How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar sabah hemşire geldi pansuman da sıkıntı var dedi. Gene ambulans hastane yollarına düştük. Ay ben burada bir türlü kilo vermeyi başaramadım.
Canım Rabbım şifalar versin.
Kilo vermesende Annen geldi ramazan nasıl tatlı yapılıyormu ona dikkat edebilirsin

Dün sahurdan önce 42 dk tempolu yürüdüm.
Sahur 2 yumurta ile menemen, biraz peynir, salatalık biber

Pazartesi iftar 1 hurma
1 kase lebeniye çorbası, 3 y. Kıymalı patates,
2 tane biber dolması
(şimdi şöyle bir özeleştiri yapayım çorbanın içinde pirinç var çok az suyuna 2 y. K kattım,
Patateste nişasta var, dolmayı annem yaptı
Kıyma, bulgur, pirinç var.
Zararsız gibi duruyor ama tam rejime uygun degil.
Ama öyle pide yemiyorum, makara vardı yemedim, üzerine tatlı vardı kekin üzerine muzlu muhallebili, çikolatalı sadece servis ettim)

Ara ögün 3 ceviz, 5 çilek, sade kahve

80 dk tempolu yürüdüm ama anlatamam öldüm.
Şimdi yeşil limonlu çay içiyorum.
Suyu da 9 bardak ölçtüm.
Hayırlı ramazanlar

Dün sahurdan önce 42 dk tempolu yürüdüm.
Sahur 2 yumurta ile menemen, biraz peynir, salatalık biber

Pazartesi iftar 1 hurma
1 kase lebeniye çorbası, 3 y. Kıymalı patates,
2 tane biber dolması
(şimdi şöyle bir özeleştiri yapayım çorbanın içinde pirinç var çok az suyuna 2 y. K kattım,
Patateste nişasta var, dolmayı annem yaptı
Kıyma, bulgur, pirinç var.
Zararsız gibi duruyor ama tam rejime uygun degil.
Ama öyle pide yemiyorum, makara vardı yemedim, üzerine tatlı vardı kekin üzerine muzlu muhallebili, çikolatalı sadece servis ettim)

Ara ögün 3 ceviz, 5 çilek, sade kahve

80 dk tempolu yürüdüm ama anlatamam öldüm.
Şimdi yeşil limonlu çay içiyorum.
Suyu da 9 bardak ölçtüm.
Hayırlı ramazanlar
Afiyet olsun allah kabul etsin canım bence o kadarda olur gayet güzel bir menü👍😋

20200504_033316.jpg

Sahur
Yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Salatalık domates
Ceviz fındık fıstık
Marul
İftar
Köfte
Salata
Turp roka tere
Ayran

Ay canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu hastaneye falanmı yatıracaklar😔
Doktoru iyi dediği için dikişleri alınmış. Bayramdan sonra tekrar kontrolü var. Birkaç kez akıntısı olabilir demişler. Fakat kadın oturamıyor. Sürekli yan yatarak baskı uygulamasını engelliyoruz.
Canım Rabbım şifalar versin.
Kilo vermesende Annen geldi ramazan nasıl tatlı yapılıyormu ona dikkat edebilirsin
Sağol canım. İkinci gün kabak tatlısı yapmıştı. Ondada ben oruçlu iken iştahım kapandığı için hiç yiyemedim. Fakat dün sinirden ya da üzüntüden canım tatlı istedi bir paket bademli çikolatayla bir tane albeni yedim.
Iyi geceler kızlar nasılsınız?
ucukgenclik ucukgenclik geçmiş olsun canım.
P Pinarbartu annenlerin durumu ne oldu
Sağol canım. Sen nasılsın? Virüsün etkileri yavaş yavaş azalıyor diyorlar fakat anneannem hastanedeyken iki seferdir entübeli hasta getirmişler. sanırım cumartesi sabaha karşı gittiği günkü hasta ölmüş. Sen evden çalışmaya devam ediyorsun dimi?

Back