettiydim
Yarın güzel kilo verirsen listedesinAynen amacım oydubakalım yarın işe yaramış mı göreceğiz
@drcivanim98 ah canım sen diskalifiye olmuşsun niye söylemiyosun listeye giremezsin kiiiiYarın güzel kilo verirsen listedesintabi eklemeyi unutmazsam hatırlat
Yaaaa inşallah ekside çıkarımYarın güzel kilo verirsen listedesintabi eklemeyi unutmazsam hatırlat
Ne zaman diskalifiye olmuşum, hiç haberim yok@drcivanim98 ah canım sen diskalifiye olmuşsun niye söylemiyosun listeye giremezsin kiiiiZipzip- diskalifiye olan üye hiç bı sekilde listeye giremiyordu dimi
Oylama ile donebilir ama genelde kabul edilmiyor bu oylamalar canim@drcivanim98 ah canım sen diskalifiye olmuşsun niye söylemiyosun listeye giremezsin kiiiiZipzip- diskalifiye olan üye hiç bı sekilde listeye giremiyordu dimi
TeşekkürlerGeçmiş olsun csnim yaparsın sen ne güzel demişsin yeyerek motive olmayacağım diye
Kız ne bileyim o tamamen aklımdan çıkmışNe edin çocuğu eve mi bağlıyım sen dur ben bı yuruyup gelcem diyeama yarın beni kimse tutamaz ben alarm kurdum da olurda gelmezsen listeye bakın he
Canım bak farkı 100 ile çarpıyoruz 0.2×100=20Günaydın 66 dan 65,8 e düşmüşüm pazartesi başladım dün gece tartıldım. 4 günde 200 gramcık.
66/65,8/0,2/1,51
Hesapladım ama bu ne hiç anlamadım.
Canım bak farkı 100 ile çarpıyoruz 0.2×100=20
20 / geçen haftaki kilon 66= 0.30
Anladım farkı 100 ile çarpıp çıkan sonucu geçen haftaki kiloma bölüyorum.
66/58,8/0,2/%0.30 oldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?