- 4 Ocak 2020
- 2.201
- 5.978
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.261
Günaydın kizlaaarrr 2 gündür baş agrisiyla uğraşıyorum doğru düzgün ugrayamadim k bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlaaarrr 2 gündür baş agrisiyla uğraşıyorum doğru düzgün ugrayamadim k bakmayın
Geçmiş olsun canım benimde başım ağrıyor iki gündür birde diş ağrısı var antibiyotik içiyorum bir yandan bakalım iki gün sonra bitecek inşallahGünaydın kizlaaarrr 2 gündür baş agrisiyla uğraşıyorum doğru düzgün ugrayamadim k bakmayın
Çok geçmiş olsun disciler açıldı mi bnmde arada zonkluyoda bı şekilde bastirmaya çalışıyorum 2 de kırık dişim var şu virüs bitse yaptircam hepsiniGeçmiş olsun canım benimde başım ağrıyor iki gündür birde diş ağrısı var antibiyotik içiyorum bir yandan bakalım iki gün sonra bitecek inşallah
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlaaarrr 2 gündür baş agrisiyla uğraşıyorum doğru düzgün ugrayamadim k bakmayın
geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım benimde başım ağrıyor iki gündür birde diş ağrısı var antibiyotik içiyorum bir yandan bakalım iki gün sonra bitecek inşallah
Bizim burada açık canım özel dişçi ama belli saatler bende gidip gitmemek arasinda kararsiz kalmıştım dayanamadim kırılmış ve iltihaplı o yüzden gittimÇok geçmiş olsun disciler açıldı mi bnmde arada zonkluyoda bı şekilde bastirmaya çalışıyorum 2 de kırık dişim var şu virüs bitse yaptircam hepsini
geçmiş olsun canım
Teşekkürler kızlarkaptinn magickk geçmiş olsun kızlar
Pamukprncess listeleri uygular hedefe kitlenip azimle vazgeçmeden ben bunu yapıcam diye kafana koyarsan kesinlikle 3ayda 55 rahatlıkla olursun
Luluuu94 inst da çok var uzaktan eğitim ile zayıflatan spor hocaları canım aynen onlar da şekillenme sıkılaşma vucudu şekle sokma odaklı ilerliyorlar ondan spor ön planda görünüyor ama onlarda hep diyorlar bu işin temeli beslenme diye canım onun için program ile birlikte beslenme programıda veriyorlar onların ki spora uygun ve zayıflamayı sağlıycak kaloride olan sağlıklı beslenme listesi oluyor canım .Benim de taki0 ettiğim çeşitli antrönòrler vs. Var ama o konuda favorim healthypoodle canım onada bir göz at burcu ve tubiyede demiştim onlarda bayadır takip etmeye başladılar hatta arada yapmaya çalışıyoruz o ücretli eğitim verme dışında da baya faydalı ücretsiz olarak da çok fazla ve faydalı videolar paylaşıyor canım mutalaka bir göz at derim healthypoodle bu kadın
Eki Görüntüle 2633640
Cicoukla anca yazabildim nasılsın iyi misinHerkes nerde ?
Coook geçmiş olsun ağrı yapmaz inşallah bı daha ben sonuna kadar dayanicam ,Bizim burada açık canım özel dişçi ama belli saatler bende gidip gitmemek arasinda kararsiz kalmıştım dayanamadim kırılmış ve iltihaplı o yüzden gittim
Bı bakayım canım sağolkaptinn magickk geçmiş olsun kızlar
Pamukprncess listeleri uygular hedefe kitlenip azimle vazgeçmeden ben bunu yapıcam diye kafana koyarsan kesinlikle 3ayda 55 rahatlıkla olursun
Luluuu94 inst da çok var uzaktan eğitim ile zayıflatan spor hocaları canım aynen onlar da şekillenme sıkılaşma vucudu şekle sokma odaklı ilerliyorlar ondan spor ön planda görünüyor ama onlarda hep diyorlar bu işin temeli beslenme diye canım onun için program ile birlikte beslenme programıda veriyorlar onların ki spora uygun ve zayıflamayı sağlıycak kaloride olan sağlıklı beslenme listesi oluyor canım .Benim de taki0 ettiğim çeşitli antrönòrler vs. Var ama o konuda favorim healthypoodle canım onada bir göz at burcu ve tubiyede demiştim onlarda bayadır takip etmeye başladılar hatta arada yapmaya çalışıyoruz o ücretli eğitim verme dışında da baya faydalı ücretsiz olarak da çok fazla ve faydalı videolar paylaşıyor canım mutalaka bir göz at derim healthypoodle bu kadın
Eki Görüntüle 2633640
Kızlar merhaba kilo bildirimi yapıyorum ve coook mutluyum 76.500 gördüm şükürler olsun 600 gram gitmiş cumadan bu güne
iyiyim canım teşekkür ederim bizde çocukla uğraşıyoruz tüm gün haklısın ☺ süpersin ne güzel gitmiş tebriklerCicoukla anca yazabildim nasılsın iyi misin
☺ insan araştırdıkça hergün yeni bişey öğreniyor iyi oluyor kuzum ben geçenlerde denk geldim o adama ama onun doğru düzgün spor videosu paylaşımını görmedim o hep zayıflattıklarını daha çok koymuş.Tabiki reklamını hepsi yapıyor yapacak ama ücretsiz video paylaşımı inanılmaz az yok gibi bişey geldi bana ondan takibe almadım onuBı bakayım canım sağol
Aynen canım beslenme bu işin temeli tabiki de benim dediğim ciftinde var YouTube kanalı oradan sürekli tüyolar ve spor videoları paylaşıyor ben yapıyorum sürekli istersen sende onlara bak ergin kırbaç eşi fitbianne
Maşallah canım ne güzel gitmiş öyleKızlar merhaba kilo bildirimi yapıyorum ve coook mutluyum 76.500 gördüm şükürler olsun 600 gram gitmiş cumadan bu güne
Afiyeteler olsun canımBugun oruçlu değilim o yüzden yemeğimi erkenden yedim oh bı daha da çay su fln bugünü iyi kapattım
Evet çok şükürMaşallah canım ne güzel gitmiş öyle