How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sanırım biraz öyle oldu :KK70:
Nasılsın canım
iyi kuzum ne olsun işte can sıkıntısı 😂 sıkıntıdan gelip gidip adama sarıyorum yazık 😂
İyi kuzum sonuç negatif çıkmış serbestler beraat çıktı 😂
Ay gözünüz aydın kuzum 😀
Kizlar munumu yazayım
Sahur az yağda patates kavurması çay zeytin peynir bir litr su
İftar tavuk suyu çorba bı tane biber dolması cacık bir litre şu üç tane hurma beş galeta Eki Görüntüle 2630460 60 dk spor da tamam birazdan da yesik çay içip yatarım
🧿🧿🧿 maşallah canım

Ben bugün şekerin dibine vurdum. Sözde dün tatlı yemedim dedim. Teyzem ziyarete geldi. Beni mahvetti. Tatlılar poğaçalar bugün resmen yıllık yedim. Ben ne seviyorsam gitmiş almış gelmiş. Bugün ev temizliği bile yapmadım. Yarın iftarda sırf kabak mı yesem diyorum. Ay kafam çok karışık.

Ben bugün şekerin dibine vurdum. Sözde dün tatlı yemedim dedim. Teyzem ziyarete geldi. Beni mahvetti. Tatlılar poğaçalar bugün resmen yıllık yedim. Ben ne seviyorsam gitmiş almış gelmiş. Bugün ev temizliği bile yapmadım. Yarın iftarda sırf kabak mı yesem diyorum. Ay kafam çok karışık.
Olsun telafi edersen hemen bende nazik pasta ile savasiyoeum yesem mi yemesem mi diye

Afiyet olsun telafi edersin canım kabak detoksumu faydalı olur mu ki acaba 🤔🤨🙂

Sahur
Tereyağlı Yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz
Kefir
20200505_204452.jpg

İftar
Izgara tavuk et
Közlenmiş biber domates
Salata acıbiber
Ayran

Ya kizlar bende valla sabrettim ama pes edicem artik 😞 o kadar dikkat ediyorum giden 100,200 sonra bi bakiyorum oda geliyor 🤷‍♀️ valla anlamadim ramazanda diyeti birakacam artik 😞tatliya hasret kaldim, sporda yapiyorum kas oranim artiyor desem olcum cihazinda oda yok 🤷‍♀️
Zor giden kilolar koly kolay gelmez canım bendede öyle zoraki veriyorum ama bedenimdeki değişim tartıdakiden daha fazla tatlıyı çok seviyorsan ölçülü bir şekilde ye canım ramazanda zorluyor tabii diyetini degiştirebilirsin vücüdunu şaşırtman iyi olabilir🤗

Ya kizlar bende valla sabrettim ama pes edicem artik 😞 o kadar dikkat ediyorum giden 100,200 sonra bi bakiyorum oda geliyor 🤷‍♀️ valla anlamadim ramazanda diyeti birakacam artik 😞tatliya hasret kaldim, sporda yapiyorum kas oranim artiyor desem olcum cihazinda oda yok 🤷‍♀️
Aynı dert bende de var canim o her akşam spor yapiyoeum hiç aksatmiyorin dün pazartesi tartildim sabit e yediklerime de dikkat ediyorum ki buraya da yaziypeum yok ama gitmiyor

Peki nasıl baş edebikirim yani tartı da az gözükmek ıstuyoeumcartik
Ah canım kelin ilacı olsa başına sürermiş o misal benimki de :KK70:evde olmamız etkiliyor eskisi kadar özgürce gezip dolaşamıyoruz normal bir şekilde öyle olunca sinir stres etkiliyor en büyük etken o diye düşünüyorum ama sen inat et mutlaka direncini kıracan yavaş yavaş kilolarını verecen inanıyorum🤗

Ah canım kelin ilacı olsa başına sürermiş o misal benimki de :KK70:evde olmamız etkiliyor eskisi kadar özgürce gezip dolaşamıyoruz normal bir şekilde öyle olunca sinir stres etkiliyor en büyük etken o diye düşünüyorum ama sen inat et mutlaka direncini kıracan yavaş yavaş kilolarını verecen inanıyorum🤗
İnşallah çok sağol canm 🤲🏻🤲🏻

Doktoru iyi dediği için dikişleri alınmış. Bayramdan sonra tekrar kontrolü var. Birkaç kez akıntısı olabilir demişler. Fakat kadın oturamıyor. Sürekli yan yatarak baskı uygulamasını engelliyoruz.

Sağol canım. İkinci gün kabak tatlısı yapmıştı. Ondada ben oruçlu iken iştahım kapandığı için hiç yiyemedim. Fakat dün sinirden ya da üzüntüden canım tatlı istedi bir paket bademli çikolatayla bir tane albeni yedim.

Sağol canım. Sen nasılsın? Virüsün etkileri yavaş yavaş azalıyor diyorlar fakat anneannem hastanedeyken iki seferdir entübeli hasta getirmişler. sanırım cumartesi sabaha karşı gittiği günkü hasta ölmüş. Sen evden çalışmaya devam ediyorsun dimi?
ben iyiyim yeni normal hayatımıza alıştım evden hiç çalışamadım hep işyerine gelip gittim . allah şifa versin tüm hastlara :( azalıyor dediler de acaba ne zaman son bulacak
İyi kuzum sonuç negatif çıkmış serbestler beraat çıktı 😂
çok şükür canım geçmiş olsun
tubi ödem ne durumda ödemden olbilir

Back