- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.061
Bana da söyler misin hangi deotkslari yaptığınızıBen sodalı ayran işine geri döneceğim galiba eskiden çok olumlu sonuç aldım , şimdi bakıyorum sadece diyet spor gitmiyor, eskiden detoks sulari daha çok içiyordum, suyu daha çok içiyordum, alternatif bir sürü değişik şey yapıyordum bu kadar sporu da yapmıyordum daha az ama haftada bir kilo veriyordum benim de moralim bozuldu dün artık
Tabi canım. Kahvaltıyi artık yaptım ama gece den başlayacagim. Bunu yapmadığın zaman yeşilçay , limon maydonoz naneyi suda 8 saat bekletip içebilirsin. Sodalı olan kesin güzel işe yarıyor insanda iştah bırakmıyorBana da söyler misin hangi deotkslari yaptığınızı
Bende yediğime pişman oldum.Olsun telafi edersen hemen bende nazik pasta ile savasiyoeum yesem mi yemesem mi diye
En iyi bağırsak temizliği olur diye düşündüm.Afiyet olsun telafi edersin canım kabak detoksumu faydalı olur mu ki acaba
Canım ya senin içinde sıkıntı. İnşallah azalır ama bana göre hiç azalacak gibi gelmiyor.ben iyiyim yeni normal hayatımıza alıştım evden hiç çalışamadım hep işyerine gelip gittim . allah şifa versin tüm hastlaraazalıyor dediler de acaba ne zaman son bulacak
çok şükür canım geçmiş olsun
tubi ödem ne durumda ödemden olbilir
İyi fikir canım bende detoks suyu yapayım iftar sahur arası gelir gider içerimKızlar nasıl gidiyorherkes yine tıkanmış ve bu durumda detoks yapmak iyi fikir aynen katılıyorum bende zaten regl im iyice tıkandım kurtulmamız lazım böyle olmaz bende yine hurma yapmaya karar verdim
ah bu insanlar akıllanmayacak canımBizim İnegöl'de iftar yemeği yapmışlar kalabalık virüs bulastirmislar birbirlerinebayilicam artık yaaaa bize Koca ramazanda bı kardeşim geldi de çocuğu baştan aşağı yikadm resmen bu millet niye bu kada rrahat
Kimse sadece kendine yapmiyo ki herkese olan oluyo kim bilir kaç kişinin hakkına girdiler kaç kişiye bulastirilar üzülüyorum hiç kurtulamicaz gibi geliyoah bu insanlar akıllanmayacak canımyasak olunca daha mı tatlı geliyor anlamıyorum iftarı şu durumda evlerinde ailenecek açsalar ne oluyor bu ısrar niye sağlık çalışanlarına üzülüyorum artık kendilerini düşünmeyenlerle uğraşıyorlar
Canım bizde Türkiye genelinde azalıyor diye sevinirken burası küçük yer Eşme de 60 kusur kişide çıkmış giriş çıkış kapatılmış falan bilmiyorum banada daha uzun sürecek gibi geliyorKimse sadece kendine yapmiyo ki herkese olan oluyo kim bilir kaç kişinin hakkına girdiler kaç kişiye bulastirilar üzülüyorum hiç kurtulamicaz gibi geliyo
Pes ya inanamıyorum bu insanlara evinizde açın işte iftarınızı bu sene ailenizle yapın ne var yani bu tip insanlara asla hakkımı helal etmiyorum çünkü özgürlüğümüzü kisitliyorlar kimsenin buna hakkı yokBizim İnegöl'de iftar yemeği yapmışlar kalabalık virüs bulastirmislar birbirlerinebayilicam artık yaaaa bize Koca ramazanda bı kardeşim geldi de çocuğu baştan aşağı yikadm resmen bu millet niye bu kada rrahat
Canım bizde Türkiye genelinde azalıyor diye sevinirken burası küçük yer Eşme de 60 kusur kişide çıkmış giriş çıkış kapatılmış falan bilmiyorum banada daha uzun sürecek gibi geliyor
Bugün vaka sayisi artmış inşallah bu ders olur da çıkmaz kimse evden gerçekten herkes dışını sıksa biticekPes ya inanamıyorum bu insanlara evinizde açın işte iftarınızı bu sene ailenizle yapın ne var yani bu tip insanlara asla hakkımı helal etmiyorum çünkü özgürlüğümüzü kisitliyorlar kimsenin buna hakkı yok
Canım bunu ksc gün yapacağım acabaTabi canım. Kahvaltıyi artık yaptım ama gece den başlayacagim. Bunu yapmadığın zaman yeşilçay , limon maydonoz naneyi suda 8 saat bekletip içebilirsin. Sodalı olan kesin güzel işe yarıyor insanda iştah bırakmıyor
Evet artmış inşallah ders aliriz artıkBugün vaka sayisi artmış inşallah bu ders olur da çıkmaz kimse evden gerçekten herkes dışını sıksa biticek
Bir Diyetisyen 5 gün kullan 2 gün ara tekrar 5 gün kullan yazmış canım sitede bende öyle yapacağımCanım bunu ksc gün yapacağım acaba
Zuzucum soda seviyorsan ve ayran hoşuna gider tadı bence. Ben seviyorum tadınıCanım bunu ksc gün yapacağım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?