- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.141
Tubimm eline sağlık kuzum etabı eklemişsin***14.TAKİM 673.ETAP***
Luluuu94 ( 53.8///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)
diyetlikadn (61.6//) sabit
fit blonde (62.5///) sabit
mochachocolate(57.7///%)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(64.6///%)
zuzuzuzu 1234 (62.9///%) 522.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 151'e bölündü.
14.takim ortalaması :
anam herkesler sabit***14.TAKİM 673.ETAP***
Luluuu94 ( 53.8///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)sabit
mochachocolate(57.7///)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(64.6///) sabit
zuzuzuzu 1234 (62.9///%) 522.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 151'e bölündü.
14.takim ortalaması :
P Pinarbartu canım izine ayrilabilirmiyim iki ay oldu diye düşünüyorum
***14.TAKİM 673.ETAP***
Luluuu94 ( 53.8///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)sabit
mochachocolate(57.7///)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(64.6///) sabit
14.takim ortalaması
anam herkesler sabithaftaya doluyor canım sanırım hepimizin
yok valla benden ramazanda bi yol olmaz ben bunu anladımsenden atak bekliyoruz canım kurtar listeyi
Aaaaa ciddimisin ben senden çok umutlu idim güzel spor yapmışdın dikkatte etmiştinyok valla benden ramazanda bi yol olmaz ben bunu anladımyesem valla gam yemeyecem biraz daha bekleyim yazarım kilomu
Azıcık sıkalım dişimizi o zamanmagickk Kuzum ben diyetlikadıninkine baktım 13martta birlikte girmişsiniz canım çarşamba günü 2.ayınız doluyor ve cuma günü izne ayrıla biliyorsunuz haftaya
Bende bu hafta doldu diye sevinmiştimanam herkesler sabithaftaya doluyor canım sanırım hepimizin
Keşke haftaya benimde dolsa keşkeBende bu hafta doldu diye sevinmiştim
Bilmiyorum canım daha ama o kadar çok eksi yoktur çok şükür bugün azda olsa wcye cikabildimKeşke haftaya benimde dolsa keşke
BuaradaLuluuu94 kaç oldu acaba
Magiccim millet gitti aya biz kaldık yaya diyorum
Ohh ohhh daha neolsunBilmiyorum canım daha ama o kadar çok eksi yoktur çok şükür bugün azda olsa wcye cikabildim
52 ye kadar daha yine 1 ay geçer herhalde bu gidişleOhh ohhh daha neolsunşaka bir yana bu arada bizim kızlara bakarken sanada baktım canım hedef kilonu soruyordun ya 52.0 imiş
Yok canım regl idim ya bu hafta ondan tutmadım52 ye kadar daha yine 1 ay geçer herhalde bu gidişlesen erken tartilmissin ya oruç değilmisin
Tabi canım kesin eksi çok yokturBilmiyorum canım daha ama o kadar çok eksi yoktur çok şükür bugün azda olsa wcye cikabildim
Lulu ya nazar değdireceğiz bu gidişleKeşke haftaya benimde dolsa keşke
BuaradaLuluuu94 kaç oldu acaba
Magiccim millet gitti aya biz kaldık yaya diyorum
Biz nazar değirene kadar ohoo ooo... ozamana mezun olmuş olurLulu ya nazar değdireceğiz bu gidişle
Valla eşle konusmadigim icin tatliydi cikolataydi uymuyorumAaaaa ciddimisin ben senden çok umutlu idim güzel spor yapmışdın dikkatte etmiştinama olsun canını sıkma devam et sen elbet düşecek, direnci kıracaksın kuzum. Ramazan zorluyor haklısın eşlerde evde o da kötü etkiliyor bizi birde stres hormonu kilo vermeye engel olur zaten
O kadar cok oluyor ki eksisi hepsini hemen bu hafta söylemiyorTabi canım kesin eksi çok yoktur
Benimde stresli iken öyle oluyor kuzum kilo veremiyorum şişiyorum bendeValla eşle konusmadigim icin tatliydi cikolataydi uymuyorumama stres fazlasiyla mevcut ondan sanirim valla hic bu kadar direnc yasamamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?