- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.221
Ooooo Kaptan da burda imiş kaptan baktı titanik gibi batıyoruz , kendimi kurtarayım diip kaçdı mı acaba dedim ama neyse ki kaçmamışUyuyamiyorduuu uyutmuyorlardiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo Kaptan da burda imiş kaptan baktı titanik gibi batıyoruz , kendimi kurtarayım diip kaçdı mı acaba dedim ama neyse ki kaçmamışUyuyamiyorduuu uyutmuyorlardiiiii
amin canım amin gülen yüzümüz hiç solmasınsaol canım pulbiber karabiber sumak limon zeytinyağı baya severim baharatı ne elime geçerse atarım öyleAmin inşallah hepimizi
Yok canım hepimiz öyleyiz bende razman öncesi iki hafta üst üste 900grm - 800grm verdim harika gidiyorum derken ramazana bir girdik ki bir ileri iki geri debeleniyoruz resmen ama ramazanı yarıladık canım bitince rahat ederiz merak etme
Oofff yine efsane tabaklar özellik le en baştaki kahvaltı tabağına bayıldım avokada, çilek ,muz en sevdiklerim bir arada bu gidiş ile sen beni karataya başlatacaksın bu arada yarım avokadonun üzerine bir şeyler dökmüşsün gibi geldi canım ne idi merak ettim ?
ilk sayfada cardio olarak yazar onun puanı canım
uyumadjm yanlış anlaşılmasın şarjım bitmişti telefon kapanınca açmaya üşendim sabah uyudum akşam uyandım çok fena oluyo böyle olunca yemeği fln zor yetistirdim aha şimdi oturdum birazdn ezan okunckOoooo Kaptan da burda imiş kaptan baktı titanik gibi batıyoruz , kendimi kurtarayım diip kaçdı mı acaba dedim ama neyse ki kaçmamış
Bugün radikal bir kararla ve moral bozukluğu ile online diyetisyene başladım yarın başlıyoruz aslında. Regl olmadım ve yemedigim halde git gide fazla gösteriyor baskül peşinen aynı ilde olduğum diyetistene parayı da saydım üç aylık. Daha sıkı olur diye de online olmasını istedim listemi aldim alışverişimi de yaptım gıda o kadar pahaliki diyetisten masrafından daha fazla tuttuVermişsindir canım olduktan sonra ödemle birlikte gider kilocuklar
Online diyet iyi oluyor bende denedim çok kilo vermiştim kendi başına yapmakdan iyidir faydası olur mutlakaBugün radikal bir kararla ve moral bozukluğu ile online diyetisyene başladım yarın başlıyoruz aslında. Regl olmadım ve yemedigim halde git gide fazla gösteriyor baskül peşinen aynı ilde olduğum diyetistene parayı da saydım üç aylık. Daha sıkı olur diye de online olmasını istedim listemi aldim alışverişimi de yaptım gıda o kadar pahaliki diyetisten masrafından daha fazla tuttu
İyi yapmışsın canım hayırlı olsun imkanım olsa bende isterdim benim yerimede uy lütfen listeyeBugün radikal bir kararla ve moral bozukluğu ile online diyetisyene başladım yarın başlıyoruz aslında. Regl olmadım ve yemedigim halde git gide fazla gösteriyor baskül peşinen aynı ilde olduğum diyetistene parayı da saydım üç aylık. Daha sıkı olur diye de online olmasını istedim listemi aldim alışverişimi de yaptım gıda o kadar pahaliki diyetisten masrafından daha fazla tuttu
