Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Instagram da paylaşmıyor canım videoları YouTube da kanalına bakarsan daha iyi olur

Afiyet olsun canısı
Teşekkürler canım
Bazen işi ciddiye aldığının göstergesi oluyor galiba diyetisten e gitmek. Öyle bir ileri iki geri moral bozucu emekler boşa gidiyor. İllaki rahatsızlıklarını göz önünde bulundurarak diyet hazırlar ve verirsin sende
Canım benim senin menülerimde gördüğüm akşamları bozuyodun şimdi süper
O kadar doğru ki bu dediğin kahvaltı öğlen iyi gibi ama akşam mutlaka bozacak bişey oluyordu
Sağol canım sporda veriyormu benim en ozendigim spor Instagram da ergin kırbaç ve eşi var gerçi onlar diyetisyen değil ama spor ve motivasyon herhalde öncelikleri harika sonuçlari var
Spor olarak pump it up yaptığımı söyledim devam dedi

Geçmiş olsun kaptan P Pinarbartu
Menü sabah haşlanmış yumurta lor peyniri iki kaşık, iki ceviz yeşillik, domates salatalık
Ara kuru kayısı
Öğlen iki et köfte 4 kaşık pilav yeşillik
Ara bir fincan leblebi
Akşam kabak çorbası ve sac kavurma yarım porsiyon , ayran
Spor 2 km yürüyüş su 2 lt

Kızlar menum
Sahur çay ksvurmali yumurta az yağda domates saltalok peynir bir litre su
İftar eriste çorba fırında mantarlı patlıcan ve patatesli yemek bol slaata çok az ekemk bir buçuk litre su spordan önce şekersiz kehve içtim bir yerde denk geldim spordan önce şekersiz khave yada filtre kahve için dendi şimdi spor bitti 65 dk yeşil çayımı içip yatacağım

Öğlen fazla olmuş sanki diğerleri guzelll
Kuzum oruç tutuyo musun ben geçen sene tutmamistim sütü etkiler diye iftar biraz çok olma gibi ama insan acıkınca herşeyden yemek istiyo

Öğlen fazla olmuş sanki diğerleri guzelll

Kuzum oruç tutuyo musun ben geçen sene tutmamistim sütü etkiler diye iftar biraz çok olma gibi ama insan acıkınca herşeyden yemek istiyo
Diyetisyen çok beğendi tatlım ona uyuyorum ben

Menün güzel oldugu için pilav tolere edilebilir canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım menün güzel kahve spordan önce içilmesi dahamı faydalı canım bende öyle yapayım aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…