Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım yorulmayınca uykuda gelmiyor düzende kalmıyor film izliyoz bir baktık saat 1 2 olmuş hadi sahuruda bekleyelim derken sabah ediyoz ne yapacaz böyle biz ya off
İşler açılsa belki düzelir ama iş olmayınca gecesi gündüzü ne karisiyo insanın
Ama sonuçta düzelecek yine Ramazan ayı bitince
İnşallah kuzum düzelsin artık normal hayatı özledim

Kizlar bu arada form maydanozlu limonlu cayini almistim wc ye inanilmaz etki ediyor wc problemi olanlar denesinler (cır cır oldum o derece )
Banada kayısılı form çay öyle yapardı ya hakikaten ben onu niye unuttum ki hiç içmedim kaç aydır bende takılı kaldım ya son gelen kilolar üstümüze yapışıp kaldı gitmiyor her yıl daha zor veriyor vucut onu anladım artık 1 kilo bile geri almamamız lazım bizim

Kizlar bu arada form maydanozlu limonlu cayini almistim wc ye inanilmaz etki ediyor wc problemi olanlar denesinler (cır cır oldum o derece )
Sorma ya çok az eksideyim geçen cumadan beri ya 1 yada 2 defa gittim wcye dün maydanoz limon siktim iftardan hemen sonra içtim yok anam yok limon çok etki ediyordu oysaki

Aynen sende onda cok guzel wc ye cikiyordun hemen icmeye basla cnm, bende dukan birasinda guzel veriyorum üseniyordum yapmaya bugun yapabildim anca

Sorma ya çok az eksideyim geçen cumadan beri ya 1 yada 2 defa gittim wcye dün maydanoz limon siktim iftardan hemen sonra içtim yok anam yok limon çok etki ediyordu oysaki
Ben maydanoz limonun bu kadar etki edecegini hic dusunmemistim, kayisi cayi alsan yada hurmada guzel etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…