Hay maşallah biz az kalsın sahuru kaçırıyorduk son 15 dk alelacele bulduğumuzu yedik geri yat 5 te kalk 7 de öğlen bugun iki saat uyumuşum baş ağrısından ( normalde 1 saat uyurdum ) o bile çok geldi gözüme ki uyanınca suçlu hissettim kendimiuyumadjm yanlış anlaşılmasın şarjım bitmişti telefon kapanınca açmaya üşendim sabah uyudum akşam uyandım çok fena oluyo böyle olunca yemeği fln zor yetistirdim aha şimdi oturdum birazdn ezan okunck
Başka türlü nasi gecer zaman geç uyanma rağmen 8 saat vardı ezana sabah bı ara uyandm dedm 12 saat var pınar yat uyuHay maşallah biz az kalsın sahuru kaçırıyorduk son 15 dk alelacele bulduğumuzu yedik geri yat 5 te kalk 7 de öğlen bugun iki saat uyumuşum baş ağrısından ( normalde 1 saat uyurdum ) o bile çok geldi gözüme ki uyanınca suçlu hissettim kendimi
Online ücreti ne kadar canımBugün radikal bir kararla ve moral bozukluğu ile online diyetisyene başladım yarın başlıyoruz aslında. Regl olmadım ve yemedigim halde git gide fazla gösteriyor baskül peşinen aynı ilde olduğum diyetistene parayı da saydım üç aylık. Daha sıkı olur diye de online olmasını istedim listemi aldim alışverişimi de yaptım gıda o kadar pahaliki diyetisten masrafından daha fazla tuttu
Ahh evlenmeden bende çok uyurdum babamda kızardı bize şimdi bende uyuyamam herhalde o kadar çok Bartu uyuyormu ki oğlum en geç 8 de ( sahura uyanmış olsa bile ) anne uyan uykum bitti aydınlık olmuş zaten diye bağırıyor başımdaBaşka türlü nasi gecer zaman geç uyanma rağmen 8 saat vardı ezana sabah bı ara uyandm dedm 12 saat var pınar yat uyu
Şükür geç uyuyunca geç uyaniyo ama bugün 9 gibi uyudu erken uyanır sahura kslkmazsa kafamı dinliyorum şu an mis gibiyim birazdn kahvemi de yaparım oohhh bugün çıldırttılar beni baba oğul en son ezan vakti basbas bağırıyodum evdeAhh evlenmeden bende çok uyurdum babamda kızardı bize şimdi bende uyuyamam herhalde o kadar çok Bartu uyuyormu ki oğlum en geç 8 de ( sahura uyanmış olsa bile ) anne uyan uykum bitti aydınlık olmuş zaten diye bağırıyor başımda
Hayırlısı olsun canım faydasını göreceğine inanıyorum regl olmadın diye artı gözüküyordur ödemden hiç takılma tartıya hiç sorma herşey ateş pahası fırsatçılarda sağolsun iki katı oldu hersey ne diyelim sağlık olsun mecburen alınıyor canımBugün radikal bir kararla ve moral bozukluğu ile online diyetisyene başladım yarın başlıyoruz aslında. Regl olmadım ve yemedigim halde git gide fazla gösteriyor baskül peşinen aynı ilde olduğum diyetistene parayı da saydım üç aylık. Daha sıkı olur diye de online olmasını istedim listemi aldim alışverişimi de yaptım gıda o kadar pahaliki diyetisten masrafından daha fazla tuttu
Tahmin ettim kuzumuyumadjm yanlış anlaşılmasın şarjım bitmişti telefon kapanınca açmaya üşendim sabah uyudum akşam uyandım çok fena oluyo böyle olunca yemeği fln zor yetistirdim aha şimdi oturdum birazdn ezan okunck
