- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.081
İsimler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 250 | --- | --- | --- | --- | --- | |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | - | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Canım bu menüde karbonhidrat fazla olmuş sabah ekmek yemişsin güzelMenü sabah bir dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık çktahinpekmez
Ara bir avuç kuruyemiş
Öğlen 4 kaşık makarna cacık büyük kase
Akşam üç dilim pide ince, bir kase mercimek çorbası
Spor 30 dk pump su 2 lt ve sodalı limonlu ayran içiyorum şimdi
İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu --- --- --- --- --- --- --- Luluuu94 --- --- --- --- --- --- --- magickk --- --- --- --- --- --- --- blonde ambition --- --- --- --- --- --- --- Pamukprncess --- --- --- --- --- --- --- obezzto --- --- --- --- --- --- --- nefertityy --- --- --- --- --- --- ---
zuzuzuzu1234 --- --- --- --- --- --- --- caroline84 --- 200 --- --- --- --- --- M mochachocolate 250 --- --- --- --- --- @tgb1907 --- --- --- --- --- --- --- Verano_porteno --- --- --- --- --- --- ---
@diyetlikadn - --- --- --- --- --- ---
İsimler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| --- | 200 | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 250 | --- | --- | --- | --- | --- | |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | - | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Afiyetler olsun canım hayırlı ramazanlarPazartesi sahur yapamadım.
Salı iftar 1 kase sulu köfte, 2 kaşık sulu et, avuç içi kadar pide, 2 tane haşlanmış yumurta, salata 3 zeytin ve ceviz
Salı günü hiç halim yoktu sahur yok
Çarşamba 1 kepçe kırmızı mercimek, yarım kıymalı pide, 4 y. K ıspanak yogurt salata
Ara fit güllaç (şeker yerine hurma kullanılıyor)
Bugün çocukları tek başıma yıkadım baya beni zorladı.
Hayırlı ramazanlar görüşürüz
Durduyor kilo vermem sonra ara öğün atlayınca kendimi tutmam zor oluyor birazCanım bu menüde karbonhidrat fazla olmuş sabah ekmek yemişsin güzel
Öglende canın çektiyse makarnanın yanına salata ekleyebilirsin.
Akşam 1 kase mercimek eşittir 1 dilim ekmek
Sporu maasallah iyi yapıyorsun bu kadar emek veriyorsun karbonhidrat vücutta su tutar.
Bizde öyle yaaa nolcak bilmiyorum yani nerdeyse taaa sabah oluyor biz öyle yatıyoruzGünaydın kizlaarrr acayip uykum var geri uyucam galibadüzen fln kalmadı gece oturuyoz gündüz uyuyoz perişan olduk valla
Yok çok severim zaten ikisini deZuzucum soda seviyorsan ve ayran hoşuna gider tadı bence. Ben seviyorum tadını
Galiba bı düzenli benim oğlundan ötürü sabah altda n beri ayaktayım akşam 10 yatıyoruz oğlumlaGünaydın kizlaarrr acayip uykum var geri uyucam galibadüzen fln kalmadı gece oturuyoz gündüz uyuyoz perişan olduk valla
Ya bizim kız 00:00 dan önce yatağa gitmeyi kabul bile etmiyor ve şu sıra 01i bile bulmaya başladıGaliba bı düzenli benim oğlundan ötürü sabah altda n beri ayaktayım akşam 10 yatıyoruz oğlumla
Valaa öyle sabah yat öğlen kalk sonra bekle gece uyku gelsin ,Bizde öyle yaaa nolcak bilmiyorum yani nerdeyse taaa sabah oluyor biz öyle yatıyoruz
Ayy keşke bizimde öyle olsa en azından saatimiz belli olurduGaliba bı düzenli benim oğlundan ötürü sabah altda n beri ayaktayım akşam 10 yatıyoruz oğlumla
Aynen canım yorulmayınca uykuda gelmiyor düzende kalmıyor film izliyoz bir baktık saat 1 2 olmuş hadi sahuruda bekleyelim derken sabah ediyoz ne yapacaz böyle biz ya offGünaydın kizlaarrr acayip uykum var geri uyucam galibadüzen fln kalmadı gece oturuyoz gündüz uyuyoz perişan olduk valla
Aman en güzeli bu canım bizim ne yattığımız ne kalktığımız belliGaliba bı düzenli benim oğlundan ötürü sabah altda n beri ayaktayım akşam 10 yatıyoruz oğlumla
Evet en azından ise baslayincs zorlanmamAman en güzeli bu canım bizim ne yattığımız ne kalktığımız belli
Ama sonuçta düzelecek yine Ramazan ayı bitinceValaa öyle sabah yat öğlen kalk sonra bekle gece uyku gelsin ,
Ayy keşke bizimde öyle olsa en azından saatimiz belli olurdu
Benimki daha küçük olduğu için en geç 11 de yatıyor i yüzden biraz o konuda şanslıyım ama illa ki düzene girecek ramazan ayı bitinceYa bizim kız 00:00 dan önce yatağa gitmeyi kabul bile etmiyor ve şu sıra 01i bile bulmaya başladısonrasında da biz gece o saatte anca başbaşa kalma ve dinlenebilme şansı bulunca ve sinema filan başlatınca tabi 03ü buluyoruz uyku gelmedi ise hadi bitane daha başlatalım dersek artk 4 ü 5i buldugmuz olabiliyor gece gündüz kavramı karman çormon oldu bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?