• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar anneannemin dikiş yerinde kanama oldu. Ambulans çağırdık babamla beraber gittiler. Benim kedimi evde istemiyorlardı ama yavru uyanıp kan kokusunu alınca beni uyandırmasa anneannemin o halini göremezdim. Ömrümden ömür gidiyor burada. Doktorun hemşiresi normal bu ameliyatta demiş. O kadar kan gelmiş neresi normal hala anlamadım.
Çok geçmiş olsun canım

Rahmetli kocası akrabamızmış. Maşallah akrabam olsa bu kadar yakın olamazdı.
Daha gelmediler. Durumu iyiymiş. Tansiyonu 20 'ye kadar çıkmış. Dikiş yerinden kan gelmiş iyiki yoksa ya beyne sıçrasaydı. Beyin kanaması geçirseydi. Kedi kan kokusunu alıp bizi uyandırmasa biz hiçbir şeyi anlamazdık. Biz evde acı çektik, babamla teyzem hastanede. Bir de anneannemler acile girince entübeli hasta getirmişler. Babamlar için korkudan öldüm.
Kuzum sadaka mi verseniz ya ne çok olay geçti başınızdan çok geçmiş olsun

Günaydın kizlaaarrr iyi hafta sonları diliyorum herkese evinde 😂 sanki hafta hafta sonu kalmış gibi 😂😂
:KK73: Günaydııınnnn kaptancığımmm :KK73: uyanır uyanmaz regl oldumm 🙈 dün tartı tam gününe denk geldi çok şişmiştim 🤦🏼‍♀️ neyseki sabahına hemen regl geldi yuppiii gitsin ödemler:KK73:

Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım.
Kuzum sadaka mi verseniz ya ne çok olay geçti başınızdan çok geçmiş olsun
Çok sağol canım. Anneannemin bir adağı varmış. Teyzem sordu sordu yok dedi. Ben de sıkıştırdım itiraf etti. Annemde kızdı. Küçük dana vardı niye o zaman onu kesmedin dedi. O değil kendiyle beni de öldürücek hepimizi bir adak yüzünden öldürücek ya. Dediğin bu konuda doğru o yüzden Allah onu kaç kez uyardı o hala yerine getirecek. İyi hoş şimdide iyileşince adak eder. Al gene başına belayı. :KK70: :KK70: :KK70:

Sağol canım.

Çok sağol canım. Anneannemin bir adağı varmış. Teyzem sordu sordu yok dedi. Ben de sıkıştırdım itiraf etti. Annemde kızdı. Küçük dana vardı niye o zaman onu kesmedin dedi. O değil kendiyle beni de öldürücek hepimizi bir adak yüzünden öldürücek ya. Dediğin bu konuda doğru o yüzden Allah onu kaç kez uyardı o hala yerine getirecek. İyi hoş şimdide iyileşince adak eder. Al gene başına belayı. :KK70: :KK70: :KK70:
:D:D yaa çocuk gibi sakliyo mu bide :D

Kızlar anneannemin dikiş yerinde kanama oldu. Ambulans çağırdık babamla beraber gittiler. Benim kedimi evde istemiyorlardı ama yavru uyanıp kan kokusunu alınca beni uyandırmasa anneannemin o halini göremezdim. Ömrümden ömür gidiyor burada. Doktorun hemşiresi normal bu ameliyatta demiş. O kadar kan gelmiş neresi normal hala anlamadım.
Çok geçmiş olsun hay allah hersey üst üste geliyor nasıl oldu anneannen inş iyidir🙏😔

Çok geçmiş olsun hay allah hersey üst üste geliyor nasıl oldu anneannen inş iyidir🙏😔
Daha iyi gibi ama hala akıntısı var. Her şeye bakmışlar. Serum vermişler, iğne yapmışlar. Tomografide bir sorun gözükmemiş. Bu kanama olması normalmiş bu hastalarda ama hala aklım almıyor. Şimdi evdeki herkes uyuyor. Ben düşünmekten uykuya dalamadım.

Daha iyi gibi ama hala akıntısı var. Her şeye bakmışlar. Serum vermişler, iğne yapmışlar. Tomografide bir sorun gözükmemiş. Bu kanama olması normalmiş bu hastalarda ama hala aklım almıyor. Şimdi evdeki herkes uyuyor. Ben düşünmekten uykuya dalamadım.
Dikişler tutmamıştır canım birazda enfeksiyon kapmış olabilir kalkması yatması bile sıkıntı belli bir yaştan sonra vücut hemende toparlayamıyor korkmayın biraz zaman alır ama yavaş yavaş iyilesir inş🤲🙏

Ben hala buradayım ama ayıp oluyor :olamaz:
Ay takimdan bu kadar uzagim iste 🤣 alinma ama genelde öle oluyor ki sende giderdim zaten moniyle ayni takimda olmak istemedim demisin 😂 bence takima alistin bizde sana alistik
Ödem falan olabilir mi canım
Sanirim ödem var canim cünkü o kadar dikkat ediyorum ki ramazanda sadece bi aksam sade dondurma yedim oda tadimlikti resmen baska kacamagim yok patates, pilav, hamur türevleri de tüketmiyorum 🤦‍♀️ ama gitmedigi gibi bide kilo aldim

Rabbim şifalar versin

Dikişler tutmamıştır canım birazda enfeksiyon kapmış olabilir kalkması yatması bile sıkıntı belli bir yaştan sonra vücut hemende toparlayamıyor korkmayın biraz zaman alır ama yavaş yavaş iyilesir inş🤲🙏
Pansuman yapan hemşire iki dikişte sorun var demişti. Onlardan akıntı olmamışta iyi dediği yerden sızıntı yapmış. İnşallah iyileşsinde zaman alsın napalım.
ucukgenclik ucukgenclik geçmiş olsun canım valla adağı var madem yapın onu başınıza gelmeyen kalmadı inşallah bi an önce sağlığına kavuşur ananen sizde evinize kavuşursunuz
Aynen inşallah sağlığına kavuşurda hepimiz rahat ederiz. Havalar ısınsın o benim aklımda diyor. Bende en geç önümüzdeki hafta yapılsın dedim. Annem camide bir şey dağıtılsın dedi de. Camiyede gitmek yasak. Bu hafta inşallah o işi aradan çıkarıcaz.
Rabbim şifalar versin
Amin inşallah canım.

Back