- 4 Ocak 2020
- 2.223
- 6.004
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.761
Aynen muhtemelen öle olacak diye girmediTm kuzum yoksa bildirimsiz izine ayrıldı yazcaz ona bu hafta izin sırası ondaydi
Uyanıklık yaptı diyosunAynen muhtemelen öle olacak diye girmedi
Ahaha yok canim yellow yapmaz öleUyanıklık yaptı diyosun
Alarm kurdum gerçekten***14.TAKİM 676.Etap***
Luluuu94 (52.8/52.6/0.2/0.38%)
Pinarbartu (55/54.3/0.7/%1.27)
tgb1907 (66/65.5/0.5/%0.76)
fit blonde (62.5///)bildirimde bulunmadi
mochachocolate(56.7///%)sabit
Caroline84 (87.4//)bildirimde bulunmadi
Pamukprncess(63.5/63.2/0.3/%0.47)
zuzuzuzu 1234 (76.4/76.2/0.2/%0.26)
14.takim ortalaması:%0.392
Kizlar bildirim.yapmadiig icin bildirim.yapmadi olarak yazdim canimAlarm kurdum gerçektenbizim normalde pazarımız cumartesi günü şu yasaktan dolayı cuma aciliyo oraya git gel yetişemiyorum öncesinde de kizlar bildirim yapmadı
Sağol kuzum fit blone u izine ayircaktm bildirim yapmasını bekliyodum yazmak için haftaya ayiririz artık ve ben gerçekten alarm kurdum haftaya atlanan imkansizKizlar bildirim.yapmadiig icin bildirim.yapmadi olarak yazdim canim
Paylasimda yazdin kabul ederlerse ayirabilirsin canimSağol kuzum fit blone u izine ayircaktm bildirim yapmasını bekliyodum yazmak için haftaya ayiririz artık ve ben gerçekten alarm kurdum haftaya atlanan imkansiz
Ben niye 600 gram veremiyorum yawwwDemeknki yemesn daha çok gidicekmisss bende baklava yemiş bulundm yoksa daha çok vericektim
Aslında vermen lazjmdi ama niye böyle oldu kiBen niye 600 gram veremiyorum yawww
Hiç bir fikrim yok çok yavaş ya galiba metobolizmam nerde ise her gün Spor yapıyorum yediklerime yazıyorum fazla kaçırmamak için elimden geleni yapıyorum anlamadım gitti sporu mu fazla yapıyorum acaba yaAslında vermen lazjmdi ama niye böyle oldu ki
Ölçülerini yazdın mı olcuyo musun inceliyosundr belkide aslında emzirirken çabuk gider amaHiç bir fikrim yok çok yavaş ya galiba metobolizmam nerde ise her gün Spor yapıyorum yediklerime yazıyorum fazla kaçırmamak için elimden geleni yapıyorum anlamadım gitti sporu mu fazla yapıyorum acaba yakasa mi çevriliyor
Bak onları yazmadım ben ki evet pantolon aldım iki beden küçük aldimÖlçülerini yazdın mı olcuyo musun inceliyosundr belkide aslında emzirirken çabuk gider ama
Aaa yazsanaa ben yazidmBak onları yazmadım ben ki evet pantolon aldım iki beden küçük aldimdoğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?