• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu ---------------------
@Luluuu94---------------------
@magickk---------------------
blonde ambition blonde ambition ---------------------
Pamukprncess Pamukprncess ---------------------
@obezzto---------------------
@nefertityy---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 ---------------------
caroline84 caroline84 ---200---------------
M mochachocolate 250---------------
@tgb1907---------------------
@Verano_porteno---------------------
@diyetlikadn- ------------------
Bu hafta ki liste mi scaba

IMG-20200508-WA0041.jpeg
Benim sporum tamam 😍😍😍

Bi resimde bizden olsun hep M mochachocolate resimleri hoşuma gidiyordu.

Bide yürüyüş bandında 100 dk sonra 0 lıyor başa dönüyor.
Ben ramazanda kilo veremedim pek daha bi dikkatli olcam.
Muhteşem canım at tabii afiyetler olsun ramazanı yarıladık sayılır canım bayramdan sonra düzene girer 🤗

***14.TAKİM 673.ETAP***

Luluuu94 ( 53.8///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2/66.7/0.5/%0.74)
magickk (61.4///%)sabit
diyetlikadn (61.6//) sabit
fit blonde (62.5///) sabit
mochachocolate(57.7///)
Caroline84 (87.4//)sabit
Pamukprncess(64.6///) sabit
zuzuzuzu 1234 (62.9///%) 522.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 151'e bölündü.

14.takim ortalaması

zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 canım seni bugün listeye ekliycektik! bildirimin hala gelmedi kuzum bekliyoruz
M mochachocolate canım nerdesin ?
@tgb1907 dediğim çıktı kuzu 😂 senden başka kilo veren yok 😂 şampiyon sensin 🏆 ama lulu gelene kadar 😂
Geldim canım geç oldu ama🤗

Muhteşem canım at tabii afiyetler olsun ramazanı yarıladık sayılır canım bayramdan sonra düzene girer 🤗
Canım bi benmi böyleyim ramazana kadar iyi gitti sonra durdu.
Ben de şöyle yapcam kızıma okula giderken beslenme için örtü koyuyorum bende yiyceklerimi üstüne koyup öyle yiyecem onun dışına çıkmıycam.
Bundan sonra

Ben de şöyle yapcam kızıma okula giderken beslenme için örtü koyuyorum bende yiyceklerimi üstüne koyup öyle yiyecem onun dışına çıkmıycam.
Bundan sonra
Yok canım grupça öyleyiz 😄bir sabit oluyoz biraz veriyoz hop tekrar başa ramazanda almazsak oda bişey rakamlara takılmıyorum artık iyi fikir canım daha kontrollü yersin hem iyi olur 👍👍

Ay canım sen beni güldürdün allahta seni güldürsün😅
:KK48: Amin inşallah hepimizi :dua::KK200:
Bundan sonra
Yok canım hepimiz öyleyiz :KK51: bende razman öncesi iki hafta üst üste 900grm - 800grm verdim harika gidiyorum derken ramazana bir girdik ki :oops: bir ileri iki geri debeleniyoruz resmen ama ramazanı yarıladık canım bitince rahat ederiz merak etme ;)
Dün
Sahur
Eki Görüntüle 2632248
İftar
Eki Görüntüle 2632249
Eki Görüntüle 2632254
Bugün
Sahur
Haşlanmış yumurta
Zeytin Peynir
Avokado
Ceviz
Biber
Armut
Marul
Eki Görüntüle 2632255
İftar
Pide
Salata maydanoz acıbiber
Ayran
Eki Görüntüle 2632258
Maydanoz zencefil tarçınlı detoks suyu yaptım 1 bardak iftardan sonra içtim 1 bardakta sahurdan önce içerim
Oofff yine efsane tabaklar 😋 özellik le en baştaki kahvaltı tabağına bayıldım avokada, çilek ,muz :kk77: en sevdiklerim bir arada :KK72: bu gidiş ile sen beni karataya başlatacaksın 😂 bu arada yarım avokadonun üzerine bir şeyler dökmüşsün gibi geldi canım ne idi merak ettim ?
Bende Ergin Kırbaç yeni bir video atmış 23 dk onu yaptım.
Eşiyle birlikte yapıyorlar çok kolay gözüküyor onlar yaparken ben yaparken ölcem sanıyorum.
Hitt videosu bunu kaç ile çarpcaz.
ilk sayfada cardio olarak yazar onun puanı canım

Back