- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.781
Bu hafta 3. Olduuukkve ben kendimi mezun etmeyi unuttum
Komplo kürdün bana
Ben diyecektim ama herhalde vazgeçti diye demedim
Malesef canım izin işi sırayla en azından Şiran gelene kadar cumalari bildriim yapmaya çalış işlerin varsa idare ediyoruz zatenKaptanım çok üzgünüm annemlerde yim maalesef yazamadım evi boya yapıyoruz internetleride yok.
İzne ayırırmısın beni eve gidin düzgünce girebilirim.
Hepiniz Allah'a emanet olun.
Yani azcik fark ettiAaa yazsanaa ben yazidminsan motive oluyo bak incelmissin işte
Azıcık miii 2 beden diyosunYani azcik fark ettibakalım pazartesi ise baslicam fark edecekelr mi
Kolay gelsin canım görüşmek üzere kendine iyi bakKaptanım çok üzgünüm annemlerde yim maalesef yazamadım evi boya yapıyoruz internetleride yok.
İzne ayırırmısın beni eve gidin düzgünce girebilirim.
Hepiniz Allah'a emanet olun.
Fark edilmez mi 2 beden maşallahAzıcık miii 2 beden diyosun
Azıcık öyle oldu herhalde neyse biraz daha bizimlesinKomplo kürdün bana
Malesef canım izin işi sırayla en azından Şiran gelene kadar cumalari bildriim yapmaya çalış işlerin varsa idare ediyoruz zaten
Neden amaa nedeeeeeennn nereye gitcen yasaaaahhh vaarrrGünaydın kızlar bugun pek fazla giremeyebilirim öpüldünüz
Bu arada ölçü almak gerçekten motive ediyor önceki diyet deneyimimde de alıyordum ama not olarak yazmiyordum 3 aydır not alıyorum her ay nereden nereye geldiğimi görünce baya iyi hissettiriyor
Bahçe işleri vardı canım birazNeden amaa nedeeeeeennn nereye gitcen yasaaaahhh vaarrr
Ay en sevdiğim keşke bahçeli bı evim olsa yaaa insta da nergisyaziltas diye bı kadin var o kadar güzel bahçesi var ki bakıp bakıp ozeniyomBahçe işleri vardı canım biraz
Bende severim küçük bahçe içinde çeşit çeşit ama az az meyve sebze ama bu o türden değil biraz çok neyse kalori yakıyorum diye avutuyorum kendimi napimAy en sevdiğim keşke bahçeli bı evim olsa yaaa insta da nergisyaziltas diye bı kadin var o kadar güzel bahçesi var ki bakıp bakıp ozeniyom
Ayy bizimde küçükken çilek bahçemiz vardı sıra sıra ucu bucağı yok hep kaciyodum iştenBende severim küçük bahçe içinde çeşit çeşit ama az az meyve sebze ama bu o türden değil biraz çok neyse kalori yakıyorum diye avutuyorum kendimi napim
Hah işte aynısındanAyy bizimde küçükken çilek bahçemiz vardı sıra sıra ucu bucağı yok hep kaciyodum iştensevmem öyle sürekli aynı şey akşama kadarrrrr
Akşam gündüz ki gunahlsrina af dilemek gibi olmuşEki Görüntüle 2642133 spor tam
Menüm sabah 10.00 az yağda patates pizzası zeytin peynir bı çay kaşığı bal glaeta küçük 10 adet
12.00 dört sarma
14.00 kahve eti Karam gurme
16.00 500 ml sodalı limonlu ayran
17.30 bı kase yogrtlu tarçınlı yulaf ezmesi ve çorba bir litre su içildi iki ltireye tamamlarım
En kötüsü tütün işçiliği çocukluğumu yediler o tarlalardaHah işte aynısından
Ben hep şehirde yaşamış biri olarak asla köy ve şehir ayrımı yapmadım derdim köyle değil işte burada kızlar biliyor durumumu elti ile altlı üstlü ve üstelik ortak tam anlamıyla ortak bir gelir ile oturmakla hayatımın hatasını yaptım ve artık burayı altın olsa sevmem sırf bu yüzden köye karşı bı fobi gibi bişey oluştu bendeEn kötüsü tütün işçiliği çocukluğumu yediler o tarlalardao sebeple köy bile sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?