- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.921
Çok geçmiş olsun canımKızlar anneannemin dikiş yerinde kanama oldu. Ambulans çağırdık babamla beraber gittiler. Benim kedimi evde istemiyorlardı ama yavru uyanıp kan kokusunu alınca beni uyandırmasa anneannemin o halini göremezdim. Ömrümden ömür gidiyor burada. Doktorun hemşiresi normal bu ameliyatta demiş. O kadar kan gelmiş neresi normal hala anlamadım.
Teşekkür ederim canımÇok iyisin şimdi maşallah
Kuzum sadaka mi verseniz ya ne çok olay geçti başınızdan çok geçmiş olsunRahmetli kocası akrabamızmış. Maşallah akrabam olsa bu kadar yakın olamazdı.
Daha gelmediler. Durumu iyiymiş. Tansiyonu 20 'ye kadar çıkmış. Dikiş yerinden kan gelmiş iyiki yoksa ya beyne sıçrasaydı. Beyin kanaması geçirseydi. Kedi kan kokusunu alıp bizi uyandırmasa biz hiçbir şeyi anlamazdık. Biz evde acı çektik, babamla teyzem hastanede. Bir de anneannemler acile girince entübeli hasta getirmişler. Babamlar için korkudan öldüm.
Günaydın kizlaaarrr iyi hafta sonları diliyorum herkese evindesanki hafta hafta sonu kalmış gibi
Ooh ne güzel cumaya kadar sıkı tutarsan baya giderGünaydııınnnn kaptancığımmm uyanır uyanmaz regl oldumm dün tartı tam gününe denk geldi çok şişmiştim neyseki sabahına hemen regl geldi yuppiii gitsin ödemler
Ooh ne güzel cumaya kadar sıkı tutarsan baya gider
Sağol canım.Çok geçmiş olsun canım
Çok sağol canım. Anneannemin bir adağı varmış. Teyzem sordu sordu yok dedi. Ben de sıkıştırdım itiraf etti. Annemde kızdı. Küçük dana vardı niye o zaman onu kesmedin dedi. O değil kendiyle beni de öldürücek hepimizi bir adak yüzünden öldürücek ya. Dediğin bu konuda doğru o yüzden Allah onu kaç kez uyardı o hala yerine getirecek. İyi hoş şimdide iyileşince adak eder. Al gene başına belayı.Kuzum sadaka mi verseniz ya ne çok olay geçti başınızdan çok geçmiş olsun
Sağol canım.
Çok sağol canım. Anneannemin bir adağı varmış. Teyzem sordu sordu yok dedi. Ben de sıkıştırdım itiraf etti. Annemde kızdı. Küçük dana vardı niye o zaman onu kesmedin dedi. O değil kendiyle beni de öldürücek hepimizi bir adak yüzünden öldürücek ya. Dediğin bu konuda doğru o yüzden Allah onu kaç kez uyardı o hala yerine getirecek. İyi hoş şimdide iyileşince adak eder. Al gene başına belayı.
Aynen öyle yatak her şey kan gölü olmuş. O hala ben bir şey adamadım diyor. Bana adak dedi. Hastane de teyzeme okutucam demiş. Ya valla bu kadın benim ömrümü yedi.yaa çocuk gibi sakliyo mu bide
Çok geçmiş olsun hay allah hersey üst üste geliyor nasıl oldu anneannen inş iyidirKızlar anneannemin dikiş yerinde kanama oldu. Ambulans çağırdık babamla beraber gittiler. Benim kedimi evde istemiyorlardı ama yavru uyanıp kan kokusunu alınca beni uyandırmasa anneannemin o halini göremezdim. Ömrümden ömür gidiyor burada. Doktorun hemşiresi normal bu ameliyatta demiş. O kadar kan gelmiş neresi normal hala anlamadım.
Bize her gün hafta sonu doğru diyorsun canımGünaydın kizlaaarrr iyi hafta sonları diliyorum herkese evindesanki hafta hafta sonu kalmış gibi
Daha iyi gibi ama hala akıntısı var. Her şeye bakmışlar. Serum vermişler, iğne yapmışlar. Tomografide bir sorun gözükmemiş. Bu kanama olması normalmiş bu hastalarda ama hala aklım almıyor. Şimdi evdeki herkes uyuyor. Ben düşünmekten uykuya dalamadım.Çok geçmiş olsun hay allah hersey üst üste geliyor nasıl oldu anneannen inş iyidir
Dikişler tutmamıştır canım birazda enfeksiyon kapmış olabilir kalkması yatması bile sıkıntı belli bir yaştan sonra vücut hemende toparlayamıyor korkmayın biraz zaman alır ama yavaş yavaş iyilesir inşDaha iyi gibi ama hala akıntısı var. Her şeye bakmışlar. Serum vermişler, iğne yapmışlar. Tomografide bir sorun gözükmemiş. Bu kanama olması normalmiş bu hastalarda ama hala aklım almıyor. Şimdi evdeki herkes uyuyor. Ben düşünmekten uykuya dalamadım.
Ay takimdan bu kadar uzagim isteBen hala buradayım ama ayıp oluyor
Sanirim ödem var canim cünkü o kadar dikkat ediyorum ki ramazanda sadece bi aksam sade dondurma yedim oda tadimlikti resmen baska kacamagim yok patates, pilav, hamur türevleri de tüketmiyorumÖdem falan olabilir mi canım
Rabbim şifalar versinKızlar anneannemin dikiş yerinde kanama oldu. Ambulans çağırdık babamla beraber gittiler. Benim kedimi evde istemiyorlardı ama yavru uyanıp kan kokusunu alınca beni uyandırmasa anneannemin o halini göremezdim. Ömrümden ömür gidiyor burada. Doktorun hemşiresi normal bu ameliyatta demiş. O kadar kan gelmiş neresi normal hala anlamadım.
Ilk defa bi ramazani tatlisiz geciriyorumBugün canım acayip tatlı istiyooo Allah'tan yapmaya üşendim
Pansuman yapan hemşire iki dikişte sorun var demişti. Onlardan akıntı olmamışta iyi dediği yerden sızıntı yapmış. İnşallah iyileşsinde zaman alsın napalım.Dikişler tutmamıştır canım birazda enfeksiyon kapmış olabilir kalkması yatması bile sıkıntı belli bir yaştan sonra vücut hemende toparlayamıyor korkmayın biraz zaman alır ama yavaş yavaş iyilesir inş
Aynen inşallah sağlığına kavuşurda hepimiz rahat ederiz. Havalar ısınsın o benim aklımda diyor. Bende en geç önümüzdeki hafta yapılsın dedim. Annem camide bir şey dağıtılsın dedi de. Camiyede gitmek yasak. Bu hafta inşallah o işi aradan çıkarıcaz.ucukgenclik geçmiş olsun canım valla adağı var madem yapın onu başınıza gelmeyen kalmadı inşallah bi an önce sağlığına kavuşur ananen sizde evinize kavuşursunuz
Amin inşallah canım.Rabbim şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?