- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.301
Kaç hedefinn valla üç kilo filansa değer 1 aylık alabilirsin kısa sürede verirsinAy keşke bnde yapabilsem yaa intiyacim var ama az kilom kaldı verdiğim paraya yazık olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç hedefinn valla üç kilo filansa değer 1 aylık alabilirsin kısa sürede verirsinAy keşke bnde yapabilsem yaa intiyacim var ama az kilom kaldı verdiğim paraya yazık olcak
Sporcu birisinden dinledim canım spordan önce şekersiz türk hkahvesi yada flitre kahve dediAfiyet olsun canım menün güzel kahve spordan önce içilmesi dahamı faydalı canım bende öyle yapayım aklımda bulunsun
Seviyorum da yapamıyorum ,
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?Günaydın kizlaaarrr 2 gündür baş agrisiyla uğraşıyorum doğru düzgün ugrayamadim k bakmayın
Canım dikkat et kendine en çok dişten kapılabiliyormuş virüs.Bizim burada açık canım özel dişçi ama belli saatler bende gidip gitmemek arasinda kararsiz kalmıştım dayanamadim kırılmış ve iltihaplı o yüzden gittim
Çok güzel maşallah nazar değmesin canım benimKızlar merhaba kilo bildirimi yapıyorum ve coook mutluyum 76.500 gördüm şükürler olsun 600 gram gitmiş cumadan bu güne
Ben çok begeniyorum onlar kadar yapamasamda elimden geleni yapıyorum.Bı bakayım canım sağol
Aynen canım beslenme bu işin temeli tabiki de benim dediğim ciftinde var YouTube kanalı oradan sürekli tüyolar ve spor videoları paylaşıyor ben yapıyorum sürekli istersen sende onlara bak ergin kırbaç eşi fitbianne
Cok sağol canım aminnnn,Çok güzel maşallah nazar değmesin canım benim
Evet canım açıklamalari falan çok güzel kısa ve öz yapabilene tabiBen çok begeniyorum onlar kadar yapamasamda elimden geleni yapıyorum.
Canım benim yaptığımla onlarınki pek benzemiyor ama nasıl terledigimi görsenEvet canım açıklamalari falan çok güzel kısa ve öz yapabilene tabi
Ah canım biri seni durdursun yahu seni kesecekse hafif tatlılar bitter çikolata falan yesen olmaz mı Lulu'cuğumKızlar biri beni durdursuuunnn
Regl öncesi acaip bı yeme atağı var yine ne var ne yok gerekli gereksiz yemek istiyorum
Çok garip ya regl biterkende hiç bir şey yemesem yine canım istemez mesela
Terlettiğine göre onlar kadar yapıyorsundur canım düzenli olunca alışıyon daha iyi yapıyorsun zamanla hareketleriCanım benim yaptığımla onlarınki pek benzemiyor ama nasıl terledigimi görsen
Yiyorum ama bilmiyorum ya bugun kabak yerim inşallah yarında hafif gecirirsem inşallah en azından sabit gelebilirimAh canım biri seni durdursun yahu seni kesecekse hafif tatlılar bitter çikolata falan yesen olmaz mı Lulu'cuğum
Yeme yeme ben sütlaç yiyeyim bari iki kaşık dedim Diyetisyen yok dedi ve ödem de gidince güzel kilo gittiKızlar biri beni durdursuuunnn
Regl öncesi acaip bı yeme atağı var yine ne var ne yok gerekli gereksiz yemek istiyorum
Çok garip ya regl biterkende hiç bir şey yemesem yine canım istemez mesela
çok sevindim canım tebrikler reglde olmuşsun onunla birlikte 2güne daha da düşecek cumaya kadar süper bir bir eksi gelir sendenRegl oldum veeeee harika haber sonunda 63 gördüm tam olarak 63.9 ama cumaya daha da iyi olur tabi