- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.321
Korktum şimdiCanım dikkat et kendine en çok dişten kapılabiliyormuş virüs.
Küçük kızım için gitcektik kabul etmediler ama aglıyor baya ne yapcaz bilmiyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korktum şimdiCanım dikkat et kendine en çok dişten kapılabiliyormuş virüs.
Küçük kızım için gitcektik kabul etmediler ama aglıyor baya ne yapcaz bilmiyorum?
Boşver ye gitsinKızlar biri beni durdursuuunnn
Regl öncesi acaip bı yeme atağı var yine ne var ne yok gerekli gereksiz yemek istiyorum
Çok garip ya regl biterkende hiç bir şey yemesem yine canım istemez mesela
HarikaRegl oldum veeeee harika haber sonunda 63 gördüm tam olarak 63.9 ama cumaya daha da iyi olur tabi
Duruma göre bakarsın canım kahve kuruyemiş maden suyu falan icmeyi dene canım tatlı isteğini keserYiyorum ama bilmiyorum ya bugun kabak yerim inşallah yarında hafif gecirirsem inşallah en azından sabit gelebilirim
Oh oh maşallah ödem gittikçe kilolar iniyor canımRegl oldum veeeee harika haber sonunda 63 gördüm tam olarak 63.9 ama cumaya daha da iyi olur tabi
Aynen canım çocukların hepsi bir sevinçle çıktılar herkes fotograf video atmış dışarıya hasret kalmışlar bir parka koşuşları var görmen lazım çok tatlılarOooh çıktık hava aldık geldik Bartu hemen uyudu eve gelince yemeğini zor yedirdim çocukların bünyesi temiz hava istiyo resmen
Burda gelinlik giymiş minik kız gördüm bayram gibiydi bugün ya cocuklsr cicili cicili çok guzeldilerAynen canım çocukların hepsi bir sevinçle çıktılar herkes fotograf video atmış dışarıya hasret kalmışlar bir parka koşuşları var görmen lazım çok tatlılar
Çocuklar bayram etti bugün desene canımBurda gelinlik giymiş minik kız gördüm bayram gibiydi bugün ya cocuklsr cicili cicili çok guzeldiler
Ay inşallah ya artık 64 bile görmek istemiyorum tartıda artık 62 görmek nasip olsun inşallahçok sevindim canım tebrikler reglde olmuşsun onunla birlikte 2güne daha da düşecek cumaya kadar süper bir bir eksi gelir senden
Banane ben söyleyeli yil oldu her hafta sayıkladım durdumKizlar peşin peşin söylüyorum sırayla izine ayriliyosunuz bı anda herkesi izine ayırmam aranızda kararlastirin ona göre
Evet tm sen aklımdasınBanane ben söyleyeli yil oldu her hafta sayıkladım durdum
Sen mi ben miBanane ben söyleyeli yil oldu her hafta sayıkladım durdum
Valla canım eğer kuralıyla çıkamıcaksam bildirimsiz kendi ayrıldı mı nasıl demiştin ya o şekilde ayır beni çünkü artıdayım ortalamayı etkilemek istemiyorumEvet tm sen aklımdasın
Tamam işte beraber kol kola giderizSen mi ben mi
Valla canım eğer kuralıyla çıkamıcaksam bildirimsiz kendi ayrıldı mı nasıl demiştin ya o şekilde ayır beni çünkü artıdayım ortalamayı etkilemek istemiyorum
Ay hanginiz di izne ayrilcak olan hatırlayamadım su annnnn magickkSen mi ben mi
Valla canım eğer kuralıyla çıkamıcaksam bildirimsiz kendi ayrıldı mı nasıl demiştin ya o şekilde ayır beni çünkü artıdayım ortalamayı etkilemek istemiyorum
Iki kişi birden izine ayrılamıyor mu yoksaAy hanginiz di izne ayrilcak olan hatırlayamadım su annnnn magickk