Çok iyi yapmışsın canım çok iyi sonuç alırsın inşlh. Bizde 3arkadaş yapmştk bir ara schoner , tugbaFB ve ben 3lü şekilde uygulamıştık iyi olmuştu. Onların verdiği listelerdeki malzemeler gerçekten çok pahalı oluyor haklısın çünki klasik şeyler yazmıyorlar hep değişk tarifler var. Bizimkinde chia tohumu , hibiskus çayı ,ananas vs. vs. idi onlarda malesef pahalı ürünler tabi ama ben tariflerin tadından ötürü zorlanmıştım artan chia ve hibuskus hala duruyor kullanmadım ama o listelerle tğb ve schoner harika kilo verdi canm özelden birbirimizide takip ettik o ara bende zor mor deyip onlara uydum o ara 2-3 kilo atmıştm gerçekten iyi verdiriyor uymak lazımBugün radikal bir kararla ve moral bozukluğu ile online diyetisyene başladım yarın başlıyoruz aslında. Regl olmadım ve yemedigim halde git gide fazla gösteriyor baskül peşinen aynı ilde olduğum diyetistene parayı da saydım üç aylık. Daha sıkı olur diye de online olmasını istedim listemi aldim alışverişimi de yaptım gıda o kadar pahaliki diyetisten masrafından daha fazla tuttu
Bugün radikal bir kararla ve moral bozukluğu ile online diyetisyene başladım yarın başlıyoruz aslında. Regl olmadım ve yemedigim halde git gide fazla gösteriyor baskül peşinen aynı ilde olduğum diyetistene parayı da saydım üç aylık. Daha sıkı olur diye de online olmasını istedim listemi aldim alışverişimi de yaptım gıda o kadar pahaliki diyetisten masrafından daha fazla tuttu
Canım yüzyüze gibi diil sonuçta yüzyüze olunca senin kan tahlillerini ve analizini yapıp orada çıkan sağlık problemlerini ve kilo vermene engel olan vücut problemlerini hatta psikolojik problemlerini bilip ona göre senin vücuduna,psikolojine ve yaşam biçimine en uygun olacak şekilde senin bireysel diyetini belirliyor ve yağ,kas,kemik,su ölçümlerin ile gidişatının da doğru takibi yapılıyor onun ile online tabiki kıyaslanamaz canım senin zaten sağlık problemlerin vs. Var kesinlikle özel yüzyüze diyetisyenle doğru ilerlemeyi sağlarsın.online alma benceCanım online nasıl olcak?
Hani haftada bir gidip tartılıp yüzyüze görüşme gibi olcak mı?
Bende düşünmüyor degilim
Canım yüzyüze gibi diil sonuçta yüzyüze olunca senin kan tahlillerini ve analizini yapıp orada çıkan sağlık problemlerini ve kilo vermene engel olan vücut problemlerini hatta psikolojik problemlerini bilip ona göre senin vücuduna,psikolojine ve yaşam biçimine en uygun olacak şekilde senin bireysel diyetini belirliyor ve yağ,kas,kemik,su ölçümlerin ile gidişatının da doğru takibi yapılıyor onun ile online tabiki kıyaslanamaz canım senin zaten sağlık problemlerin vs. Var kesinlikle özel yüzyüze diyetisyenle doğru ilerlemeyi sağlarsın canım online alma bence
Evt canım kesinlikle doğal gıdalarda kilo aldırır sağlık durumumuza göre kişisel etkileyen faktörler var mesela arkadaşımda yüksek tansiyon çıkmıstı ve onun diyetisyeni sen tuz tüketirsen asla kilo veremezsin demişti ona sıfır tuz lu diyet vermişti . insülin direnci olanada patates vs. Yada sık sık yeme kötü etkiliyor mesela yine Kolestrolü olanın diyeti , şeker hastalığı olanın diyeti hepsi farklı ona göre hazırlanması lazım canım vitaminler bile normal sınırda diil ise kilo vermeye engel oluyor onlarıda veriyorlar değerlerini normal sınıra çekiyorlar zaten ozaman daha kolay kilo gidiyorCanım duygularımı dile dökmüşsün valla.
Şu virüs işi bitsinde aklımda bide ramazanda bitsin dikkat ediyorum ama kaç zamandır evdeyim bide bazen sahura kalkamıyorum.
İftarda yanlış bir şey yemiyorum ama saglıklı olan şeylerde fazla yenilince kilo aldırıyor.