- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.241
Saol zuzu senin yürekten hisseden herkesin anneler günü kutlu olsunAnnnler gününüz kutlu olsun kızlar
150 aylık canmOnline ücreti ne kadar canım
Baktım kendin kendime zor oluyor bir de böyle deneyeyim dedim üç ay hemde artık 55 görürüm herhalde bu üç aydaTahmin ettim kuzum
Çok iyi yapmışsın canımçok iyi sonuç alırsın inşlh. Bizde 3arkadaş yapmştk bir ara schoner , @tgb1907 ve ben 3lü şekilde uygulamıştık iyi olmuştu. Onların verdiği listelerdeki malzemeler gerçekten çok pahalı oluyor haklısın çünki klasik şeyler yazmıyorlar hep değişk tarifler var. Bizimkinde chia tohumu , hibiskus çayı ,ananas vs. vs. idi onlarda malesef pahalı ürünler tabi ama ben tariflerin tadından ötürü zorlanmıştım artan chia ve hibuskus hala duruyor kullanmadım ama o listelerle tğb ve schoner harika kilo verdi canm özelden birbirimizide takip ettik o ara bende zor mor deyip onlara uydum o ara 2-3 kilo atmıştm gerçekten iyi verdiriyor uymak lazım
Her menüde tabak fotosu atıyorum yorumluyor filan haftada bir kilo fotosu atcam ama kısaca yazıp bırakıyor gazlamiyor sanki çok kişiyi takip ediyor ondan diyorumCanım online nasıl olcak?
Hani haftada bir gidip tartılıp yüzyüze görüşme gibi olcak mı?
Bende düşünmüyor degilim
Bugün regl oldum indi biraz şişlik senle de paylaşırım istersen listeyiİyi yapmışsın canım hayırlı olsun imkanım olsa bende isterdim benim yerimede uy lütfen listeye
Teşekkür ederim sen güzel bir sonuç alırsan bende düşüneyim150 aylık canm
Coook teşekkür ederimSaol zuzu senin yürekten hisseden herkesin anneler günü kutlu olsun
Efsane tabaklar çok güzel menüDün
Sahur
Eki Görüntüle 2633387
İftar
Eki Görüntüle 2633391
Eki Görüntüle 2633393
Sahur
Yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Ceviz
Eki Görüntüle 2633403
İftar
Taze fasulye
Salata
Cacık
1 litre limonlu tarçınlı su yeşilçay türkkahvesi sahura kadar suyu tamamlarım kızlar
Afiyet olsun canısıSabah bir haşlanmış yumurta iki kaşık lor, iki ceviz, yarım tb ekmeği bol yeşillik, domates salatalık
Ara bir portakal ve yeşil çay
Öğlen 4 kaşık pilav, 3 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık yoğurt
Ara erik badem
Akşam ot kavurma, kase mercimek çorbası, ayran ve iki közlenmiş biber
Spor 30 dk pump it su 2 lt
Saol canımEfsane tabaklar çok güzel menü
Canım ben ancak girebiliyorum bide beni zorluyor.Gurup coook sessizben menumu yazayım
Sahur çorba firinda tavuk salata fırında tavuk bı bitmedibir buçuk litre su
İftar eriste çorba salata türlü yemeği bir littr su
Az önce 60 dk sporumu yaptım
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum birazdan da yatarım herkese hayırlı sahurlar
Baktım kendin kendime zor oluyor bir de böyle deneyeyim dedim üç ay hemde artık 55 görürüm herhalde bu üç ayda
Her menüde tabak fotosu atıyorum yorumluyor filan haftada bir kilo fotosu atcam ama kısaca yazıp bırakıyor gazlamiyor sanki çok kişiyi takip ediyor ondan diyorum
Canım benim senin menülerimde gördüğüm akşamları bozuyodun şimdiSabah bir haşlanmış yumurta iki kaşık lor, iki ceviz, yarım tb ekmeği bol yeşillik, domates salatalık
Ara bir portakal ve yeşil çay
Öğlen 4 kaşık pilav, 3 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık yoğurt
Ara erik badem
Akşam ot kavurma, kase mercimek çorbası, ayran ve iki közlenmiş biber
Spor 30 dk pump it su 2 lt
Canım bende resim çekcektim güya yalan oldu bugün iftarı bile 10 dk sonra yapabildim durmadılar akşam.Dün
Sahur
Eki Görüntüle 2633387
İftar
Eki Görüntüle 2633391
Eki Görüntüle 2633393
Sahur
Yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Ceviz
Eki Görüntüle 2633403
İftar
Taze fasulye
Salata
Cacık
1 litre limonlu tarçınlı su yeşilçay türkkahvesi sahura kadar suyu tamamlarım kızlar
Olsun canım çektiğinde atarsın sahurdu temizlikti iftardır derken vakit kalmıyor nasıl zaman geçiyor anlamıyorumCanım bende resim çekcektim güya yalan oldu bugün iftarı bile 10 dk sonra yapabildim durmadılar akşam.
Sağol canım sporda veriyormu benim en ozendigim spor Instagram da ergin kırbaç ve eşi var gerçi onlar diyetisyen değil ama spor ve motivasyon herhalde öncelikleri harika sonuçlari varBugün regl oldum indi biraz şişlik senle de paylaşırım istersen listeyizaten her gün yazacağım :)
Teşekkürler canım doğru çoluk cocuk kadının işi hiç bitmiyorCanım ben ancak girebiliyorum bide beni zorluyor.
Maasallah canım nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?