How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım yorulmayınca uykuda gelmiyor düzende kalmıyor film izliyoz bir baktık saat 1 2 olmuş hadi sahuruda bekleyelim derken sabah ediyoz ne yapacaz böyle biz ya off🤷‍♀️
İşler açılsa belki düzelir ama iş olmayınca gecesi gündüzü ne karisiyo insanın
Ama sonuçta düzelecek yine Ramazan ayı bitince 😊😊
İnşallah kuzum düzelsin artık normal hayatı özledim 😂

Kizlar bu arada form maydanozlu limonlu cayini almistim wc ye inanilmaz etki ediyor wc problemi olanlar denesinler (cır cır oldum o derece 😂)
Banada kayısılı form çay öyle yapardı ya hakikaten ben onu niye unuttum ki hiç içmedim kaç aydır 🤦🏼‍♀️ bende takılı kaldım ya son gelen kilolar üstümüze yapışıp kaldı gitmiyor 😤 her yıl daha zor veriyor vucut onu anladım artık 1 kilo bile geri almamamız lazım bizim :(

Kizlar bu arada form maydanozlu limonlu cayini almistim wc ye inanilmaz etki ediyor wc problemi olanlar denesinler (cır cır oldum o derece 😂)
Sorma ya çok az eksideyim geçen cumadan beri ya 1 yada 2 defa gittim wcye dün maydanoz limon siktim iftardan hemen sonra içtim yok anam yok limon çok etki ediyordu oysaki 😔

Banada kayısılı form çay öyle yapardı ya hakikaten ben onu niye unuttum ki hiç içmedim kaç aydır 🤦🏼‍♀️ bende takılı kaldım ya son gelen kilolar üstümüze yapışıp kaldı gitmiyor 😤 her yıl daha zor veriyor vucut onu anladım artık 1 kilo bile geri almamamız lazım bizim :(
Aynen sende onda cok guzel wc ye cikiyordun hemen icmeye basla cnm, bende dukan birasinda guzel veriyorum üseniyordum yapmaya 🤦‍♀️ bugun yapabildim anca 🤣

Sorma ya çok az eksideyim geçen cumadan beri ya 1 yada 2 defa gittim wcye dün maydanoz limon siktim iftardan hemen sonra içtim yok anam yok limon çok etki ediyordu oysaki 😔
Ben maydanoz limonun bu kadar etki edecegini hic dusunmemistim, kayisi cayi alsan yada hurmada guzel etki ediyor

Back