• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim canım teşekkür ederim bizde çocukla uğraşıyoruz tüm gün haklısın ☺ süpersin ne güzel gitmiş tebrikler 🥰🧿

🥰☺ insan araştırdıkça hergün yeni bişey öğreniyor iyi oluyor kuzum👌 ben geçenlerde denk geldim o adama ama onun doğru düzgün spor videosu paylaşımını görmedim o hep zayıflattıklarını daha çok koymuş.Tabiki reklamını hepsi yapıyor yapacak ama ücretsiz video paylaşımı inanılmaz az yok gibi bişey geldi bana ondan takibe almadım onu
Instagram da paylaşmıyor canım videoları YouTube da kanalına bakarsan daha iyi olur

Afiyet olsun canısı
Teşekkürler canım
Canım olsun bi inançla başlamışsın hiç moralimi bozma.
Eninde sonunda gidecek benim durumum biraz farklı Pkos haşimoto insülin var ya.
Bende Ramazanı bekliyorum.
Eşime dalga geçiyor diyetisyene gitcem diye ama olsun umrumda degil bide ben önceden kilo vermelerimde hep sporda gitmiştim.
Zumba favorim
Bazen işi ciddiye aldığının göstergesi oluyor galiba diyetisten e gitmek. Öyle bir ileri iki geri moral bozucu emekler boşa gidiyor. İllaki rahatsızlıklarını göz önünde bulundurarak diyet hazırlar ve verirsin sende
Canım benim senin menülerimde gördüğüm akşamları bozuyodun şimdi 👍 süper
O kadar doğru ki bu dediğin kahvaltı öğlen iyi gibi ama akşam mutlaka bozacak bişey oluyordu
Sağol canım sporda veriyormu benim en ozendigim spor Instagram da ergin kırbaç ve eşi var gerçi onlar diyetisyen değil ama spor ve motivasyon herhalde öncelikleri harika sonuçlari var 🙂
Spor olarak pump it up yaptığımı söyledim devam dedi
@kaptinn @magickk geçmiş olsun kızlar

Pamukprncess Pamukprncess listeleri uygular hedefe kitlenip azimle vazgeçmeden ben bunu yapıcam diye kafana koyarsan kesinlikle 3ayda 55 rahatlıkla olursun 👍
İnşallah canım
Luluuu94 Luluuu94 inst da çok var uzaktan eğitim ile zayıflatan spor hocaları canım aynen 👍 onlar da şekillenme sıkılaşma vucudu şekle sokma odaklı ilerliyorlar ondan spor ön planda görünüyor ama onlarda hep diyorlar bu işin temeli beslenme diye canım onun için program ile birlikte beslenme programıda veriyorlar onların ki spora uygun ve zayıflamayı sağlıycak kaloride olan sağlıklı beslenme listesi oluyor canım .Benim de taki0 ettiğim çeşitli antrönòrler vs. Var ama o konuda favorim healthypoodle canım onada bir göz at burcu ve tubiyede demiştim onlarda bayadır takip etmeye başladılar hatta arada yapmaya çalışıyoruz o ücretli eğitim verme dışında da baya faydalı ücretsiz olarak da çok fazla ve faydalı videolar paylaşıyor canım mutalaka bir göz at derim healthypoodle bu kadın
Eki Görüntüle 2633640

Geçmiş olsun kaptan P Pinarbartu
Menü sabah haşlanmış yumurta lor peyniri iki kaşık, iki ceviz yeşillik, domates salatalık
Ara kuru kayısı
Öğlen iki et köfte 4 kaşık pilav yeşillik
Ara bir fincan leblebi
Akşam kabak çorbası ve sac kavurma yarım porsiyon , ayran
Spor 2 km yürüyüş su 2 lt

Kızlar menum
Sahur çay ksvurmali yumurta az yağda domates saltalok peynir bir litre su
İftar eriste çorba fırında mantarlı patlıcan ve patatesli yemek bol slaata çok az ekemk bir buçuk litre su spordan önce şekersiz kehve içtim bir yerde denk geldim spordan önce şekersiz khave yada filtre kahve için dendi şimdi spor bitti 65 dk yeşil çayımı içip yatacağım

Menü sabah haşlanmış yumurta lor peyniri iki kaşık, iki ceviz yeşillik, domates salatalık
Ara kuru kayısı
Ara bir fincan leblebi
Öğlen fazla olmuş sanki diğerleri guzelll
Kızlar menum
İftar eriste çorba fırında mantarlı patlıcan ve patatesli yemek bol slaata çok az ekemk bir buçuk litre su spordan önce şekersiz kehve içtim bir yerde denk geldim spordan önce şekersiz khave yada filtre kahve için dendi şimdi spor bitti 65 dk yeşil çayımı içip yatacağım
Kuzum oruç tutuyo musun ben geçen sene tutmamistim sütü etkiler diye iftar biraz çok olma gibi ama insan acıkınca herşeyden yemek istiyo 😁

Öğlen fazla olmuş sanki diğerleri guzelll

Kuzum oruç tutuyo musun ben geçen sene tutmamistim sütü etkiler diye iftar biraz çok olma gibi ama insan acıkınca herşeyden yemek istiyo 😁
Diyetisyen çok beğendi tatlım ona uyuyorum ben

Ara kuru kayısı
Ara bir fincan leblebi
Menün güzel oldugu için pilav tolere edilebilir canım afiyet olsun👍😋

Kızlar menum
Afiyet olsun canım menün güzel kahve spordan önce içilmesi dahamı faydalı canım bende öyle yapayım aklımda bulunsun🏃‍♀️☕

20200512_040039.jpg

Sahur
Kaşarlı omlet
Zeytin kaşar peynir
Ceviz fındık fıstık
Muz 2 hurma
Marul
20200512_200152.jpg

İftar
1 kase nohut yemeği
Azıcık didilmiş tavuk
Yoğurtlu semizotu