- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.121
O eskiden diCanim bugun deli spor yaptim insallah o etkilemez birazdan yazicam (gerci senin yaptigin sporlarin yaninda devede kulaktir ama)
Aynen sende onda cok guzel wc ye cikiyordun hemen icmeye basla cnm, bende dukan birasinda guzel veriyorum üseniyordum yapmayabugun yapabildim anca
Ben hepsini mi alsamBen maydanoz limonun bu kadar etki edecegini hic dusunmemistim, kayisi cayi alsan yada hurmada guzel etki ediyor
Wooww... hatta vayy vayy vayyy... sporlara gel hatta üstü kalsınlar falan varKizlar sporum:
bugün:
45 dk leslie fast : 135
30 dk eliptik bisiklet : 120
40 sumo squat : 16
100 twister : bunun puani yokbuda benden olsun
Toplam: 271 puan
Dün:
45 dk leslie fast : 135
15 dk cardio : 90
Toplam: 225 puan
Evet salonda oldumu süper oluyorAhahahahahSchonerDuft nasil sevmiyor dukan birasini bende onu anlamadim ooo biranin gercegini sevdigi icin zaaaaar
Bisikletimi salona getirdim cok iyi oldu hem film izledim hem yaptimalya durdurursa salonda artik burda kalir bende devamli yapabilirim
Aynen kesmez onu dukan amcanin birasıEvet salonda oldumu süper oluyorharika olmuş canım iyi yapmışsın
Doğru burcu normal bira varken dukan amcanınkini ne yapsın beğenmiyor tabi yerini tutmaz
Hurma zaten hergun oruç açarken yiyorum bir tane sahurda yemeyi bıraktım tabi bilmiyorum ya bi markete çıkınca alalım inşallah kayısı cayida bakalımBen maydanoz limonun bu kadar etki edecegini hic dusunmemistim, kayisi cayi alsan yada hurmada guzel etki ediyor
Canım hala aynıyım 57.7 olamadım bı turlu@zuzuzuzu1234 hedef kilon kaçtı bide kaç kiloyla başladın kuzu yazar mısın bu seferki başlangıcından bahsediyorum
Verano_porteno kuzu sen Gircek misin listeye ona göre bilgilerine bakayım
Giremiyorum canım 57.7 olmadan ve bugün 58.1 geldim***14.TAKİM 673.ETAP***
Luluuu94 ( 53.8///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)
diyetlikadn (61.6//)
fit blonde (62.5///)sabit
mochachocolate(57.7///%)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(64.6///%)
zuzuzuzu 1234 (77.9///%) yeni üye
14.takim ortalaması :
Verano_porteno canım sen listeye giricekmisin bu hafta?
Olsun canım önemli olan kilo vermekGiremiyorum canım 57.7 olmadan ve bugün 58.1 geldim
Tatlım sende 13mart da listeye girmişsin ve haftaya cuma 15mayıs olduğu için artık haftaya seni izne ayırabiliyoruz bilgin olsun***14.TAKİM 673.ETAP***
Luluuu94 ( 53.8///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)
diyetlikadn (61.6//)sabit
fit blonde (62.5///)sabit
mochachocolate(57.7///%)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(64.6///%)
zuzuzuzu 1234 (77.9///%) yeni üye
14.takim ortalaması :
Ne demek zuzucum iftardan sonra sahurdan yarım saat önce olur galibaYok çok severim zaten ikisini dene zaman kaç gün yapaiyim acaba iftardan sonra sahurdan sonra mı bı arada çok sağol verdiğin detoks için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?