- 4 Ocak 2020
- 2.204
- 5.982
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.101
İşler açılsa belki düzelir ama iş olmayınca gecesi gündüzü ne karisiyo insanınAynen canım yorulmayınca uykuda gelmiyor düzende kalmıyor film izliyoz bir baktık saat 1 2 olmuş hadi sahuruda bekleyelim derken sabah ediyoz ne yapacaz böyle biz ya off☹
İnşallah kuzum düzelsin artık normal hayatı özledimAma sonuçta düzelecek yine Ramazan ayı bitince
E girmişinOoofff internetimde problem var galiba yaaabir türlü kk ya giremiyorum
EvetE girmişin
Kizlar yarin cuma ve ben eksideyim yarinda öle olur insallahne kadar zorlandim 66 yi görmeye ya dukan birasi yaptim iftardan sonra basladim icmeye insallah direk 65 i görürüm
Banada kayısılı form çay öyle yapardı ya hakikaten ben onu niye unuttum ki hiç içmedim kaç aydırKizlar bu arada form maydanozlu limonlu cayini almistim wc ye inanilmaz etki ediyor wc problemi olanlar denesinler (cır cır oldum o derece)
Sorma ya çok az eksideyim geçen cumadan beri ya 1 yada 2 defa gittim wcye dün maydanoz limon siktim iftardan hemen sonra içtim yok anam yok limon çok etki ediyordu oysakiKizlar bu arada form maydanozlu limonlu cayini almistim wc ye inanilmaz etki ediyor wc problemi olanlar denesinler (cır cır oldum o derece)
Canım 78.800 başladım hedef 70 şu anlık içinzuzuzuzu1234 hedef kilon kaçtı bide kaç kiloyla başladın kuzu yazar mısın bu seferki başlangıcından bahsediyorum
Verano_porteno kuzu sen Gircek misin listeye ona göre bilgilerine bakayım
Canim bugun deli spor yaptim insallah o etkilemez birazdan yazicam (gerci senin yaptigin sporlarin yaninda devede kulaktir amahadi canım kır şeytanın bacağını
Aynen sende onda cok guzel wc ye cikiyordun hemen icmeye basla cnm, bende dukan birasinda guzel veriyorum üseniyordum yapmayaBanada kayısılı form çay öyle yapardı ya hakikaten ben onu niye unuttum ki hiç içmedim kaç aydırbende takılı kaldım ya son gelen kilolar üstümüze yapışıp kaldı gitmiyor her yıl daha zor veriyor vucut onu anladım artık 1 kilo bile geri almamamız lazım bizim
Ben maydanoz limonun bu kadar etki edecegini hic dusunmemistim, kayisi cayi alsan yada hurmada guzel etki ediyorSorma ya çok az eksideyim geçen cumadan beri ya 1 yada 2 defa gittim wcye dün maydanoz limon siktim iftardan hemen sonra içtim yok anam yok limon çok etki ediyordu oysaki
Allah razı olsun canım benimAfiyetler olsun canım hayırlı ramazanlar
Sorma canım aynıGünaydın kizlaarrr acayip uykum var geri uyucam galibadüzen fln kalmadı gece oturuyoz gündüz uyuyoz perişan olduk valla
Maasallah canım nazar değmesinKizlar yarin cuma ve ben eksideyim yarinda öle olur insallahne kadar zorlandim 66 yi görmeye ya dukan birasi yaptim iftardan sonra basladim icmeye insallah direk 65 i görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?