How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben sodalı ayran işine geri döneceğim galiba eskiden çok olumlu sonuç aldım , şimdi bakıyorum sadece diyet spor gitmiyor, eskiden detoks sulari daha çok içiyordum, suyu daha çok içiyordum, yemeği daha çok yiyordum eskiden, alternatif bir sürü değişik şey yapıyordum bu kadar sporu da yapmıyordum daha az ama haftada bir kilo veriyordum benim de moralim bozuldu dün artık

Ben sodalı ayran işine geri döneceğim galiba eskiden çok olumlu sonuç aldım , şimdi bakıyorum sadece diyet spor gitmiyor, eskiden detoks sulari daha çok içiyordum, suyu daha çok içiyordum, alternatif bir sürü değişik şey yapıyordum bu kadar sporu da yapmıyordum daha az ama haftada bir kilo veriyordum benim de moralim bozuldu dün artık
Bana da söyler misin hangi deotkslari yaptığınızı 😊

Bana da söyler misin hangi deotkslari yaptığınızı 😊
Tabi canım. Kahvaltıyi artık yaptım ama gece den başlayacagim. Bunu yapmadığın zaman yeşilçay , limon maydonoz naneyi suda 8 saat bekletip içebilirsin. Sodalı olan kesin güzel işe yarıyor insanda iştah bırakmıyor

Eklentiler

• IMG_20200506_105943.jpg
    IMG_20200506_105943.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 27
Olsun telafi edersen hemen bende nazik pasta ile savasiyoeum yesem mi yemesem mi diye
Bende yediğime pişman oldum.
Afiyet olsun telafi edersin canım kabak detoksumu faydalı olur mu ki acaba 🤔🤨🙂
En iyi bağırsak temizliği olur diye düşündüm.
ben iyiyim yeni normal hayatımıza alıştım evden hiç çalışamadım hep işyerine gelip gittim . allah şifa versin tüm hastlara :KK43: azalıyor dediler de acaba ne zaman son bulacak

çok şükür canım geçmiş olsun

tubi ödem ne durumda ödemden olbilir
Canım ya senin içinde sıkıntı. İnşallah azalır ama bana göre hiç azalacak gibi gelmiyor.

Kızlar nasıl gidiyor 🙄 herkes yine tıkanmış ve bu durumda detoks yapmak iyi fikir aynen katılıyorum 🤦🏼‍♀️ bende zaten regl im iyice tıkandım kurtulmamız lazım :KK43: böyle olmaz :KK51: bende yine hurma yapmaya karar verdim :KK72:
İyi fikir canım bende detoks suyu yapayım iftar sahur arası gelir gider içerim 🍋🥒🔪🍸

Bizim İnegöl'de iftar yemeği yapmışlar kalabalık virüs bulastirmislar birbirlerine 🤦🤦🤦🤦 bayilicam artık yaaaa bize Koca ramazanda bı kardeşim geldi de çocuğu baştan aşağı yikadm resmen bu millet niye bu kada rrahat
ah bu insanlar akıllanmayacak canım:sinirli:yasak olunca daha mı tatlı geliyor anlamıyorum iftarı şu durumda evlerinde ailenecek açsalar ne oluyor bu ısrar niye sağlık çalışanlarına üzülüyorum artık kendilerini düşünmeyenlerle uğraşıyorlar😕😔

ah bu insanlar akıllanmayacak canım:sinirli:yasak olunca daha mı tatlı geliyor anlamıyorum iftarı şu durumda evlerinde ailenecek açsalar ne oluyor bu ısrar niye sağlık çalışanlarına üzülüyorum artık kendilerini düşünmeyenlerle uğraşıyorlar😕😔
Kimse sadece kendine yapmiyo ki herkese olan oluyo kim bilir kaç kişinin hakkına girdiler kaç kişiye bulastirilar üzülüyorum hiç kurtulamicaz gibi geliyo

Kimse sadece kendine yapmiyo ki herkese olan oluyo kim bilir kaç kişinin hakkına girdiler kaç kişiye bulastirilar üzülüyorum hiç kurtulamicaz gibi geliyo
Canım bizde Türkiye genelinde azalıyor diye sevinirken burası küçük yer Eşme de 60 kusur kişide çıkmış giriş çıkış kapatılmış falan bilmiyorum banada daha uzun sürecek gibi geliyor :(

Bizim İnegöl'de iftar yemeği yapmışlar kalabalık virüs bulastirmislar birbirlerine 🤦🤦🤦🤦 bayilicam artık yaaaa bize Koca ramazanda bı kardeşim geldi de çocuğu baştan aşağı yikadm resmen bu millet niye bu kada rrahat
Pes ya inanamıyorum bu insanlara evinizde açın işte iftarınızı bu sene ailenizle yapın ne var yani bu tip insanlara asla hakkımı helal etmiyorum çünkü özgürlüğümüzü kisitliyorlar kimsenin buna hakkı yok

Canım bizde Türkiye genelinde azalıyor diye sevinirken burası küçük yer Eşme de 60 kusur kişide çıkmış giriş çıkış kapatılmış falan bilmiyorum banada daha uzun sürecek gibi geliyor :KK43:
Pes ya inanamıyorum bu insanlara evinizde açın işte iftarınızı bu sene ailenizle yapın ne var yani bu tip insanlara asla hakkımı helal etmiyorum çünkü özgürlüğümüzü kisitliyorlar kimsenin buna hakkı yok
Bugün vaka sayisi artmış inşallah bu ders olur da çıkmaz kimse evden gerçekten herkes dışını sıksa biticek

Tabi canım. Kahvaltıyi artık yaptım ama gece den başlayacagim. Bunu yapmadığın zaman yeşilçay , limon maydonoz naneyi suda 8 saat bekletip içebilirsin. Sodalı olan kesin güzel işe yarıyor insanda iştah bırakmıyor
Canım bunu ksc gün yapacağım acaba

Menü sabah bir dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık çktahinpekmez
Ara bir avuç kuruyemiş
Öğlen 4 kaşık makarna cacık büyük kase
Akşam üç dilim pide ince, bir kase mercimek çorbası
Spor 30 dk pump su 2 lt ve sodalı limonlu ayran içiyorum şimdi

Back